Rosbacher

Plaže na Rodosu

99 poruka u ovoj temi

@zyle Malo je i tri puta toliko... Samo za stari grad treba nekoliko dana da se sve obiđe, pa Faliraki, Lindos, Kaletea, Arheološki muzej, Palata velikog majstora (ako idete kupite komplet za tri muzeja jeftinije je, a tu spada i muzej folklora), a tek izleti. Savetujem presladak Symi i miran Halki. Još mnogo toga ima. Dosta je i ovde na forumu pisano, ali meni su u odabiru pomogli najviše ovde pisani putopisi @mikap

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Slažem se u potpunosti s tobom.Prvobitni plan je bio dve nedelje,ali zbog ograničenog vremena spalo je na samo 10 dana.Putujemo na Rodos svojim autom i karte za feri smo papreno platili tako da smo hteli više vremena da ostanemo ali eto taj plan je propao.

Simi je svakako u planu,sigurno da ćemo ići na jednodnevni izlet onim brodićima.Palata velikog majstora,Lindos,stari grad,plaža Tsambika sve ovo nam je u planu.Ne bih da mi se odmor pretvori u neko jurcanje i da se više umorim nego odmorim.Zato moram biti realan sa planiranjem obilazaka.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Planiramo na Rodos sredinim juna, interesuje me ne kojoj plaži je voda najtoplija tada. Ima li bas znacajne razlike jer citam da je npr na Elli plazi hladna voda. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@Hladovina  Jedne godine nam je sredinom juna na Eli plaži bila jako hladna voda. Iz mora smo trčali pod tuš da se ugrejemo. Na Falirakiju u isto vreme sasvim druga situacija,toplo, nismo izlazili iz vode. Da li je slučajnost ili je voda tamo stalno toplija ne znam. Sledeče godine krajem juna isto na Eli plaži hladnija nego na Falirakiju i Lindosu. 

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@mismas hvala na informacijama.         Uzivam u citanju utisaka i planiranju odmora a necemo uzimati auto pa mi je vazno da prostudiram plaze koje su dostupne busom ili brodicem. Ne prija mi hladnija voda i Rodos sam izabrala sto je juznije ostrvo , nadajuci se da ce vec u junu biti komotno kupanje . 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@Hladovina Rodos je prelep. U junu je samo na Eli plaži voda hladnija a autobusi idu redovno po redu vožnje, nikad nisu puni i možete stići gde god želite relativno jeftino, za kratko vreme i komforno ( uvek smo imali mesta za sedenje). Ima šta da se vidi od muzeja do izleta i šetnji po samom Rodosu naročito po starom gradu. Uživajte! 

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Koje plaze su po vama najbolje sa malom decom.Bicemo smesteni u hotelu Olympos beach.Pored Tsambike i Agathi plaze,sta obici jos sa decom? Hvala na odgovorima :) 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Koje plaze su po vama najbolje sa malom decom.Bicemo smesteni u hotelu Olympos beach.Pored Tsambike i Agathi plaze,sta obici jos sa decom? Hvala na odgovorima :) 

Glystra beach

Glystra

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Plaza Tsambika je veoma dobra, cista voda, pescano dno, velika je pa nema guzve, okolina je lepa sa borovom sumicom na brdu dok se spustate ka plazi. Kada smo bili nije bili prejakog vetra pa je bilo prijatno, par taverni i kafica, iznajmljivanje pedalina i vodeni park za decu... 

A imali smo i neobicno drustvo, dolaze u potrazi za hranom a cim ih cuvar lezaljki pogleda daju se u beg pa se opet vrate.

20220630_163544.jpg

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27106
    Ukupno tema
    907262
    Ukupno poruka