jerotije_legenda

Plaže na Lefkadi

1060 poruka u ovoj temi

Ima li nekih novosti u vezi Egremni plaze, ili nista nisu ni prstom mrdnuli od prosle godine do sad?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima
Pre 34 minuta, Danijela Mladenovic je rekao/la:

Ima li nekih novosti u vezi Egremni plaze, ili nista nisu ni prstom mrdnuli od prosle godine do sad?

Ovo sam nasao sa TripAdvisor, neki komentari, a odakle je izvor vesti ne znam

The road to get there will be accessible once more for summer 2017 and onward!!!! Go and enjoy this amazing beach!

Egremni is a must see / visit beach when visiting Lefkada and this year will be reachable again from the usual road, pathway and steps down. All works of restoration of the access way are almost complete. So if you enjoy a bit of walking up and down then a visit to Egremni is a must.

Oba komentara su pisane od dvoje razlicitih ljudi, tako da...

Izmenjeno (STEALTH)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Prosle godine nismo mogli na Egremni, a ove godine smo u Vrahosu, pa sam mislila ako je osposobe da dan provedemo dole. :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

I ja nisam mogao prosle godine, ovo leto cemo na Kefaloniji, pa idemo 2-3 dana na Lefkadu u povratku...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

На сајту grčkainfo има информација да Егремни плажа неће бити доступна за туристе у сезони 2017. Радило се на прилазном путу али су новонастала клизишта уништила започете радове. На степеницама се није ништа радило. До плаже се може стићи пешице ако сте авантуриста.

Izmenjeno (bojanz012)
Грешка у куцању текста
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Više manje očekivano..

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ima jos vrhunskih plaza, mislim da spust na Egremni nije bezbedan i da treba sačekati da se sve lepo sanira i uredi.. Ja cu po treci put na Lefkadu sada u septembru i to na jedan dan do Kathizme i najverovatnije Porto Katzikija, pošto cemo biti u Sivoti pa da iskoristimo priliko i da se prosetamo do Lefkade pod obavezno.

Izmenjeno (Bojan84)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kakav je prilaz Milos plazi? Nasli smo zanimljiv smestaj iznad iste, pa da znamo sta nas ceka ako se odlucimo ;)

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Znaci mora pesaka 20/ak minuta do Milosa?Nadam se da nije prezahtevno zbog dece prevashodno..A,do kavalikefte ili parto katciki posto pretpostavljam da ste bili tamo..

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Do ove dve se dolazi kolima do plaze.

Milos nije zahtevan, polako i nema problema, nece nista faliti da se malo proseta, klincima ce cak i biti zanimljivo uzan putic kroz sumicu..

Ako ste smesteni gore,povise Milosa  ne znam da li cete moci kroz dvoriste vile da prodjete do stepenica pa dalje na plazu, jer ima kapija koja se zakljucava, a kljuc imaju samo gosti tih vila..

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 47 minuta, vlade je rekao/la:

Znaci mora pesaka 20/ak minuta do Milosa?

Preporucila bih da se jos malo informisete prije nego sto odete. :) 

4

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala na pomoci :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27106
    Ukupno tema
    907239
    Ukupno poruka