suki

Parga-smeštaj

2474 poruke u ovoj temi

Mi smo bili u vili Poseidon 2012.godine, ali u studiju, a 1/2 je samo soba, ima frižider i to je to. Znam, jer smo se tamo družili sa ljudima koji su bili u toj sobi, i koji su mislili da će imati sve kao u studiju( tako su im rekli subagenti), pa su tamo morali da kupe i rešo i tanjire i ostalo.

Mozda gresim, ali mislim da Poseidon ima samo studia, a ne i sobe. Mi smo bili u jednom od studia, koji ima sve pomenuto.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Ima samo jedna soba ( na prvom spratu, levo od stepenica). Ona na sajtu agencije ima oznaku 1/2 i jeftinija je za 10 eura od studija za 2 osobe.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Eto, nisam znala, a bili smo na spratu!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Htela bih da pitam da li neko zna da li vila Dandalos ima wifi?

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zdravo ljudi,

molim vas za malu pomoc. Jedino od vila sto je ostalo u agencijama u periodu kada nam odgovara su Ombreta, Fotis i Belos. Da li je neko bio u nekoj od pomenutih i kakvi su utisci? Koliko su udaljene od plaza i grada?

P.S sutra trebam da rezervisem i bas sam u dilemi.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zdravo ljudi,

molim vas za malu pomoc. Jedino od vila sto je ostalo u agencijama u periodu kada nam odgovara su Ombreta, Fotis i Belos. Da li je neko bio u nekoj od pomenutih i kakvi su utisci? Koliko su udaljene od plaza i grada?

http://www.travelpod.com/villa/Villa_Ombretta-Parga.html ombreta

meni je to bilo mnogo daleko i odustao sam zbog daljine.

Fotis je malo blize,dole uz plazu,mozes lako da izguiglas lokaciju na mapi.

Inace,da se javim samo,jutros su me zvali iz agencije,neko odustao za vilu Miltos,pa sam dobio last minute za 229e po osobi (smestaj+prevoz) i to 2+1 app a placam samo ono 2 :)

Krecem sutra,pa se javljam posle provoda :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li je putovao neko nekada sa agencijom Via Barka iz Sombora koja ima poslovnicu i u Novom Sadu (internet adresa im je adventuratravel.rs ne kontam baš na kraju o kojoj se tu agenciji tačno radi)? Imaju ponude na onim sajtovima za popuste pa me interesuje da li je neko imao neka iskustva sa njima i da li ljudi uopšte postoje. Hvala puno, pozdrav.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zdravo ljudi,

Već sam okacila mapu Parge sa obelezenim vilama.. Ali evo opet sajta. Obelezen su Ombreta i Belos...http://www.compurite.co.uk/parga.htm

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Najbolje je da proveris u agenciji. Ako je studio u pitanju, mora da ima sve nabrojano. Mi tako uvek naglasimo, sobe nas ne zanimaju. Zato i kazes svako prica razlicito, jer ipak ima razlike, koja mene nije zanimala, a forumasica koja tvrdi suprotno je imala prilike da se uveri. Dakle, pricamo razlicito, ali istinito.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li je neko bio u vili Xenia u Pargi? Zanima me koliko je udaljena od plaze, kakav je smestaj? :)

Nisam bila u vili tako da ne znam za smestaj da kazem, ali sam juce prosla pored nje, lokacija je po meni ok, blizu crkve i glavne ulice, 10ak min od gradske plaze. Spolja izgleda ok, preko puta je pekara. :)

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Juce stigla iz Parge, sve pohvale za vilu Two brothers.. :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Htela bih da pitam da li neko zna da li vila Dandalos ima wifi?

U vili Dandalos ima wifi....vila je prelepa...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li je neko bio u vili Kostas preko Halo toursa ?

Uglavnom sam iscitala forum i dobila prilicno korisne informacije koje su zabelezene :)

Svaka cast

Drugarica i ja idemo 19. avgusta tamo.

Nisam samo sigurna da li agencije i krajem avgusta organizuje izlete iz Parge. Da li neko mozda zna i tu informaciju ?

I naravno ako neko ide u tom periodu, nek se javi pozzzz :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Juce stigla iz Parge, sve pohvale za vilu Two brothers.. :)

Mozes molim te malo detaljnije da opises smestaj, posto se dvoumimo izmedju Two brothers vile i Aristee.

Da li je neko bio u Aristei?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Anchyy koliko ima od vile do plaza?

Takodje me zanima kakve su cene u Pargi, i kakvi su utisci posto si se sad vratila?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907221
    Ukupno poruka