mircest

Baošići

18 poruka u ovoj temi

Pošto vidim da nigde nema teme vezano za ovo mesto, možda je pravo vreme da je otvorimo :) Interesuju me vaši utisci o mestu, plažama, cenama u marketima, restoranima i sl.?

I kakva je pokrivenost sto se tice interneta, da li ga ima po kaficima i sl.?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

U julu Baosici, neplanirano, ali more se ne odbija. I to jos 20 dana. :)

Kakva je plaza? Kako se krecu cene lezaljki? Ima li vecih marketa u Baosicima? Nista ne nalazim na internetu, pa mi svaka informacija znaci. Hvala unapred. :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mesto je malo, a plaža premala. Ipak, gužva u sezoni je velika.

U Baošićima sam provela jedno veče u julu 2006. godine, ni mesto ni smeštaj mi se nisu svideli pa smo sutradan u 6h ujutru pobegli što dalje, čak do Bara. :D

Ne znam da li postoji neka bolja plaža u blizini, jer ako je ono što sam ja videla sve onda treba da znate da ćete se verovatno razočarati, kao što sam i ja.

Odgovore na ostala pitanja ne znam, jer kao što rekoh, prespavali smo i pobegli.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Malo sam se raspitala, ima market da li je Roda ili Idea, nisam sigurna. I videla slike plaze, sljunak je, bar isper kampa pomorandzi. Kako god da bude, kupacu se 20 dana na moru :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

mesto je ok

mirno je, nije extremna guzva, setaliste pored mora vode s jedne strane do Kumbora, s druge do Bijele

marketa, restorana, kafica ima koliko hoces

plaza ima betonskkih ii sljunkovitih, pa biras

nisu velike plaze, ali je za moj ukus to i bolje

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

KAKVO JE KAMP NASELJE? KOLIKO JE UDALJENO OD PLAZE? DA LI SE ISPLATI KUPITI KAMP KUCICU? HVALA

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi smo letovali pre par godina.Ako ne ocekujes nista i samo si u fazonu da se suncas i kupas bez obzira na sve,bice ti dobro. Plaza je sirine 1,5m do 3m. Uzas.umesto sljunka u vodi sut od gradjenja, ja sam noge isekla na sitno staklo. Ne znam sta je kamp naselje. Pozitivno je sto imaju teren za fudbal.Nema vecih marketa. Do Zelenike.Dobra klopa je u restoranu uz luna park, sa leve strane.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Merketa ima na svakom koraku,cijene su pristpacne i u kaficima i u marketima.Vec godinama ljetujem u Baosicu,ko jednom dodje,uvijek se vraca.Mozda ne ostavlja dobar prvi utisak,mozda ni plaze nisu neke,nema pijeska,i prosto od mora otimaju prostor za plaze,ali nikad nismo dozivjeli neprijatnost u Baosicu,i ljudi su veoma ljubazni. :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li je ikome poznata kuca apartmani Krivokapic u Baosicima? Bilo sta o kuci,apartmanima,mestu??

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja ove godine idem u smestaj izmedju Baosica i Bijele (apartmaji Djorojevic). Nesto sam nacuo da su u Baosicima sve privvatne plaze, paap ako moze neko da mi ovo potvrdi ili demantuje.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Juce smo stigli iz Baosica, otisli na tref danas odlucili ,spakovali se i otisli. Utisci su vise nego dobri. Smestaj odlican, sve novooo, internet ,TV, gazda nenametljiv uvek izasao u susret.Smestaj nude svi i bas moze da se bira! Opsti utisak Srba malo, Bosanaca i Rusa najvise.More vrlo cisto i toplo, na plazama nema guzve neke cak i potpuno prazne.:D Cene u radnjama i restoranima kao kod nas i jeftinije! Posetili smo sve plaze od Risna do Herceg Novog utisak jako dobar. Nema onih pescanih dugih plaza kao u Grckoj ,ali to nama ne smeta. Na plazama manje lezaljki nego ranijih godina, ispod hotela Max za mene je najlepsa plaza. Mi smo se dobro odmorili! Ko nije previse zahtevan u vezi letovanja ovo je dobra varijanta!

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ovo mi je omiljeno mesto u Boki. Pamtim žive svirke u kafićima uz more, jako fine domaćine i najlepše male plaže posle Zelenike u Boki. A Boku najviše volim i poznajem je skoro celu. :rolleyes:

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li su u Baosicima sve privatne plaze?

S obzirom da su jako uske, da li ima mesta da mozemo da postavimo svoj suncobran? Hvala

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nisu sve plaže privatne. Plaže jesu uske ali sigurno se može naći mjesto da se postavi vlastiti suncobran.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bilo bi lepo da ima mesta.

Nemam prestavu koliko moze da kosta iznajmljivanje lezajki

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907227
    Ukupno poruka