saška ns

ŠUŠANJ

99 poruka u ovoj temi

Evo kakva su moja iskustva, gledam oziljak na nozi od pet kopci koje sam zaradio na plazi u susnju.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Uh za to mora da su crnogorci krivi, kakvi su napravili su plazu takvu da kad neki turista iz srbije dodje obavezno padne.. A recimo ako u grcku odes tamo nema sanse da padnes.. biggrin.jpg

Izmenjeno (DraganV)
Nema potrebe citirati ako se poruka odnosi na prethodni post
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nije lose u Susnu, mada ima dosta gazda prevaranata.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Šušanj se meni nije svideo uopšte.

Kamenje na plaži,al ajde to i nekako ali nedaj Bože da neki tals krene dok ste u vodi...bez patika ne ulaziti :huh:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Била сам 2005., али се не сећам да је било тако страшно. Није било нешто прљаво на плажи, више ме је нервирало када дође бродић па у току рикверца избаци прљавштину ( да ли је то уље? ) у воду. Људи код којих смо одсели су били добри домаћини, уредни.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Dosta zavisi i to da li se ide sa malom decom ili ne.

Ja sam 3 puta letovala u Šušnju.Prvi put u hotelu,a druga dva puta u kući kod rođaka.

Ove godine smo bili sa bebom tada je imao 18 meseci i nikako nam nije odgovarala plaža.Dete je bilo nestabilno,stalno je padao,a u vodu sam i ja teško ulazila,on nije hteo nikako.Tako da smo bili prinuđeni da idemo na druge plaže.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bili smo jednom u prolazu,i nekako mi se ta plaza nije dopala,mislim da ima mnogo boljih opcija

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam odrasla u Susnju, tj. dolazili smo bar 2x godisnje jos od moje 2. godine i ne mogu da kazem nista lose o plazi, jer nam kamenje nikada nije smetalo, a bilo je mnogo vece kada smo bili klinci (pre 20 godina). Najvise smo voleli ogromne talase, "surfovali" smo i skakali preko i ronili ispod njih, pa se desavalo da nas nekad i istumba u plicaku i sta sad, preziveli smo. Kada se udje u vodu, prvo ima kamenja, ali odmah potom sledi pesak i nema ni jezeva ni trave, super je. Sumica je super za odmaranje kad upece sunce, ima prodavnica, kafica, ne morate ni kuci da idete na rucak :) Mozda sam pristrasna, ali obisla sam sve plaze po CG i uvek se vracam susanjskoj, ne zato sto mi je najbliza, nego zato sto me vezu super uspomene na nju i sigurno je bolja opcija nego Budva, gde djubre pliva po vodi vec od podneva ili Sutomore, gde se izliva kanalizacija... Takodje, radije biram mesto gde zapravo mogu i da kupim sta mi treba, i gde se desava nesto vise osim svirki o kaficima uvece, u Baru bar ima i velikih marketa, super pijaca, veliki centar, Barski ljetopis, muzeji, stadion...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima koji vole ovo lepo mesto. Mi smo pre dve godine bili u prolazu a za dve nedelje smo rezervisali voz do Bara. Voleli bi da se smestimo u Susnju pa nam treba preporuka za neki smestaj blizu mora. Bili bi zahvalni ako bi neko poslao neki komentar na PP/ HVALA! :klap:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Meni se na slikama svidja kako izgleda plaza zbog hlada,koji je neophodan kad se ide sa malim detetom.Samo da nije kamenja,ali i to se prezivi.Sve vise naginjem ka odluci da idemo u Susanj ili Dobre vode?Boka otpada samo zato sto ne volim zaliv vise mi se dopada otvoreno more,ali mesta u Boki su isto prelepa.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Evo bas sam sad zvala u Susnju nekoliko oglasa cisto da vidim kako se krecu cene....apartmani i sobe blizu obale su 30eur pa na dalje.....a recimo 70m od plaze je apartman trokrevetni 20eur.

Ja u Susnju nikad nisam bila ali vidim na slikama da jedino tamo ima hlada,jer ne mogu biti na suncu sa bebom od godinu i po dana

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Meni se na slikama svidja kako izgleda plaza zbog hlada,koji je neophodan kad se ide sa malim detetom.Samo da nije kamenja,ali i to se prezivi.Sve vise naginjem ka odluci da idemo u Susanj ili Dobre vode?Boka otpada samo zato sto ne volim zaliv vise mi se dopada otvoreno more,ali mesta u Boki su isto prelepa.

plaza jeste kamenita i ulazak u vodu jeste malo nezgodan zbog kamenja, ali je zato hladovina prvoklasna i narochito dobra za disajne organe (kombinacija mora i chetinara)

veruj mi, juche se vratih iz Grchke, gde sam mashtala o hladovini iz Shushnja i restoranima iz Budve....

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Na kraju cu i da odem tamo kako je krenulo.......za dete nije sunce tako koliko ja vidim osim Lucica i Susnja nigde nema hlada

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima!

Pre nedelju dana smo se vratili iz Susnja, i moram reco da smo se divno proveli.

Bili smo smesteni kod porodice Nikocevic, nismo bas bili prezadovoljni sa smestajem jer nismo bas dobili ono sto je bilo dogovoreno, ali je zato sve ostalo bilo super. Bili smo blizu plaze, hladovina je prvoklasna, more je cisto ,Bar je blizu i setnje su predivne.

A najvaznije da su cene skoro iste, ako ne i nize za dosta stvari nego kod nas.

Volela bih da i sledece godine ponovimo destinaciju.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Na kraju cu i da odem tamo kako je krenulo.......za dete nije sunce tako koliko ja vidim osim Lucica i Susnja nigde nema hlada

hladovinu imaju i Budva, Rafailovici.... chisto imformativno... ali je u Shushnju najbolja, to bez daljnjeg.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27106
    Ukupno tema
    907241
    Ukupno poruka