jefta

Hotel Philoxenia *** Pefkohori

66 poruka u ovoj temi

Da li je neko bio u hotelu Philoxenia u Pefkohoriju.Hotel je sa 3*,i daleko je od plaze 50m.Pored njega je i Philoxenia Paralioja hotel.U pitanju je isti vlasnik.Bilo kakva informacija ce biti od velike pomoci.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Da li je neko bio u hotelu Philoxenia u Pefkohoriju.Hotel je sa 3*,i daleko je od plaze 50m.Pored njega je i Philoxenia Paralioja hotel.U pitanju je isti vlasnik.Bilo kakva informacija ce biti od velike pomoci.

Posto mi niko nije odgovorio na pitanje,evo ja da napisem par reci o tom hotelu u kome smo bili na nasu veliku zalost.Hoteli Philoxenia i Philohenia Paralia su jedan do drugog.Koriste isti bazen,restoran za one koji su uplatili pp i jos neke sadrzaje.Hrana je bila o.k.ali je velika zamerka to sto je dorucak od 8-10h,a priznacete da je glupo da se na moru budimo pomocu budilnika.Ishrana nije po principu svedskog stola kako nam je receno u agenciji vec je to buffet varijanta tj.kao u expres restoranu,tacna i tanjir pa ti sipaju jedno od 3 jela.Hvala bogu te porcije su bile stvarno ogromne.Sobe u Philoxenia Pralia su ocajne.Ja sam bio u apartmanu 3 u prizemlju.Kupatilo je 1m* pa kad se tusiras iskvasis sve zivo i polomis laktove jer je nevidjeno tesno.Od posudja je bila neka beda na pr.2 case,2 sole.2 tanjira tako da jedna cetvoroclana porodica moze da jede na smenu ali jos bolje van apartmana posto je sve prljavo za medalju.Voda za pice nije ni za pice ali ni za kupanje jer je verovali ili ne SLANA.Znaci tusirate se slanom vodom u kupatilu.To je u mom slucaju rezultiralo kupovinom ogromnih kolicina vode u obliznjoj prodavnici da bi mogli da operemo zube,skuvamo kafu i sl.U spavacoj sobi nas je umesto bracnog[francuskog]lezaja sacekalo iznenadjenje u vidu dva singla spojena jedan do drugog ali je jedan bio visi za 15cm,a duseci su bili takvi da ono sto se vidja po Bg-skim kontejnerima luksuz extra klase.Ocena za taj deo hotela je -1000000000.Ocaj,tuga,jad.Radio je samo jedan utikac i to kad iskljucite sporet.Odvod iz klime je plasticna flasa pored vrata koja se punui za sat vremena pa kad se vratite iz duze setnje ocekujte da polomite vrat na klizavom mermeru i jos da padnete u baru.To se mojim cerkama od 4 i 8 god.desilo vise puta.Drugi deo hotela tj.Philoxenia izgleda dosta bolje ali ovu ruinu zaobilazite u sto vecem luku.

Izmenjeno (suki)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Letovali bi u hotelu Philoxenija u pefkohoriju sa decom. Imate li neka iskustva vezana za ovaj hotel ? :unsure:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bio sam prosle godine sa porodicom u drugoj polovini avgusta.Prvo i najvaznije je da nikako ne uzmes sobu ili apartman u starom delu hotela.U dvoristu su tri zgrade,dve koje su renovirane i treca koja je stara 20-tak god a namestaj je visevekovni.Ja sam se primio na pricu iz agencije da je to o.k samo je namestaj star 5-6 god.a ovamo je sve novo i iduci logikom da ne moze da se toliko upropasti za 5-6 god. a razlika u ceni 300e,uzeh tu stariju zgradu tj.app.u njoj i zajeb da nema dalje.Kupatilo je ispod 1m2,kad se tusiras sve zivo isprskas,voda u kupatilu je slana pa kad se istusiras kao da i nisi.Hrana je osrednja.Dorucak je isti,kontinentalni svako jutro i prilicno je rano tako da sam bar 5 dana preskocio a vecera nije svedski sto kao sto kazu u agenciji nego buffet,znaci sipa ti konobar ili kuvar licno.Kolicine su bile ruku na srce XXL,a ukus poprilicno dobar.Pice se naravno placa i mislim da je malo skupo jer za jednu malu obicnu vodu mozes da kupis ceo paket od 6 1,5l,flasa u prodavnici koja je na 3 metra od hotela.Bazen je o.k.ali oko bazena je tesno pa su mi deca koja skacu u bazen iskvasila tel.nekoliko puta.Auto parkirati je prava umetnost pa mi se desavalo da se parkiram i oi 500m,daleko.Svako jutro oko 4h,djubretari nose djubre a kontejneri se nalaze na metar od app.br.1.Ja sam bio u app.br,3.i opet sam ih cuo svako jutro.Odvod od klime je crevo,naravno,ali sprovedeno u flasu od 1,5l,i napuni se za manje od sat vremena pa kad se vratis iz setnje deca polome vratove na mermeru ispred vrata.Bilo je opasnih padova i povreda ali hvala bogu ne moje dece.Plaza u Pefkohoriju po mom misljenju njesra do bola tako da ako ides auto samo prema vrhu Kasandre i gde god zabodes levo plaze su super.Obisao sam celo poluostrvo sa obe strane i ako te ne mrzi da vozis ima svasta da se vidi.Nikako stara zgrada!!!!!!!!!!!!!!!!

Izmenjeno (suki)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bila sam u hotelu prosle godine i bilo je vise nego dobro. Hotel Philoxenia ima tri zvezdice, i sobe su odlicne, ciste, uredne, namestaj je nov. Klopa je svedski sto, i ima sto jela najmanje. Sve je ukusno. Ja sam bila u dvokrevetnim sobama na trecem spratu, mada sam videla i sobe u prizemlju jer smos e druzili sa parom koji su tamo dobili sobu. Isto su bile super sobe. Posto sam bila kada je dole bio i Sasa Kovacevic, upoznala sam i njega, a on nas je upoznao sa sinom od vlasnika hotela koji je super lik, i cak nam je pomogao da se snadjemo u Solunu.

Sobe se ciste svaki dan, a mislim da su nam svaki treci dan menjali posteljinu. Devojke koje rade u agenciji, letuju valjda i same dole sto godina, i bas kako su mi rekli tako je i bilo. Inace agencija je predstavnisto hotela u Beogradu.

znam da oni imaju i jos neke apartmane tamo, ali najbolje je da pitate devojke u agenciji, sve objasne. Dobila sam od njih i mail za leto 2009 i imaju novi sajt, sa gomilom slika na www.philoxeniatravel.com

ako ima pitanja, tu sam

Izmenjeno (suki)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Gazda, cerka i sin pricaju srpski, ljubazni su, losa klopa, ima starih i novih soba. Nove sobe jako male, stare vece. Nemas gde da parkiras kola. Postoji i stari hotel 50m dalje od novog. Oba imaju bazene male ali ok!. Tehniko hotela Srbin Zoki. Nije nesto ali za te pare mislim da je sasvim ok!. Hrana jedne godine super, druge srednja itd...

Plaze su blizu, pefkohori pun turista prodavnica taverna itd.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kazu da je objekat potpuno renoviran 2009 godine, izgradjen je u dvoristu bazen i igraliste za decu. Nalazi se na izlasku iz Pefkohorija prema Paljuriju nekih 300 m od mora. Da li je neko slucajno nesto cuo o ovim studijima ili bio prosle godine tamo? Svaka informacija je dobro dosla.

P.s. Na slikama agencije izgleda lepo, a uzivo...........

Izmenjeno (suki)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jedan je blizu mola. 50m od mola(plaze) To je Boze me sacuvaj :smorilo: Ispod je klub i nasi divni narodnjaci gruvaju do zore. Tik pored njega mala divna grcka konoba sa tradicionalnom grckom muzikom koja naravno nije ni mogla da dodje do izrazaja od ovih seljobera. Bila sam preko puta hotela i to je strasno.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Termin od 27.05. idealan za odmor sa malom decom, na smeštaj smo jako zadovoljni. Smeštaj u philoxenia village je zaista dobar, osoblje jako ljubazno i uslužno. Higijena ok, redovna zamena peškira i sređivanje sobe. Bazen odličan. Lokacija je dobra, pet minuta šetnje do plaže. Preporučujemo ovaj smeštaj i drugima.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Termin od 27.05. idealan za odmor sa malom decom, na smeštaj smo jako zadovoljni. Smeštaj u philoxenia village je zaista dobar, osoblje jako ljubazno i uslužno. Higijena ok, redovna zamena peškira i sređivanje sobe. Bazen odličan. Lokacija je dobra, pet minuta šetnje do plaže. Preporučujemo ovaj smeštaj i drugima.

Pokusavao sam da dobijem neke informacije o lokaciji philoxenia village, uplatio sam termin od 21-Jula-2009 preko agencije Philoxenia travel, trokrevetni apartman, takodje smo uplatili polupansion u hotelu Philoxenia. Intresuje me koliko je village udaljen od hotela, da li postoji parking za goste, da li ima zabave za decu (8 godina), neka slika...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pokusavao sam da dobijem neke informacije o lokaciji philoxenia village, uplatio sam termin od 21-Jula-2009 preko agencije Philoxenia travel, trokrevetni apartman, takodje smo uplatili polupansion u hotelu Philoxenia. Intresuje me koliko je village udaljen od hotela, da li postoji parking za goste, da li ima zabave za decu (8 godina), neka slika...

Sto se tice Philoxenia village juce smo stigli iz Pefkohorija. Smestaj je na izlasku iz Pefkohorija sa desne strane pedesetak metara od glavne magistrale. Do plaze se stize brzo pesice oko 5 min i izlazite na onaj nasiri deo plaze u Pefkohoriju bukvalno pre poslednjih kafica i hlada. Smestaj je stvarno lux kao sto je i predstavljen u katalozima agencija koje su nudile Philoxenia village. Znaci nije nista namontirano i nasminkano kao sto obicno bude u masi kataloga i kad se stigne na lice mesta onda uh. Mi smo bili sa malom bebom i smestaj je sto se tice cistoce,opremljenosti apartmana ,sirine terasa i blizine bazena stvarno lux. Definitivno jedan od najboljih u Pef. posto je kuca renovirana u fullu u decembru 2009 godine i mi smo bukvalno prvi -drugi gosti vile. Sto se tice udaljenosti village od hotela Philohenija gde ste uplatili hranu nije bas blizu. Hotel vam se nalazi bukvalno u ravnini onog glavnog mola u Pefkohoriju ali ako ste kolima i ako vam nije do setnje svaki dan po dva puta gore i nazad mislim da cete naci parking da idete kolima do hotela. Village ima prelep bazen tako da detetu nece biti dosadno a vi ga bukvalno gledate sa terase koja je dva metra od bazena. Parkiranje je je ispred vile ima uvek mesta.Ako vas jos nesto interesuje slobodno pitajte. Poz

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sto se tice Philoxenia village juce smo stigli iz Pefkohorija. Smestaj je na izlasku iz Pefkohorija sa desne strane pedesetak metara od glavne magistrale. Do plaze se stize brzo pesice oko 5 min i izlazite na onaj nasiri deo plaze u Pefkohoriju bukvalno pre poslednjih kafica i hlada. Smestaj je stvarno lux kao sto je i predstavljen u katalozima agencija koje su nudile Philoxenia village. Znaci nije nista namontirano i nasminkano kao sto obicno bude u masi kataloga i kad se stigne na lice mesta onda uh. Mi smo bili sa malom bebom i smestaj je sto se tice cistoce,opremljenosti apartmana ,sirine terasa i blizine bazena stvarno lux. Definitivno jedan od najboljih u Pef. posto je kuca renovirana u fullu u decembru 2009 godine i mi smo bukvalno prvi -drugi gosti vile. Sto se tice udaljenosti village od hotela Philohenija gde ste uplatili hranu nije bas blizu. Hotel vam se nalazi bukvalno u ravnini onog glavnog mola u Pefkohoriju ali ako ste kolima i ako vam nije do setnje svaki dan po dva puta gore i nazad mislim da cete naci parking da idete kolima do hotela. Village ima prelep bazen tako da detetu nece biti dosadno a vi ga bukvalno gledate sa terase koja je dva metra od bazena. Parkiranje je je ispred vile ima uvek mesta.Ako vas jos nesto interesuje slobodno pitajte. Poz

Hvala na informacijama.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi idemo u isti smestaj krajem avgusta sa dva klinca (2 i 8 godina), pa me interesuje da li moze da se dobije krevetac u apartmanima?

Zanima me koliko su ovi apartmani udaljeni od dva velika supermarketa?

Iskreno zena i ja smo bili u Pefkohoriju pre 14 godina :) tako da jedino sto se nije promenilo je cuveni mol.

Hvala na informacijama unapred.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Duke,

Imam za tebe polovicnu informaciju,za krevetac ne znam mada grci na svim saitovima na engleskom naglasavaju da je koriscenje baby cot-a moguce,ali sad kako je u praksi moraces sam da se uveris na licu mesta ili da pokusas da tu informaciju dobiju predstavnici agencije u kojoj si uplatio kod nas letovanje preko svojih predstavnika u Pefkohoriju.

A sad deo koji znam,Vasi apartmani su na kraju Pefkohorija prema Paljuriju a dva super marketa na pocetku,imas srecu sto pefkohori nije tako veliko mesto pa do kraja na kraj ili sto tebe interesuje od tvojih apartmana do marketa imas cirka 17 i po minuta laganim hodom ili 4 minuta kolima,naravno van spica subotom i nedeljom ;)

Nadam se da sam bio od pomoci,sve najbolje,puno zdravlja i lep odmor Tvojoj porodici i teb i!!!!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala puno TuristaBGD :)

Pitacu sigurno agenciju za krevetac, ali posto je "Vemi" bio sa malom bebom reko mozda zna? Sve ok.

Tacno sam znao da sam na suprotnoj strani :D a idemo busom! Nema veze peske ili renta car... Videcemo.

Pomogao, kako nisi.... hvala jos jednom i na lepim zeljama!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907233
    Ukupno poruka