Guest Miroslav

BENITSES

102 poruke u ovoj temi

Ljudi ima li neko ko je bio u Benitsesu?

Kakva su iskustva?

Nezanima me lud provod samo lepa plaza, konforni objekat a za ostalo cu se vec pobrinuti.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Da, prosle godine sam prosla kroz to mesto i svratili da se malo okupamo jer nam je bilo u prolazu kad samo se vracala iz Ahiliona.

Lepa plaza, to mi je ostalo u secanju. Mesto je vise selo, poput onih Pefkohori , Hanioti, pored ulice restorancici , kafici, supermarketi. Jedino dobra stvar je sto je blizu Krfa grada, tako da se moze brzo do grada kada se uzelis akcije.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nisam boravila bas tamo, ali sam prosla par puta. Mislim da je plaza bila simpa, a mesto je nekako zivahno. Ima svasta i blizu je Krfa. Kada budem opet isla na Krf, to bi sigurno bila jedna od opcija. A lepih vila ima, ne znam samo sta se nudi ovde. Ma, neces pogresiti sigurno!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

10x

samo nastavite da me dopingujte informacijama

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

malo mesto, plaze su odmah pored puta i nisu nesto.

ako kojim slucajem uplacujes u tom mestu onda ti ne gine da iznajmljujes kola.

smestaj im je ok

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

moze li stvarno neko nesto vise da kaze o ovom mestu ....posto znam da cu sigurno otici na Krf ove godine jedino sto jos nisam odlucila koje mesto...u uzem izboru je i ovo tako da bi mi dobro dosla jos koja informacija!!!!?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

U svakom slučaju, prilikom odlaska na Krf ja bih se opet opredelila za Dasiju, jer ima divnu(po meni najlepšu) plažu na Krfu, a i sam položaj mesta, blizina Ipsosa(peške za 15 minuta se stiže), Guvije i grada Krfa još više doprinosi činjenici da je ovo mesto najbolji izbor. Ima i odličnu saobraćajnu povezanost sa ostalim delovima ostrva. Takođe cena rent-a car-a u Dasiji je mnogo povoljnija nego recimo u Kasiopiju.

U svakom slučaju, za koje god mesto da se odlučiš na Krfu, moja najiskrenija preporuka je da tu budu mesta sa istočne strane ostrva, severno od grada Krfa.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

BIO JE NEKO U BENITSESU?

MOZE LI NEKO DA MI DA INFORMACIJE O OVOM MESTU?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

malo mirno mestace, plaze su nikakve, male, uske, odmah pored puta. par restorancica i kafica i to je to.

krf je na 15 min autobusom (1 euro karta) ako ti je do obilaska grada.

ako ides da posetis Srpsku kucu u gradu Krfu, nemoj ici preko agencije, jer ti uzimaju 15 eura.

uradi to u sopstvenoj reziji. sedi na bus (1 euro) i obidji gradic sam. Srpska kuca je uvek otvorena za posetioce i ulaz se ne placa.

ako mozes da biras nemoj uplacivati Benitses, trazi nesto drugo iz ponude.

ja sam rentirao kola i obisao celo ostrvo.

ostrvo je malo tako da ces ga obici za veoma kratko vreme.

najlepse plaze su ti na zapadnoj obali Agios Georgios, Glifada...

ako uzmes kola skoci jednog dana do Barbata, Kasiopa...

ako ti treba mapa ostrva ili neke slike plaza da bi stekao utisak gde ides i cemu da se nadas javi.

pozdrav

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala na ovim informacijama, ali mi smo vec uplatili Benitses i putujemo 7.juna.Svakako planiramo obici celo ostrvo i druge plaze, tako dase nadam da ipak nismo pogresili vezano za ovo mesto.

Dobro bi nam dosla i mapa i slike, eventualno neki plan obilaska , ako imas iskustva, kako da iskoristimo devet dana a da sve obidjemo.Koliko dana je optimalno za renta car i gde je najbolje rentirati?Gde je najpovoljnije?\

I jos nesto me interesuje: Da li se moze doci do akvaparka busom i da li se moze uneti u akvapark kamera i fotoaparat?

Hvala unapred na informacijama.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nemo, imam utisak da ides preko Argusa u Benitses, ja sam uplatila

u sledecem terminu od 13.07.! Mislim da nisam pogresila, doduse mi idemo kolima i naravno da cemo obici ostrvo! Pronasla sam neke veoma lepe slike tog mesta i opise. pogledaj http://www.bellavistahotel.gr/rs/krf-grcka...i-benitses.html

Meni se dopalo sto je blizu grada i sto nije udarno mesto kao Dasia gde imam utisak

da letuje cela Srbija! Mislim da smo napravili dobar izbor.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

MONA, Dobro si pogodila , putujemo sa Argusom, pa skupljam sve informacije vezano za Krf.Verujem da nismo pogresili destinaciju i mesto. vec cemo se nekako snaci.A znam da moze biti bljak i na Havajima ako covek ne ume sebi da ugodi i ulepsa.Treba naci neku lepotu u svemu.

Tako, da ako imas neke korisne informacije, dobro ce mi doci.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Eeee koju vilu ste uplatili preko Argusa za Benitses?Obzirom da u ponudi imaju samo dve....meni se svidela vila Kerkyra ...nesto se jos uvek razmisljam ....

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

mapa Benitsesa

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27106
    Ukupno tema
    907263
    Ukupno poruka