15607 poruka u ovoj temi

običan benzin.. 84 denara...benzin 98+.. 86 denara obican eurodizel...85,5 denara...plin 50 denara ali varira cena...metan 130 denara...cene danas

Kurs denara je verovatno i dalje 60-61 denar za jedan evro? Da li važe stari denari od pre dve godine u Makedoniji za plaćanje putarine?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Kurs denara je verovatno i dalje 60-61 denar za jedan evro? Da li važe stari denari od pre dve godine u Makedoniji za plaćanje putarine?

61.5 denar za 1evro

pare su iste, preporucujem placanje sa karticom kako ne bi se zamarali so menjanje novca

61.5 denar za 1evro

pare su iste, preporucujem placanje sa karticom kako ne bi se zamarali so menjanje novca

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

61.5 denar za 1evro

61.5 denar za 1evro

Thanks.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bio sam 2016 god. na Kasandri u Kalitei i auto put je bio do skretanja za Kaliteu. Da li je to sada produzeno ili...

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Koliko vidim, u pitanju deonica pre nego što se stigne do Kasandre (Potidee)

Izmenjeno (Aca14)
2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bio sam 2016 god. na Kasandri u Kalitei i auto put je bio do skretanja za Kaliteu. Da li je to sada produzeno ili...

Ne

E3CD82FD-B3AE-43F9-A654-3C3240F9C66A.thu

Na zaokruzenim deo nije bio autoput, sada je spojen

Ne

E3CD82FD-B3AE-43F9-A654-3C3240F9C66A.thu

Na zaokruzenim deo nije bio autoput, sada je spojen

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

da ono usko grlo od kilometar i po je sada napokon zavrseno

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li se više isplati da se ide autom na Kasandru preko Makedonije ili Bugarske? Vidim cena dizela u Makedoniji maltene ista ko u Srbiji. Dok je u Bugarskoj za 10 eurocenti jeftinije po litru (dizel). Ovim poskupljenjem goriva smatram da su mi Makedonci izbili i poslednji adut da ne idem preko Bugarske :rolleyes: Skuplji dizel + glupavi smrdljivi zeleni karton od 2.000 dinara = makedonski totalni turistički promašaj.

Koliko košta vinjeta za mesec dana? 15 evra?

Izmenjeno (karadjordje)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ha ha na sva pitanja si sam dao odgovor. Jedini, ali ozbiljan problem, je granični prelaz Gradinje i ogromne gužve koje prave zapadni turisti i turski državljani koji idu put Turske, naročito u dane skorašnjeg bajrama, plus  radovi na deonici auto puta Kalotina Dragoman u dužini od 14,5 km ... 

4

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ha ha na sva pitanja si sam dao odgovor. Jedini, ali ozbiljan problem, je granični prelaz Gradinje i ogromne gužve koje prave zapadni turisti i turski državljani koji idu put Turske, naročito u dane skorašnjeg bajrama, plus  radovi na deonici auto puta Kalotina Dragoman u dužini od 14,5 km ... 

:D

Nikad nisam išao preko Bulgarije zato i pitam. Hvala za info. Trebalo bi da idem krajem avgusta, valjda će i to "Dragoman" da završe do tada :D. Nadam se da u to vreme neće biti baš toliko turaka.

I dalje mi nije jasno ovo Makedonsko samoubistvo iz zasede sa ovim drastičnim poskupljenjem goriva. Moraju nešto da učine, makar da ukinu taj glupavi zeleni karton jer neće niko da im poklanja pare na lepe oči.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zeleni karton za Makedoniju postoji zato što EU ne priznaje njihova osigiranja. Ne mogu oni da ga ukinu svojom voljom.

Na Kasandru je bolje putovati preko Makedonije.

Put koji je urađen kroz Bugarsku je odlučan, ali postoji problem granice, puta od granice do Sofije i posle ono parče koje nedostaje. Kasnije kada se uđe u Grčku put je dosta dobar.

4

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kada je bajram ove godine? 

Na žalost, aranžman mi počinje tačno 1. jula. Pokušaću da izbegnem gužvu na BG/GR granici tako da odem na (nadam se) manje opterećen prelaz Ilinden (ove godine odredište je Palio kod Kavale). Plan je (bio?) da od kuće krenemo 30. juna, ali razmišljamo da možda krenemo dan ranije. (Spavanje u Sofiji mi, kao što neki znaju) ,nije problem.)

Izmenjeno (Tibor021)
4

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kurban bajram ove godine od 9.7. do 13.7. 

Kada je bajram ove godine? 

Na žalost, aranžman mi počinje tačno 1. jula. Pokušaću da izbegnem gužvu na BG/GR granici tako da odem na (nadam se) manje opterećen prelaz Ilinden (ove godine odredište je Palio kod Kavale). Plan je (bio?) da od kuće krenemo 30. juna, ali razmišljamo da možda krenemo dan ranije. (Spavanje u Sofiji mi, kao što neki znaju) ,nije problem.)

Palio Tsifliki što se plaža tiče greške nema, mi smo proveli 10 dana u stanu naših prijatelja 2020. god. u junu pred pandemijsko zaključavanje i odmor je bio savršen. Problem je što u samom mestu nema apsolutno nikakvih sadržaja pa smo svako veče išli u Kavalu koja opet zbog veličine samog grada i luke nije baš najbolji izbor za kupanje... a nije baš ni blizu čak ni kolima.

Izmenjeno (Ivanhoe)
4

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907236
    Ukupno poruka