15607 poruka u ovoj temi

Pozdrav,krecemo u subotu ujutru za Tasos,spavamo u Mkd,Gevgelija ili Dojran.Sta nam preporucujete,koji granicni prelaz?Evzoni ili Dojran?Em je nedelja jutro,em je prvi avgust... :D Ima duplo da me boli :zid:

Moja preporuka je Dojran! Iz mog iskustva, nikada nije bila gužva bez obzira na dan i datum! Evzoni je druga priča....

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Imate dosta vremena da se odlučite, a možda se i promeni opet nešto. Ja bi išao na Dojran.

U MK je 2. avgust praznik pa će taj vikend sigurno biti jača gužva.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@Kristinka @milanlaki

Naravno da se moze dopuniti online.Ja sam tu karticu kupio jos pre 2 godine kad se pojavila u prodaji.Mislim da je kostala 100 denara.

Evo i linka

https://etc.roads.org.mk/AMC/TopUp

Ne moze se uplatiti manja suma od 300 denara

Izmenjeno (Austrijanac)
2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li može da se uplati elektronski ili mora na nekoj od naplatnih stanica?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Juce se vratili iz Gr (nedelja), bilo par radara u Mk, 2 radara bila na izlasku iz tunela, tu pecaju. Jedan radar na delu oko Demir kapije, tamo gde je ogranicenje 80km/h jer je put katastrofa, ali eto i tu su nakacili tronozac. I jos 2 onako usput smo sreli.

Malo guzve na Gr granici, ostalo sve brzo prosli. Ka Mk odnosno Gr su bile prilicne guzve na granicama (opet vezujem za vikend, ali pocinje lagano i sezona) Ako mozete planirajte put radnim danima, a evo i Dojran je proradio.

Putevi su losi i kroz Gr i kroz Mk (osim novog dela AP) pa polako vozite, ima i rupa i skakaonica. Kroz Srbiju najlosiji onaj deo negde od LE do NI. Ostalo Ok. 

Predejane i dalje OK, odlicna stanica za odmor i klopu ?

Srecan put!

4

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima!

Zanima me da li je po povratku u Srbiju iz Grčke preko S.Makedonije potreban PCR test?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima!

Zanima me da li je po povratku u Srbiju iz Grčke preko S.Makedonije potreban PCR test?

Za sada nije

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Juče je reporterka sa neke telivizije rekla da se pri ulasku u Makedoniju prelazi samo jedna pasoška kontrola. Da li je napravila lapsus ili su opet spojili prelaze? Bili su opet razdvojili zbog korone.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

U odlasku (23.06) bilo je razdvojeno, pri povratku (04.07) bili su spojeni tj prvo Mk salter policija pa odmah posle Srb salter.

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li je neko svraćao na Shell pumpe kod Smokvice? Koja je cena V Power Dizela?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Svratio i sipao običan dizel koji je koštao 63 denara.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li su nekom ko je putovao za Grčku firminim autom tražili dozvolu za upravljanje tuđim autom u inostranstvu tj. Žuti karton? 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Muž je morao iz lizing kuće da uzme potvrdu, ovo drugo ne znam, tako da mislim da mora neka vrsta odobrenja.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li su nekom ko je putovao za Grčku firminim autom tražili dozvolu za upravljanje tuđim autom u inostranstvu tj. Žuti karton? 

treba zuti ...

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Moj drug već godinama unazad vozi automobil koji nije registrovan na njega i do sada nije imao problema zbog neposedovanja žutog kartona.Doduše,10 E je uvek pri ruci ako ga se neko seti i zatraži.

Ako ćemo tako treba i međunarodna dozvola...iako mi je niko nikada nije zatražio za ovih poslednjih 11 godina.

Izmenjeno (pankoz)
Greška u kucanju teksta
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907236
    Ukupno poruka