Sladjana Maric

Putopis: Tragom Grofa Drakule

56 poruka u ovoj temi

Bas lepo, samo da su slike malcice vece.

Podeli na drugim sajtovima

Sjajan putopis, vec mi se ide. Koliko sam razumeo i iz nekih ranijih opisa Rumunije zakljucujem da ono sto treba obici je ono sto jer ovde opisano. Da li ima jos nekih stvari koje treba videti u Rumuniji ?

Podeli na drugim sajtovima

Interesantan putopis,zanimljiva destinacija.Prelepi zamkovi,kao iz bajke...

Podeli na drugim sajtovima

Lep opis putovanja! :srce: Ova destinacija me odavno privlaci i verujem da cu je posetiti. Priznajem da moja davna secanja na Rumuniju nisu bas pozitivna, ali to su bile rane '80.

Zamkovi su divni ili je tako sto ja volim te gradjevine...da li sam propustila, koliko dana traje ova tura?

Izmenjeno (pefkari)

Podeli na drugim sajtovima

Zanimljive i malo poznate informacije, sa destinacije koja se ne obilazi cesto. cvetic.jpg

Da li se moze obici za vikend?

Podeli na drugim sajtovima

I ja da se potpisem - interesantan i zanimljiv opis putovanja. Nikada nisam mnogo razmisljala o ovoj destinaciji, ali je sada definitivno na mojoj 'listi' (koja postaje sve duza i duza :-P). Takodje, uglavnom ne volim da putujem u reziji bilo koje agencije, ali mi deluje da je organizacija i iskustvo ovog putovanja bogatije uz agenciju.

Hvala na informacijama i slikama!

p.s. Dragane, ako kliknes na sliku otvori se u punoj velicini :).

Podeli na drugim sajtovima

Bas lepo, samo da su slike malcice vece.

Hvala.Ni ja neznam zasto su male,format koji sam ubacila je veći.Sledeći put,nadam se biće bolje. :)

Podeli na drugim sajtovima

Hvala.Ima,nisam bila ali sam čula.Banja Herkulana,banja Sovata,zamak Hunjadi Janoša tj.Sibinjanin Janka-za ovaj zamak sam čula da je vrlo lep.Delta Dunava.Rudnik soli Prajd...

Podeli na drugim sajtovima

Interesantan putopis,zanimljiva destinacija.Prelepi zamkovi,kao iz bajke...

Hvala! :)

Podeli na drugim sajtovima

Tura je trajala 5 dana, tj. 3 noćenja.

Izmenjeno (DraganV)
skracen citat

Podeli na drugim sajtovima

Da li se moze obici za vikend?

Ljerka,ako si mislila na individualno putovanje,ako pođeš u petak ujutru,mislim da možeš sve da obiđeš.Prvi dan bi bio obilazak Temišvara,Sigišoare i Brašova.Drugi dan, manastir Sinaja,dvorci Peleš i Pelišor (sve je vrlo blizu-pešaka na sva tri mesta za par sati pa odlazak u dvorac Bran.Treći dan, jezero i ostrvo Snagov,Bukurešt i povratak,verovatno kasno noću ili u rano jutro.

Srdačan pozdrav!

Podeli na drugim sajtovima

I ja da se potpisem - interesantan i zanimljiv opis putovanja. Nikada nisam mnogo razmisljala o ovoj destinaciji, ali je sada definitivno na mojoj 'listi' (koja postaje sve duza i duza plezko.jpg).

Hvala.Nemojte ovo izostaviti sa svoje liste putovanja.Vredno je obilaska.Uverićete se u to.

Izmenjeno (DraganV)
skracen citat

Podeli na drugim sajtovima

Ljerka,ako si mislila na individualno putovanje,

Drugacije vise i ne razmisljam da putujem biggrin.jpg

Podeli na drugim sajtovima

Odličan putopis Slađo! I ja sam u više navrata razmišljala o ovoj turi...ali nikako da je i realizujem. :ljutko:

Kaži mi da li je naporna tura i da li ste u tim gradovima imali slobodnog vremena?

Podeli na drugim sajtovima

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105