Aleksa

METAMORFOZIS

1721 poruka u ovoj temi

A inace. lezaljke su najvaznija stvar na letovanju?? Neki se ponasaju kao da su na dvoru rodjeni pa ne mogu lepo na peskir da legnu, nego moraju da legnu na lezaljke! Vidim,citajuci ovo,svi odmah pitaju da li ima lezaljki?? God Bless you all!

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Idemo...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Studio Anagnostou,nekih 500m prema Nikitiju,odlican dvosobni apartman,velika terasa,cistacica svaki drugi dan,veliko dvoriste,kuca odlicno odrzavana ,kraj avgusta tj.od 20.08 je 35e.Koliko smo videli imaju i dvokrevetne,pogledajte na njihovom sajtu,mi smo tako i rezervisali.depozit se uplacuje preko banke.

Kako ste zadovoljni sa apartmanima? Koliko je daleko plaza, i da li je dobra ta plaza. Imam skroz korektnu ponudu za kraj juna, ali mi je nepoznanica, pa ne bih mnogo da eksperimentisem ako nije barem u rangu sa mojim proslogodisnjim iskustvom.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Svi koje interesuje više o mestu ili smeštaju ili im trebaju fotke neka slobodno pitaju.

Kad se nudiš :rolleyes: Treba nam mala pomoć u vezi smeštaja za jednu noć u Metamorfozisu 29.06 na 30.06.2013. Nas dvoje odraslih sa dvoje dece 2. i 10.god. Nije nam bitno, može i dvokrevetna soba, samo da je čisto i jeftino. U blue Dolphinu smo od 30.06. ali bi došli dan ranije zbog Soluna, pa nam treba bukvalno samo da prespavamo.

Hvala unapred.

Treba nam mala pomoć u vezi smeštaja za jednu noć u Metamorfozisu 29.06 na 30.06.2013. Nas dvoje odraslih sa dvoje dece 2. i 10.god. Nije nam bitno, može i dvokrevetna soba, samo da je čisto i jeftino. U blue Dolphinu smo od 30.06. ali bi došli dan ranije zbog Soluna, pa nam treba bukvalno samo da prespavamo.

Hvala svima unapred na informacijama.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Treba nam mala pomoć u vezi smeštaja za jednu noć u Metamorfozisu 29.06 na 30.06.2013. Nas dvoje odraslih sa dvoje dece 2. i 10.god. Nije nam bitno, može i dvokrevetna soba, samo da je čisto i jeftino. U blue Dolphinu smo od 30.06. ali bi došli dan ranije zbog Soluna, pa nam treba bukvalno samo da prespavamo.

Hvala svima.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Možda vam je zgodnije da prespavate u Dojranu?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kad se nudiš :rolleyes: Treba nam mala pomoć u vezi smeštaja za jednu noć u Metamorfozisu 29.06 na 30.06.2013. Nas dvoje odraslih sa dvoje dece 2. i 10.god. Nije nam bitno, može i dvokrevetna soba, samo da je čisto i jeftino. U blue Dolphinu smo od 30.06. ali bi došli dan ranije zbog Soluna, pa nam treba bukvalno samo da prespavamo.

Hvala unapred.

Hvala svima unapred na informacijama.

Ja sam prosle godine na povratku sa letovanja prespavao u Solunu upravo zbog sopinga.

U mom potpisu imate fotografije hotela Ilisia u Solunu.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam prosle godine na povratku sa letovanja prespavao u Solunu upravo zbog sopinga.

U mom potpisu imate fotografije hotela Ilisia u Solunu.

Koliko je prenoćište u tom hotelu i da li imaš bilo kakav kontakt? Vidim da je u ulici Ignatia br.24, da li se varam?

Možda vam je zgodnije da prespavate u Dojranu?

To je nemoguće, pošto je glupo da se iz Soluna vraćamo ponovo u MKD, a ovo radimo zato što je 30.06.nedelja kada kod njih ništa ne radi, pa bi smo zato da dođemo dan ranije.

Treba nam bilo kakav smeštaj u Metamorfozisu ili negde u blizini, samo da deca ne bi spavala u autu.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

O mojim utiscima o Ilisii sam pisao

Sredinom jula prošle godine dvokrevetna soba sa doručkom (švedski sto) za nas troje (dete 3god.) je bila 45 eura (plus 8 eura za parking). Ne znam tačno ali vikendom mislim da se ne plaća parkiranje.

Inače mi smo sobu rezervisali preko maila (bez depozita). O samom hotelu više informacija imate ovde.

Ako i taj dan želite da se kupate možete da uzmete u razmatranje npr.Agia Triada (šire područje Soluna, cenatar 22km). Predpostavljam da je jeftinije od centra, može da se kupa itd. Neko je predlagao Almira Hotel.

Ako mogu još nekako da pomognem tu sam.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sredinom jula prošle godine dvokrevetna soba sa doručkom (švedski sto) za nas troje (dete 3god.) je bila 45 eura (plus 8 eura za parking). Ne znam tačno ali vikendom mislim da se ne plaća parkiranje.

Inače mi smo sobu rezervisali preko maila (bez depozita). O samom hotelu više informacija imate ovde.

Ako i taj dan želite da se kupate možete da uzmete u razmatranje npr.Agia Triada (šire područje Soluna, cenatar 22km). Predpostavljam da je jeftinije od centra, može da se kupa itd. Neko je predlagao Almira Hotel.

Hvala puno na informacijama.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Još jedno pitanje, kako si rezervisao sobu u Hotelu Ilisia u Solunu??? I da li je potrebno uopšte rezervisati ili je moguće na licu mesta naći sobu?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala svima.

Mozete da uzmete u razmatranje i hotel AVALON, nalazi se na iskljucenju ka aerodromu i "strateski" na idealnom mestu, u blizini su Waterland, IKEA, Kosmo...

Cene su, zavisno od sobe 50/85 eura.

Imaju i bazen, sasvim pristojno

Mozete da uzmete u razmatranje i hotel AVALON, nalazi se na iskljucenju ka aerodromu i "strateski" na idealnom mestu, u blizini su Waterland, IKEA, Kosmo...

Cene su, zavisno od sobe 50/85 eura.

Imaju i bazen, sasvim pristojno

Naravno, hotel je u Solunu ako ste za soping...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Još jedno pitanje, kako si rezervisao sobu u Hotelu Ilisia u Solunu??? I da li je potrebno uopšte rezervisati ili je moguće na licu mesta naći sobu?

Nisi dobro procitao moju poruku. :-)

Na njihovom sajtu postoji contact obrazac preko koga smo rezervisali. Znaci samo poslali mail bez ikakvih uplata.

Inace jedan od dvojice recepcionara koje sam upoznao (ne znam kako se zove) prica dobro nas jezik.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Gde je tačno parking za Ilisia hotel?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Parking (garaža sa perionicom i benzinskom pumpom) se nalazi u ulici Ptolemeon 14

2.jpg

Gosti hotela Ilisia plaćaju dnevnu kartu 8 eura.

Ulica je jednosmerna tako da se do parkinga stiže iz ulice Antigonidon. Iz Egnatie je moguće skrenuti samo ako dolazite iz pravca istoka (Halkidikija) dok ako dolazite sa zapada (Makedonija) morate da skrenete u Karaoli ke DimitrouTin Kiprion pa u Antigonidon pa u Ptolemeon.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27106
    Ukupno tema
    907239
    Ukupno poruka