Zoki

Tunis u aprilu

8 poruka u ovoj temi

Zanima me kakva je situacija sa kupanjem u moru i otvorenom bazenu u aprilu mesecu u Tunisu.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Nikakva.Dovoljno je pregledati tabelu klimatskih karakteristika za ovo podrucje pa ce ti biti sve jasno.Dakle dnevne temperature oko 20-23C,temperatura mora oko 19C,dosta kisnih dana...Ako se ipak odlucis u Aprilu krenes put Tunisa najbolja destinacija ti je ostrvo Djerba,najtoplija je.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zanima me kakva je situacija sa kupanjem u moru i otvorenom bazenu u aprilu mesecu u Tunisu.

Zavisi! Viđao sam Ruskinje i Švabice kako se kupaju i u moru i u bazenu čak i u martu, a meni je bilo hladno more i u maju, ali pošto je uglavnom uvek sunčano, kad izađeš iz vode, lepo ti je. Bio sam u T. u svim godišnjim dobima, najlepše ti je maj-juni i septembar-oktobar. Al' pošto mi je maj daleko, ja odoh sada u martu.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ko hoce da ide u martu/aprilu a da ima lepo vreme i da se kupa najbolja opcija je Egipat

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ko hoce da ide u martu/aprilu a da ima lepo vreme i da se kupa najbolja opcija je Egipat

Ima tu dva problema: 1. u martu nema ni jedan aranžman za odmor u Hurgadi (a ja bi to želeo), a da ideš Kairo-Hurgada, ako si Kairo i sve oko njega već više puta video, onda ti je žao da 3-4 dana provedeš u vozikanju, umesto na moru. 2. Bio sam pre par godina u martu u Egiptu i sve vreme je duvao strašno jak vetar koji u pustinji može biti lep doživljaj ali na plaži je neprijatan.

Znači: Tunis - proleće, Egipat - Jesen! A sve ovo između :angry: :( :angry:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Vec nekoliko godina unazad planiramo odlazak u Tunis u martu ili aprilu mesecu iskljucivo zbog izleta, i onog u Saharu, a i do glavnog grada, Kartagine, a mozda mi preporucite jos neki. Ono sto me interesuje, posto citam da je prilicno pusto van sezone, da li se skupi dovoljno ljudi za odlaske na te izlete, da ne bude kada odemo tamo da nema dovoljno zainteresovanih pa da ne organizuju?I da li je mozda bolje da se ide, u to doba godine, u Sus, ipak je veci grad i predpostavljam zivlji nego Hamamet? Toliko danas, tek za godinu dana pitacu nesto vise!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

ja sam bila prosle godine u avgustu u Tunisu u Susu. Izlet u pustinju je SUPER necu da pricam sta se sve na tom izletu desava, pokvaricu iznenadjenje ali je zaista super. Uvek ima dovoljno putnika ya pustinju, ali je cena oko 100 eura. Vredi zaista. Kada se dodje u neku arapsku zemlju ljudima smeta neki cudan miris i prljavstina, ali nakon nekoliko dana se naviknu. Ima dosta hotela ali je to ipak za parove ili drustvo. Muskarcima je super jer ima puno Ruskinja koje su spremne na sveeeeeeeee.........

Hrana je onako, bila sam u hotelku sa 3 zvezdice, polupansion je sasvim dovoljan i sve u svemu nije lose. :P

U Tunis se ide jednom jer osim pustinje nema sta da se vidi, pa bez pustinje i posete pijaci nista niste uradili. Jedina mana je to sto se sve vredne stvari drze u sefu hotela koji ima nezgodno radno vreme i ja sam krenula u pustinju sa veoma malo para, jer nisam ujutru mogla da odem do sefa po pare. Pozeljno je u sefu hotela cuvati od pasosa, avionske karte pa sve do mobilnih telefona i para.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

April u Tunisu? Hmm, vratila se pre par dana: pocrvenela kao rak, sunce pece, ponesite kremice i losione. U moru samo mi i Rusi! Kupala se al imam posledice! Bazeni otvoreni se ne zagrevaju! lepo za odmor, setnju po plazi. Ovo mi je bio drugi put u Tunisu. Vise ne verujem da cu se vratiti. Grcka je ipak zakon za sve! Nikako, ali nikako ne preporucujem Sus, Monastir ni Hamamet. Sve sam obisla i naj od naj je Port el Kantaoui!!! najpristojniji je: slatka marina, restorancici, shopping. Plaze lepe. Preporucujem hotel: Sol el Muradi ili Muradi palas ili Marhabu. Izleti su super al samo sa Kon Tikijem. Izbegavajte Follow Me i Jolly.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Guest
Tema je sada zaključana za dalju diskusiju.

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907233
    Ukupno poruka