yeya

El Mouradi Port El Kantaoui Hotel 4* PEK

125 poruka u ovoj temi

Da li je neko od vas bio tamo i kakva su vasa iskustva? (osoblje, plaza, zabava, hrana, ....)

hvala

:bez-zuba:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

El mouradi Palace, bio ja 17dana 2003 preko kontikija. Najbolji hotel u kom sam bio od sada, kolicina razlicite hrane za veceru ostavlja bez daha. Ima svoju privatnu plazu do koje se dolazi kroz neki hotelski park sav u cvecu. Ima veliki restoran na plazi. Sve je cisto, sredjeno, veliki je hotel, veliki bazen. Udaljen je 20 minuta lagane setnje od Porta ili 5 minuta taksijem ( koji je secam se bio nesto dzabe ). Bas nisam imao neku zamerku..

E sad, bilo je to ipak pre 7 godina, valjda se nije promenilo....

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bila sam prosle god,dakle pocetak jula 2009,prezadovoljna sam,vrh je hotel i usluga i sve.Plaza lepa,divan beli sitan pesak,mala zamerka na suncobrane na plazi koji su od plastike,mi smo ponekad odlazili na plazu pored,koja je pripadala,mislim,El Mouradi Palace hotelu koji je ipak 5* i cije smo divne lezaljke i slamnate suncobrane doplacivali 1 evro dnevno.Bilo je i komadica morske trave nekad u moru,ali podnosljivo je.Inace,soba u kojoj smo bili je bila velika, lepa,nova i cista,svaki dan menjaju i posteljinu i peskire.Hrana fantasticna,ukusna i raznovrsna,ne mozes da postignes,postoje nekoliko restorana,omoguceno ti je da jedes i pijes 06-24h.Klasicno,u tim hotelima uvece su neke predstave animatora,a mozes da odes i do same luke Port El Kantaoui,ja licno nisam isla po klubovima i diskotekama,ali ima i toga.Bazeni su super,a posebno mi se dopao unutrasnji sa vrucom vodom i djakuzijem koji nam je na raspolaganju u okviru AI usluge:).Divno je i zelenilo u sklopu hotela,palme,banane,hibiskusi u svim bojama.Rado bih opet tamo letovala i ko zna...ako natrci neki dobar ultra last minute kao prosle godine,sto da ne?:)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Preko koje agencije si upecala taj dobar last minute? Mi bismo u taj hotel i cini mi se da Sunline ima najbolje cene za njega

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam bila bas u ovom hotelu pre dve godine. El Mouradi Port El Kantaoui Hotel se nalazi pored El Mouradi Pallace koji ima 5*, pa samod a to ne pomesas :-)

U trenutku kada smo mi bili, hotel je bio nesto starijeg namestaja, ali to nam ni najmanje nije smetalo ejr je sve bilo cisto. Nije nam se dopala prva soba koju smo dobili, pa su nam odmah zamenili za drugu bez ikakve naplate niti podmicivanja. Hrana je bila sjajna, jako ukusna.

Mi smo tada takodje uplatili last minute ponudu i bili smo odusevljeni onim sto smo dobili za izuzetno nisku cenu. I sada bih isla ponovo tamo, iako je hotel stariji za jos dve godine, to bude nebitno s obzirom na sve kvalitete.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jel može neko tačno da mi kaže za El Mouradi Port ili Club, kakva je hrana, dal imaju besplatne suncobrane i ležaljke i slično. Znači ne Place jer on im 5* a ovi su sa 4*

Izmenjeno (jhony)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li neko može da mi pomogne pošto se dvoumim između El Mouradi Cluba i El Mouradi Port el Kantaoui-ja, idem sa malim detetom pa mi je svaka informacija dobrodošla. Hvala puno.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ne znam bas koliko ce vam pomoci ova informacija buduci da je post od 18.07. ali evo svezih informacija jer sam se ja upravo vratila iz Tunisa i to bas iz hotela El Mouradi port el kantaoui i bilo je zaista super...sve pohvale,ali bas ni jedna zamerka za usluge hotela,a posto ste sa decom mislim da je odlican,jer ima neki mini park za decu,uvece animatori zabavljaju decu,lezaljke i suncobrani su besplatni,jako je cisto,ima dosta parova sa decom,tako da mislim da ce vam biti jako prijatno tamo...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi smo bili pre 2 godine u hotelu El mouradi port el kantaui, i sve je bilo odlicno. Hotel do njega je Club port el kantaui, i slobodno mozete koristiti i njihove sadrzaje. Klub je tipa bungalova tj malih zgrada, i cini mi se da je bila veca guzva nego u hotelu. Hotel je klasicno dvospratno zdanje, sobe pristojne. Prijatelji su bili u clubu, mislim da je za nijasnu smestaj nizeg kvaliteta, ali mislim da nije presudno. Plaza je lepo uredjena pescana, lezaljke, suncobrani (isto i na bezenu), besplatni teniski tereni, uvece programi. Necete pogresiti ni u jednom slucaju jer su hoteli slicnog ranga, ali ja bih opet izabrala klasican hotel, a ne bungalov, to je ipak stvar ukusa..

Izmenjeno (putnica18)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zamolila bih forumase koji su bili u ovaj hotel u skorije vreme (mislim na proslo leto), da napisu svoje utiske! Da li ima guzve i cekanja u redu u vreme obroka? Hvala,

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja cu verovatno 20. juna tamo, pa ako idete kasnije,, dobicete informacije.

Izmenjeno (ljerka)
obrisan citat, direktan odgovor na post
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja idem 29.06. Mozda se i vidimo tamo, zavisi koliko ces dana biti tamo! Poz

Izmenjeno (ljerka)
obrisan citat, direktan odgovor na post
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja idem 29.06. Mozda se i vidimo tamo, zavisi koliko ces dana biti tamo! Poz

Ej, pa vidimo se idemo na 15 dana.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

dudu otvori moj profil videces moju sliku. Malo je tamna. Mozes u pp da posaljes svoju sliku. Ja idem sa dvoje dece (21 i 5,5 god.). Pozdrav,

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Cao, da li je neko putovao u Tunis preko Jolly travela?

Kakva su vam iskustva?

Da li je jako toplo u Tunisu pocetkom avgusta za dete od 3,5 godine?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27106
    Ukupno tema
    907262
    Ukupno poruka