Utisci naših članova

Napiši svoj utisak
x

Za postavljanje sadržaja, potrebno je da budeš član našeg sajta.

Za svega 2 minuta možeš da napraviš svoj nalog:

Registruj se

Ukoliko već imaš nalog:

Datum boravka:

18.07.2015

Ocena:

Hotel je na predivnom mestu i izmedju dve prelepe plaze. Sam hotel je ogroman i kvalitativno neujednacen. U redu je da postoje nivoi soba po ceni, ali ipo istoj ceni mozete dobiti sobe razlicitog kvaliteta. Kupatila su u nekim sobama grozna. Klima radi po sobama, ali ne i po ostalm delovima hotela. Hrana je ok. Voda u hotelu nije za pice, ali je mozete kupiti u restoranu za 2,5eur sto je paprena cena. Postoje 2 vrste interneta. Besplatni, koji se moze uhvatiti u nekim coskovima hotela i drugi koji se papreno placa, oko 150eur za 10 dana, on je super svuda radi. To je sramota da se u danasnje vreme to naplacuje u hotelu sa toliko zvezdica i visokom cenom samog smestaja.
Osoblje je ljubazno na osnovu pososa koji imate. Za Engleze i ostale ima sve i moze sve, za nas ne. Mene licno su digli sa stola pored bazena u toku vecere, jer su britanci hteli tu da veceraju. Nikome nije upozorio da je to njihovo niti da su mesta rezervisana.
Lep hotel, sa puno mana, ali sa divnom lokacijom.

Blizina javnog prevoza

Blizina plaže

Privatni parking

U mirnom okruženju

Datum boravka:

16.06.2016

Ocena:

Prelep hotel (uredjen sa stilom, bez kipova, mostica, crkvica ..koje cesto vidjamo po hotelima ove kategorije), borova suma, najlepse plaze, sjajna usluga. Mi ove godine idemo peti put.

Blizina plaže

Čistoća

Ljubazno osoblje

U mirnom okruženju