Utisci naših članova

Napiši svoj utisak
x

Za postavljanje sadržaja, potrebno je da budeš član našeg sajta.

Za svega 2 minuta možeš da napraviš svoj nalog:

Registruj se

Ukoliko već imaš nalog:

Datum boravka:

17.08.2019

Ocena:

Deveti dan u Sarimsakliju, hotel Kalif, tip usluge polupansion. Izdržaćemo još jedan dan i onda ćemo se moja porodica i ja, pozdraviti i sa ovim mestom i sa ovim hotelom ZAUVEK.
Ne znam čime sam vise razočarana, mestom ili hotelim. Došli smo u hotel sa PP u nadi da ćemo imati šta da pojedemo za doručak i večeru, a ručak ćemo kombinovati sa hranom koji prodaju na plaži, nekim kebabom…Ali…
Doručak: paprika crvena, paprika zelena, krastsvac na kružiće, krastavac na štapiće, paradajz na kriške, paradajz na krugove, činija mirođije, činija peršuna, nešto kao ruska salata, masline crne, masline zelene, kuvana jaja, sir rendan, sir na kockice, sir na kriške, med, maslac, 3 vrste džema i to je to. Primetili ste da nisam pomenula nista mesnato. To je zato što smo parizer imali jedanput, a viršle dva puta. Predhodno pomenute namirnice su se ponavljane svakodndvno samo je bio različit raspored na“turskom“ stolu. Za piće 4 vrste kafa, čaj, 2 vrste soka i voda.
Večera: isto ono povrće iz menia za doručak u sirovom i u termički obrađenoj varijanti, uz još neku salatu sa kiselim mlekom, kuvanim hladnim krompirom posutim peršunom, krompir paprikašem sa kockicama mesa i…dva puta piletina sa ražnja! Dosta je… Očekivala sam kolače, dobili smo dve vrste pudinga, vanila i čokolada, ili solo ili na koricama raznih boja, tako da se u kombinaciji sa pudingom, dobije razdragana crno-bela kombinacija. I voće- lubenica i samo lubenica. Za piće – voda.
Ručak: đevreci, kuvani kukuruz, dagnje i smokve na plaži. Pekare nema, kebab je sa začinima koji ne prijaju svakom.
Sve u svemu, deca su bila gladna.
U hotelu nema Neta, ima neki slab u holu,pa ko se poveže, povezao se, a u sobama nije ni planirano da postoji.
Posteljina nam nije promenjena ni jedanput, peškiri menjani svaki drugi dan, soba očišćena dva puta.
Na plaži, ležaljki odvojenih za Kalif, ima za 30% gostiju, 70% se snalazi na ko zna koji način…