AleksandraNis

PP - gde rucati?

85 poruka u ovoj temi

Razmisljam se da uplatim Hostmark Hotel koji nema mogucnost AI, vec samo PP, pa me zanima gde za rucak?

Naime, kako je Hostmark udaljen od centra (a koliko sam shvatila tu se nalaze dobri i jeftini restorancici) nekoh 8km, ne mogu kada dodje 2h i vreme za rucak da putujem do centra da bih rucala i nazad na popodnevnu dremku, pogotovu jer je tada sunce najjace.

Pa zato ako neko zna, da li bi mogao da me informise da li ima restorana u kompleksu hotela ili? Kolika je cena obroka i sta preporucujete?

Unapred se izvinjavam ako je neko postavio ovo pitanje i da se ne biste ponovo davali odgovor, samo me uputite gde da pronadjem resenje.

Zaista jesam citala, ocekivala sam da nadjem odogovor u Prakticnim pitanjima, ali nisam nasla.

Hvala unapred...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Razmisljam se da uplatim Hostmark Hotel koji nema mogucnost AI, vec samo PP, pa me zanima gde za rucak?

Naime, kako je Hostmark udaljen od centra (a koliko sam shvatila tu se nalaze dobri i jeftini restorancici) nekoh 8km, ne mogu kada dodje 2h i vreme za rucak da putujem do centra da bih rucala i nazad na popodnevnu dremku, pogotovu jer je tada sunce najjace.

Pa zato ako neko zna, da li bi mogao da me informise da li ima restorana u kompleksu hotela ili? Kolika je cena obroka i sta preporucujete?

Unapred se izvinjavam ako je neko postavio ovo pitanje i da se ne biste ponovo davali odgovor, samo me uputite gde da pronadjem resenje.

Zaista jesam citala, ocekivala sam da nadjem odogovor u Prakticnim pitanjima, ali nisam nasla.

Hvala unapred...

svaki hotel ima restoran na plazi koji sluzi neke hamburgere, pice, sendvice i sl. bolji hoteli imaju siri menu a cene se krecu za picu negde od 18 do 35 le (2,5-4,5 eura) i u tim okvirima mozda euro dva vise su hamburgeri i sendvici sa pohovanom piletinom i sl! a popdnevna dremka, sto u sobi, na plazi u ladovini! ne znam da li hostmark ima neki a la card restoran ali osim tih prirucnih restorana brze hrane na plkazama, retko koji hotel ima u svom komplesku restoran u kome moze da se jede a la card!

no, rucak ne mora da bude velik, ako je hrana zadovoljavajuca (koliko znam u hostmarku jeste) onda jak dorucak i dobra vecera, traze samo omanji rucak!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala puno...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ne vidim sto ti je problem voziti se taxijem 5~10min do restorana.

Imas restoran Felfela nalazi se blizu sun&sea hotela, restoran je sav u arapskom stilu ima prelep pogled i hrana je super(od klasike pa do arapskih jela).

http://www.tripadvisor.com/Restaurant_Review-g297549-d784715-Reviews-Felfela-Hurghada_Red_Sea_and_Sinai.html

Drugi koji bih preporucio je Fish house, nalazi se u centru Sakale preko od hotela regina. Lep ambijent, dobra hrana i prijatna atmosfera.

Ako bi ste jeli picu po meni je najbolja La luna, nalazi se preko od trznog centra Abu ashara i Kleopatra.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Imas restoran Felfela nalazi se blizu sun&sea hotela, restoran je sav u arapskom stilu ima prelep pogled i hrana je super(od klasike pa do arapskih jela).

http://www.tripadvis..._and_Sinai.html

Drugi koji bih preporucio je Fish house, nalazi se u centru Sakale preko od hotela regina. Lep ambijent, dobra hrana i prijatna atmosfera.

Ako bi ste jeli picu po meni je najbolja La luna, nalazi se preko od trznog centra Abu ashara i Kleopatra.

potpisujem ovo za Fish house i La Lunu ... pizze su fenomenalne!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam jela u ribljem restoranu koji se zove ja mislim Mina.

Djeluje dosta neugledno s vana i u onako dosta je oronulom dijelu ali hrana je za 10!

Svi taksisti su znali gdje se nalazi, jer je hrana ukusna i veoma povoljna.

Mi smo iz Steigenbergera do restorana placali 20 funti taksi a on je stvarno daleko od tog restorana.

Iskreno meni je hrana bila super i uzivala sam.

Lijep pozdrav.

Sejla

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala vam... Izvinjavam se ako je pitanje bilo glupo...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

http://www.tripadvis..._and_Sinai.html

E, Bojane, kakve su cene u Fish house-u? Treći put u julu idemo u Hurgadu, pa bih konačno volela da jedem ribu tamo? ili možda da se fensiram sa nekim jastogom?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Obratiti pažnju da postoji i Fish House (na pristupačnijoj lokaciji) a koji nije tako dobar kao Star Fish.

(editovano!!!)

Pa cimanje je ipak na 50°C se cimati oko toga...kroz njihov saobraćaj...pa posle ručka opet vožnja nazad...

Možda ponekad ali ja ne bih svaki dan.

Izmenjeno (Nikola S.)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

E, Bojane, kakve su cene u Fish house-u? Treći put u julu idemo u Hurgadu, pa bih konačno volela da jedem ribu tamo? ili možda da se fensiram sa nekim jastogom?

Ja kako se secam cene su bile skroz pristojne.
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Fish hause,da ga lakse prepoznate ;) 

Nisam jela u njemu,ali sam primetila da uvek ima ljudi,turista.On je cini mi se pored Meka!?

Star fish

http://images.google.com/imgres?imgurl=http://i1.trekearth.com/photos/36086/star_fish.jpg&imgrefurl=http://www.trekearth.com/gallery/photo1018521.htm&usg=__aAAkc-TUY-vt3wZ5mwbTe4sDohM=&h=560&w=746&sz=195&hl=sr&start=15&sig2=Or78vdARgZ0Wb3gqJjFXcw&um=1&itbs=1&tbnid=EbOvQs3qH1ZtXM:&tbnh=106&tbnw=141&prev=/images%3Fq%3Dstarfish%2Bhurgada%26um%3D1%26hl%3Dsr%26lr%3D%26sa%3DX%26tbs%3Disch:1&ei=_b2kS4ONBofCsAaE3M2OAw

Izgleda lepse,Star,ali kazete da je Fish mnogo,mnogo bolji!!??

Kolike su cene...?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

POGREŠIO SAM!!

Star Fish - dobar

Fish House - nije dobar

akaboka, hvala za slike...

Cene su pristupačne skroz...naročito kada se uzme u obzir kod nas koliko koštaju ti morski specijaliteti.

Evo i na slikama (tanjiri) se vidi Star Fish...

Moraću uskoro da idem opet, da obnovim sve...

Slika1

Slika2

Izmenjeno (Nikola S.)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

POGREŠIO SAM!!

Star Fish - dobar

Fish House - nije dobar

Mi smo bili u jednom restoranu kome nikako da se setim imena ali nalazi se na izlasku iz Hurgade od centra prema hotelu Roma pa jos nekih 15 minuta pesacenja. Tri puta su porcije vece nego ove na Nikolinim slikama. Porcija se satojala od jastoga ukrasenog skampama sa svim prilozima. Mmmmmmmm.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

E pa da Nikola,ja bih rekla,ovako na prvi pogled,da je Fish Star noviji,samim tim i bolji...Znaci definitivno moram podsetiti ga ;)

A file je mala porcija,ali zato corbica taman :)

Ja prosle god nisam ni jedan restoran posetila,nekako mi bila malko teska hrana u hotelu,pa nisam stigla do restorana...naravno osim Burger kinga,Meka i Pica hata ;).Kod njih i Mek ima onaj arapski smek i tu osecam njihove zacine koji bukvalno u sve stavljaju...Moram otkriti koji je to zacin,da ga izbegavam ;)

A Fish hause sto ne valja?

Dragane moras se setiti kako se zove ili barem blizu cega se nalazi,da mozemo taxisti da kazemo ;),stavi neku sliku klope;)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi smo bili u jednom restoranu kome nikako da se setim imena ali nalazi se na izlasku iz Hurgade od centra prema hotelu Roma pa jos nekih 15 minuta pesacenja. Tri puta su porcije vece nego ove na Nikolinim slikama. Porcija se satojala od jastoga ukrasenog skampama sa svim prilozima. Mmmmmmmm.

Da nije mozda Felfela restoran?Evo i slika

mag9h2.jpg

5156759.jpg

Izmenjeno (crossbone79)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Guest
Tema je sada zaključana za dalju diskusiju.

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907228
    Ukupno poruka