krca

Pumpe na LPG u Grckoj

572 poruke u ovoj temi

To je spisak samo za Shelove pumpe al ima ih josh

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

vec sam negde pitao,zasto nece da mi se otvori karta?sve ostalo je oc. ali nemam najbitnije kartu :ljutko: jel ima neko neki drugi sajt?ili informaciju o lpg?hvala unapred :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

vec sam negde pitao,zasto nece da mi se otvori karta?sve ostalo je oc. ali nemam najbitnije kartu :ljutko: jel ima neko neki drugi sajt?ili informaciju o lpg?hvala unapred :D

Ni meni nije htela da se otvori u firefox-u ali probaj sa IE, radi.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Znam sigurno za dve. Jedna je na autoputu ka Atini, sa obe strane autoputa, neposredno pre skretanja za Paraliju. To je Shell. Jedino sto na njoj poslednja 2 leta (licno provereno) nisu tocili plin. Samo kazu "no gas". Na pitanje da li ce i kada ce biti plina, slezu ramenima.

Druga je u Solunu, DrakOil, odmah iza glavne autobuske stanice. Velika pumpa, ne mozes je omasiti, tu sipaju plin uglavnom solunski taksisti. Kako smo proslo leto proveli na relaciji Halkidiki-Katerini, jedino smo tu i sipali plin. Cena je letos bila oko 0,6e.

Ove godine idemo malo juznije. Zna li neko pouzdano lokaciju i radno vreme pumpi za autogas u Larisi i Volosu?

Pozdrav svima !!!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Znam sigurno za dve. Jedna je na autoputu ka Atini, sa obe strane autoputa, neposredno pre skretanja za Paraliju. To je Shell. Jedino sto na njoj poslednja 2 leta (licno provereno) nisu tocili plin. Samo kazu "no gas". Na pitanje da li ce i kada ce biti plina, slezu ramenima.

Druga je u Solunu, DrakOil, odmah iza glavne autobuske stanice. Velika pumpa, ne mozes je omasiti, tu sipaju plin uglavnom solunski taksisti. Kako smo proslo leto proveli na relaciji Halkidiki-Katerini, jedino smo tu i sipali plin. Cena je letos bila oko 0,6e.

Ove godine idemo malo juznije. Zna li neko pouzdano lokaciju i radno vreme pumpi za autogas u Larisi i Volosu?

Pozdrav svima !!!

Trenutno sam u Paraliji, sutra idem dalje za Atinu i Peloponez, prolazim Larisu i skretanje za Volos pa cu pogledati na svim usputnim pumpama do skretanja za Volos i javiti ovde

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

zaista si car codemark svima nam olaksavas zivot i sto neko rece ti u drugi dnevnik :) nego ja imam jedno pitanjce za put do stavrosa jel ima negde lpg napominjem da bih naravno isao auto putem za kavalu i onda se iskljucio za stavros :blush: pozz

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Trenutno sam u Paraliji, sutra idem dalje za Atinu i Peloponez, prolazim Larisu i skretanje za Volos pa cu pogledati na svim usputnim pumpama do skretanja za Volos i javiti ovde

Sta reci osim "hvala" :smorilo: . Ovaj forum je jedan od retkih gde se ljudi zaista nalaze jedni drugima u pomoci. Da ne pricam o pozitivnoj energiji...

Nestrpljivo cekamo tvoje javljanje...

Pozdrav!!!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Code...bas ti zavidim,ti si u Gr.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Tradicija se nastavlja - ekipa emisije SAT ponovo krece u seriju cuvenih patrola. Prva u ovogodisnjem nizu vas vodi od Beograda do Grcke, tacnije do mesta Pefkohori. Ranija destinacija, Paralija, zamenjena je novim ciljem, da bi se velikom broju nasih turista razjasnila ''enigma'' obilaznice oko Soluna.Naravno, bice tu svi vec uobicajni elementi patrole - od preporuka na koja mesta vredi svratitit, do upozorenja na posebne opasnosti duz citave deonice. Patrolu vredi pogledati u nedelju 1 juna u 15.05 na RTS 1, a repriza je vec narednog petka. Pozzzz

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Peco HVALA puno za ovu informaciju o SAT patroli. Odmah cu pripremiti kasetu i video recorder za snimanje u nedelju.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sto se tice te Shell-ove pumpe u blizini Paralije (zapravo u blizini Katerinija), koju pominjete, mi smo proslog leta na njoj natocili LPG (krajem jula, 7h ujutru). Cena je bila oko 0,65 evra. Nalazi se na putu Solun - Katerini (pravac ka Atini).

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Peco HVALA puno za ovu informaciju o SAT patroli. Odmah cu pripremiti kasetu i video recorder za snimanje u nedelju.

Molim i drugi put, tu smo valjda da razmenjujemo iskustva. Pozzz

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Evo linka ka postu broj 2 iz teme "TASOS - OSTRVO KOJE SE VOLI", u okviru kojeg imate puno korisnih informacija o putu u Grcku sopstvenim prevozom, a izmedju ostalog i o LPG pumpama:

PUT U GRCKU KOLIMA

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Tradicija se nastavlja - ekipa emisije SAT ponovo krece u seriju cuvenih patrola. Prva u ovogodisnjem nizu vas vodi od Beograda do Grcke, tacnije do mesta Pefkohori. Ranija destinacija, Paralija, zamenjena je novim ciljem, da bi se velikom broju nasih turista razjasnila ''enigma'' obilaznice oko Soluna.Naravno, bice tu svi vec uobicajni elementi patrole - od preporuka na koja mesta vredi svratitit, do upozorenja na posebne opasnosti duz citave deonice. Patrolu vredi pogledati u nedelju 1 juna u 15.05 na RTS 1, a repriza je vec narednog petka. Pozzzz

Ja cu naravno skenirati patrolu i postaviti je na rapid share kao i proslu.

E da Mirarbi, ne znam da li sam ti vec dao sve pohvale, ali svaka cast, stvarno je od pomoci svaka informacija.

Izmenjeno (krca)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27096
    Ukupno tema
    907006
    Ukupno poruka