cola

TEJ MARHABA 4* HOTEL- SUS

6 poruka u ovoj temi

Pozdrav svima,

Ukoliko je neko bio u ovom hotelu neka napise par reci.........

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Cao svima,

Prosto ne mogu da verujem da mi se jos niko ne javlja sa nekim informacijama vezano za ovaj hotel a mi putujemo u ponedeljak 17 septembra!

Hajmo ljudi pisite...........

Pozdrav

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Cao svima,

Prosto ne mogu da verujem da mi se jos niko ne javlja sa nekim informacijama vezano za ovaj hotel a mi putujemo u ponedeljak 17 septembra!

Hajmo ljudi pisite...........

Pozdrav

i ja idem u isti hotel ali 27.9. mozda se sretnemo

cula sam da je skroz ok

zivi bili pa videli

pozzz

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima,

Ukoliko je neko bio u ovom hotelu neka napise par reci.........

Zdravo

mi smo isli u avgustu preko Argusa. Deset dana pred put su probali da nam otkazu hotel, ali smo se bunili i ipak bili u njemu. Za vreme nase smene od 10 dana niko od nasih nije stigao u hotel, tako da je to mozda razlog sto jos niko nije odgovorio.

Hotel je odlican. Sobe se sredjuju svaki dan, ostavite ponekad dinar za sobaricu. Ima mali jako lep zatvoren bazen, sasvim pristojan otvoren bazen. U okviru hotela je trzni centar i diskoteka. Ima svoju plazu, lezaljke su besplatne, opet je potrebno momcima koji donose lezaljke dati baksis. Ako vas ozari meduza, oni imaju neku tecnost koju stave na mesto dodira i bude lakse. Meduza je bilo u avgustu, izgledaju cudno, crne su i lice na peteljku od grozdja.

U sobama smo imali frizider.

Hrana u hotelu je odlicna, imaju fenomenalne vrste hlebova.

Novac menjajte na recepciji, kurs je svuda isti. Na recepciji mozete iznajmiti sef.

Cena taksija do medine je oko 1,5 dinar. Ispred hotela stoje taksisti koji traze 4. Do Porta je cena taksija 5 dinara.

Na pola puta do centra imate prodavnicu Magasin general. Tu su najbolje cene za vodu i ostalo. Obasvezno kupite sveze urme. Njihovo nacionalno pice je Buha-rakija os smokvi i Tibarin-liker od urmi koji je super. To kupujte u free shopu u povratku. Cene su 12.5 i 7.5 evra.

Cene pica> sokovi i kole su oko 1.5 Tdin, ili oko 75 nasih dinara. Alkohol im je skup i nema ga u slobodnoj prodaji. Pivo izadje 300din, ali je odlicno. Ponesite zestoko pice ako vam treba.

Pri cenkanju krenite od min 10 puta nize cene i opet ce vas prevariti. Mi smo kupili njihove marame i cene su sledece> dve za 15tdin, trazeno 40 po komadu. Kasnije jos dve za 10tdin, trazeno 30 po komadu i u El Jamu 3tdin za komad.

Ima dobar trzni centar Slim kad se krene ka Portu na oko 1km od hotela. Tu je i jako dobra poslasticarnica. Obavezno otidjite u restoran Kaktus.

Izlet u Saharu je odlican. Mi smo isli preko nase agencije (120e), a hotel je posle toga organizovao BESPLATAN dvodnevni izlet u Saharu. Vode i u Sus u fabriku koze, raspitajte se na recepciji.

Mislim da ste napravili odlican izbor hotela i lepo se provedite

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jel bio neko u skorije vreme u ovom hotelu?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Fin hotel. Realno 3 zvezdice. Kad dodjete, dobijete uzasnu sobu. Malo ih podmitite i dobijete fenomenalnu sobu. Bazen odlican. Plaza odlicna. Hrana nije bas nesto, ali nije strasno. Sve u svemu, prijatan i opusten odmor.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Guest
Tema je sada zaključana za dalju diskusiju.

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907229
    Ukupno poruka