jassyka

Najam apartmana u Kušadasiju

16 poruka u ovoj temi

Dragi forumasi,nadjoh na sajtu Turisttrejda opciju najam apartmana u Kusadasiju,kazu u centru,i nista blize,nista dalje od objasnjenja,a obzirom da su pouzdana agencija(mislim,vec letovali preko njih u Grckoj),koliko bi ovo bila dobra varijanta,dakle,platiti povoljno smestaj(taj u centru),a hraniti se u sopstvenoj reziji,malo kupovati tamo,malo poneti od kuce.I da,bez auta tamo,dakle, prevoz autobusom.Ajde sad,sva misljenja dobrodosla.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Носити храну од куће у Турску је беспотребно. Храна је јефтина, а много разноврснија него код нас. Ако је прави апартман у питању ( прави у смислу какве Турци изнајмљују Турцима " mobilyalı " ), онда у њему имате све што је потребно. Да ли је у питању " Apart otel " у оригиналу ? Ако јесте, то онда подразумева да ћете имати скоро све што је потребно јер је апартман опремљен. Не треба да носите додатно са собом нешто. А уколико нешто зафали, колико знам, газде то донесу, Која је цена, ако није проблем да се то каже ?

Izmenjeno (alanya84)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Najam za 10 nocenja je u spicu,pise,395e,za 4 osobe,Budget program,Apartman 3*centar grada,evo ovako pise.To sam i mislila kad sam otvorila ovu temu,koliko se uopste isplati, nositi ili kupovati hranu.I koliko vredi ici autobusom za jedno mirnije letovanje,plaza apartman i obrnuto.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

То је цена апартмана без превоза, тако ? Сам апартман, ако је то његова цена је уреду, није надувано. Вероватно ћете имати некога доле на " рецепцији ", али сте у суштини сами за себе. Не би требало нико ниша да вас пита или каже. Кухиња би требало све да садржи у себи. Постоји увек шанса да вам недостаје која кашика или нешто слично, то тражите да вам донесу, уствари, све што вам буде недостајало тражите да вам донесу.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Evo i ja bas gledam cenovnik i ne mogu da verujemnovine.gif Doduse,meni odgovara avgust,a cena za drugu polovinu avgusta je 370e za cetvorokrevetni apartman! Nikada nisam isla u Tursku a cula sam da je lepo.Volela bih kada bi neko ko je vec letovao napise neka iskustva i informacije sto se tice npr.klope odnosno da li su ok cene po prodavnicama i eventualno restoranima.Zaista svaka informacija bi bila korisna,mozda se odlucim ove godine za tu destinaciju......

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Мање - више све је написано у теми Ах тај Кушадаси и у подфорумима Анатлијске регије. Тако да, у зависности од дела, града који те интересује, погледај тамо. Да не кваримо ову тему овде са тиме.

А цене нису за не поверовати, то јесу те цене. Ја кад кажем људима како су станови јефтини за изнајмљивање тамо, нико не верује. :) Поготово што има она опција са и без урачунатим додатним трошковима ( информатика ).

Наравно, овако сте сами препуштени себи, да тако кажем. Оно што вам агенције обезбеђују је да не размишљате ни о чему већ да одмарате у пуном смислу те речи. А логично, свака услуга кошта.

Izmenjeno (alanya84)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da,da ,cena je bez prevoza.mislim da je vrlo pristojna cena,cak povoljna a narocito pocetak jula,koji obicno koristimo za letovanje.Do sada smo moja porodica i ja letovali u Grckoj,i sto je vec postalo zamorno iz god u god.baviti se krizom u Grckoj,malo sam cackala po ovoj temi Turska,no,ovo me je bas privuklo,a zaista,ne bih znala sta mozemo da ocekujemo za ovaj novac.Hoteli su nam skupi,u stvari ne verujem da cetvoroclana porodica(sa dvoje odrasle dece)moze da prodje sa 1500e u nekom hotelu ili...demantujte me,sto je neki iznos za Grcku u ovakvoj varijanti paradajz turizma(racunaj,smestaj+prevoz kolima+hrana+ostalo),a mozda i za malo manje novca,bez ovog ostalo.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Искрено, не знам. Морала бих мало да се бацим на проучавање цена и понуде да бих дала одговор да ли може или не.

Међутим, добро код тих апартмана је да они по тој цени вам дају осећај да сте код куће. Једино за превоз до тамо морате видети како ће те. Који вам је план за то ?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Сада ја нисам најбоље разумела. Ако идете бусом, идете бусом у сопственој режији или бисте купили код неке агенције карте за тамо и назад ?

За савете аутом и назад има и за то дивна тема. Тако да у то не залазим. :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Za sada razmatramo sve opcije,prvo mi pade na pamet autobus,posto je prvi put Turska,daleko je,jedan vozac,ali sto vise citam o Turskoj i gledam FT,mozda i auto.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da,kod agencije sve,dakleovaj smestaj po ceni od 300 i kusur evra+autobuske karte,mislim da je 85e po osobi,sto ispada 600 i nesto,do 700e smestaj i put autobusom,za nas cetvoro.Toliko je samo apartman u Grckoj,preko agencije.

Izmenjeno (jassyka)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Не, нисам мислила на саму цену, него на то како ћете се организовати за тамо и назад.

Моја препорука би била да ове године, уколико се одлучите за ову опцију ипак идете преко агенције што се превоза тиче. Да видите са тиме како шта иде и видите опције за следећи пут.

Јер у сваком месту у Турској су ти апартмани, тако да можете себи одређивати где ћете да летујете у ком месту. Колико видим по цени, цене су готово исте. Надам се да сте видели фотографије и све остало, да не буде изненађења после.

Ако је то цена оваквог апартмана у Грчкој, то ми је јако пуно.

Izmenjeno (alanya84)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

I ja sam pretrazivala po netu za opciju apartmana..sve je super,cena smestaj..ali traze jako veliki depozit tako da smo odustali ..ipak cemo agencijom a kad odemo tamo dirktno na licu mesta cemo se raspitati i ako je moguce uzeti kontakte za sledecu godinu :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jel ima neko iskustva sa Baris aparmanima?

Posto ne vidim da je iko zapocinjao ovu temu...i nigde ne mogu da nedjem nesto o njima sem slika i nekog infa sa bookinga...ali me interesuje licno iskustvo...usluga,daljina,snalazenje oko klope,prevoz do centra/plaze,higijena...

Svaka informacija bi mi znacila...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

mislim da je bolja opcija ici preko argusa u hotel sa dve zvezdice smestaj, prevoz, polupansion i osiguranje druga polovina avgusta za 199 eura sto je super druge agencije imaju razliku od 100 eura za isti hotel i isti termin nemam nista protiv apartmana stalno smo tako letovali u Grckoj al ako vec imate opciju da ste u hotelu i da vam je sve posluzeno na gotovo sto da ne cene su inace mnogo povoljnije nego u Grckoj

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907229
    Ukupno poruka