Patofnica

Club Gural Premier 5* hotel, Belek ( ex Ali Bey)

10 poruka u ovoj temi

Uplatili smo za jun ovaj hotel u Beleku pa me interesuje da li je neko bio u njemu?

Na slikama izgleda prelepo,aqua park je mnogo dobar!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

i nas zanima ovaj hotel zar nema nikog da nam da koji savet?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

hotel je odličan :D

spavala sam u njemu 2 noći pre nedelju dana...

pitajte šta vas interesuje :)

koji tip sobe ste uplatili?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

hotel je odličan :D

spavala sam u njemu 2 noći pre nedelju dana...

pitajte šta vas interesuje :)

koji tip sobe ste uplatili?

Hvala puno ali odluka je pala na hotel LIMAK ATLANTIS nadam se da nismo pogresili u izboru posto nam je prvi put letovanje u Turskoj ,mozda ovaj hotel hotel sledece godine pozdrav
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Preko koje agencije ste uplatili Limak Atlantis?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bili pre 2 godine odlican hotel! Ima svoj aqua park i za decu je milina ali za odrasle ko voli. Ima puno hladovine, nije klasican hotel vec manje kucice na 3 sprata! Plaza prelepa kao sto je jeste u Beleku do centra se stize peske za 10.minuta.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bili pre 2 godine odlican hotel! Ima svoj aqua park i za decu je milina ali za odrasle ko voli. Ima puno hladovine, nije klasican hotel vec manje kucice na 3 sprata! Plaza prelepa kao sto je jeste u Beleku do centra se stize peske za 10.minuta.

U Limaku ili u Guralu?

Ja već pomalo maštam o odmoru za sledeću godinu, ova je već uplaćena, čeka se 18. Jun.

Verovatno bi posle 4 godine u Kemerskoj regiji probali Belek. Ova dva hotela su mi interesantna uz Limak Arkadiju i Asteria klub.

Nama je pod obavezno dosta hladovine, borove ako je moguće, a volimo i taj bungalovski tip, sa više malih zgraduca, umesto ogromne hotelske zgrade.

Edit: Sad sam pogledao i mislim da pričaš o Guralu

Ljudi, pisali smo na temi Kemer hoteli, nije zgoreg da ponovimo i ovde. Ajde da se malo angažujemo i da pišemo o hotelima u kojim smo bili. Dosta se putuje u Tursku ali se iz nekog razloga jako malo piše. Lako je naći slike i snimke po netu, ali mnogima bi značile neke informacije koje se ne mogu videti na njima.

Izmenjeno (Beeblebrox)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ako ste odlučili da probate Belek sledeće godine, ja bih ti preporučila da svakako uzmeš u obzir i Papillon Ayscha hotel, koji je odličan, prepun zelenila, malih zgradica, koje kažeš da volite, a i raznovrsnih sadržaja za decu. Malo je lepše je uredjen, bar po meni, od Club Asteria, kroz čiju, takodje vrlo lepu i raskošnu baštu nas je proveo ljubazni pripadnik obezbedjenja. kada smo sa Titanic-ove plaže došetali do njihove, kao jedne od susednih, mada prilično udaljenih. U sličnom je fazonu kao i Ayscha.

Ako je veći budžet, gledaj Gloria Verde.

Izmenjeno (shania)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Super, pogledacu.

U principu, bas me zanima to sto si navela. Mnogo zelenila, ako je moguce i u pojasu blizu plaze, tj. da ima lezaljke u prirodnoj hladovini blizu mora. Dosta sadrzaja za klince. Ne mislim na igraonice i organizovanu animaciju jer ih nisam ni davao puno. Vise mislimna penjalice, tobogane, mini akvaparkove za njih... i sve to ako je moguce da nije bas na suncu. Znam, tupim. Ali ustvari nisam dzangrizalo i ne smeta mi sve na svetu. :-)

Pogledacu pa cu javiti kako mi se cini

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da, ako trazis zelenilo i blizu mora, onda definitivno Papillon Ayscha ima prednost u odnosu na Club Asteria, obrati paznju na HC-u.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907228
    Ukupno poruka