mixic

Suncev breg - hotel trakia***

5 poruka u ovoj temi

interesuje me da li je neko bio u ovom hotelu, volela bih da cujem komentare

vidim da su cene povoljne za all inclusive uslugu

i bash niko ne zna nishta o ovom hotelu???

Izmenjeno (DraganV)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Hotel je na dobrom mestu, u najboljem "Neobugarskom" arhitektonskom stilu. Nisam ulazio, vec prolazio pored njega na putu do plaze - deluje vrlo mocno. Medjutim, uplacivati all incluzive u Bugarskoj je vrlo neozbiljno - bez potrebe se lisavas raznolikosti koju pruza sloboda izbora.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

meni je ishrana jako bitna, ne volim da lutam po kafanama i ulicama, a mislim da nije skupo za all inclusive samo me interesuje da li je neko vec bio i kakav je hotel, koliko je daleko od plaze i od centra sb kao i od nesebara

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nisam bila u hotelu Trakia, ali poslednje dve godine sam bila u hotelu Baikal koji je direktno preko puta Trakie, tako da ti mogu reći sledeće:

- Lokacija je dobra, nalazi se na jedno 200, 250m od mora, 10, 15 min šetnje do centra, a na 50m od bus stanice od koje stižeš do starog Nesebra za 10min (cena karte 1 lev = 0.5€)

- Uplaćivanje Allinc. usluge u Bugarskoj je apsolutna ludost (osim možda u hotelu sa 5*) i što se tiče izbora hrane i finansijski. Hrana je neverovatno jeftina, imaš na raspolaganju mali milion restorana, a osim toga, u komentarima različitih hotela u Bugarskoj ljudi su najviše prigovora imali baš na hranu u hotelu, što mogu i da potvrdim kada je Baikal u pitanju... Prve godine smo uplatili polupansion i grdno se pokajali, a prošle samo noćenje sa doručkom i sa letovanja se vratili srećni, najedeni svega i svačega i sa više novca. Tako da... ako ti je hrana bitan faktor kao što kažeš, evre u džep, pa kreni... :) Doručak u hotelu je obično raznovrstan, ali posle 5 dana dosadi, šta god da nude, a večera bar u našem slučaju (2008.) nije bila jestiva...

- Što se tiče samog hotela, soba i tako to, ne mogu neki ozbiljniji komentar da dam jer ne znam, ali ako se uzme u obzir da je istog ranga kao i Baikal, očekuj sasvim korektan hotel kategorije 3*.

Pozdrav i srećno!

Izmenjeno (mardž)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

bila sam danas na sajmu i ima dosta dobrih hotela u bugarskoj tako da cu razmisliti jos malo jer vidim da niko nije pominjao trakiu pa mi i nije bas sigurno

cak se razmisljam i da promenim lokaciju recimo zlatni pjasci..... biggrin.jpg

nesigurna sam, a mozda i nisam smorilo.jpg

sad debelo razmisljam sozopol ili zlatni pjasci...... bez-zuba.jpgbez-zuba.jpgbez-zuba.jpg

Izmenjeno (DraganV)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907232
    Ukupno poruka