jocan

Banjaluka-Autoput

12 poruka u ovoj temi

Kako napreduju radovi na Autoputu Banjaluka - Doboj?

Izmenjeno (jocan)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Uzas je!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Radovi na autoputu  napreduju tako sto stoje (koliko sam upoznat da se rjesavaju neka imovinsko pravna pitanja-ozkup privatnog zemljista),,,Imam info da se radi ubrzanim intenzitetom i da bi radovi nastavljeni (poceli) u proljece..

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Putujuci jutros iz BL prema Laktasima i Gradiskoj vidio sam da se autoput radi punom parom.Nastojat cu prikupiti vise info u kojoj je fazi..

Izmenjeno (samco)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Iako malo zastarjela vijest moze nekog zanimati.

Dionica BLuka-Mahovljani pustena u promet prije cirka 2 mjeseca.Nastavak radova prema granici je u toku.

Izmenjeno (samco)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zna li neko sta je trenutno sa autoputom? U aprilu sam prolazila pa su isto bili neki veliki radovi , a videla sam da postavljaju i naplatne kucice. Da li se mozda pocela naplacivati putarina i ako jeste kolika je?

Izmenjeno (Ranka)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pustanjem u rad Mahovljanske petlje(15.07.) zavrseni su glavni radovi na putu BL-Gradiska.Naplatne kucice su zavrsene ali jos nisu operativne(ne vrsi se naplata).Sretan put.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala. Moze jos samo jedno pojasnjenje. Dakle, kad sam isla autobusom, od Gradiske do Laktasa je isao onim istim starim putem preko Topole...itd, a sad idem kolima, za par dana. Da li se sad negde u Gradisci ( ili gde vec) odvajam na autoput ili i dalje idem pravo kroz sva naselja? Gledala sam na viamichelin pa mi bas nije jasno, nije ucrtan autoput klasicnim simbolom. Eto, cisto da li da planiram piceriju Actros, deca ne dozvoljavaju da prodjemo a da ne svratimo?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Vi birate put kojim cete ici.Autoput nije obavezan tako da mozete deci ispuniti zelju

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Uf, otisla sam sa teme, interesovalo me da li je ceo autoput od BL do Gradiske sada u funkciji?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Vec sam gore napisao ali evo ponovit cu.

Od 15.07. ove godine pusten je u upotrebu autoput Banjaluka-Gradiska(cela deonica).

Ova cinjenica ne znaci da ne mozete ici starim putem i odvesti decu u Actros na picu.Sretan put i prijatno.

P.S.

Autoput se NE naplacuje :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907228
    Ukupno poruka