Bata

Hotel "Omirus", Gouvia

21 poruka u ovoj temi

Narode, v idim da ste u temi. Potrebna mi je pomoc tj. ukoliko neko ima info i po neki hint za Omirus u Gouvii, jednostavno ne mogu nista da pronadjem na netu te sumnjam da se radi o banana smestaju. Ne bih da pogresim jer vodim i malo dete sa sobom. HVALA !

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Preko koje agencije si nasao taj hotel? Da, cudno je sto na netu nema nista, evo ja za 15 min nisam nasla nikakav podatak, sto mi se do sad nije desilo...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hotel se zove Omiros. Znaci guglaj "Hotel Omiros Gouvia" .

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jel nekome poznat ovaj objekat ili area ? Uporedjivao sam odnos cena - kvalitet , Grcka-Turska, definitivno da Grcka nudi daleko vise van pansiona ali hotelski smestaj je na strani Turske.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

omiros je lep hotel na samoj plaži.

ima lep restoran,bar za večernje pićence...

osoblje je gotivno i govore svi(naravno) engleski

poslednji put sam bila tamo davne 1997 kada sam i radila u šanku u bašti:p

nije banana smeštaj, gosti su im pretežno nemci.

guvija je slatko malo mesto,plaža nije baš neka,ali iznajmite auto i uživaćete!!!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

E srce si, hvala puno na savetu, puno mi znaci !!!! :-))

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

upravo se vratih iz guvije... mesto je bas slatko, malo, ali prepuno kafica, restorana, radnjica... sto se tog hotela tice ne znam kakav je, ali guviju svakako preporucujem... plaza je uska i sljunkovita, ali je cisto, nema guzve, meni se bas svidelo...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Majo, hvala na komentaru !! Ako imas jos neki hint ili savet, unapred zahvalan ! Mozda preporuka za neki dobar restoran, fast- food, bar, rent a car agenciju ...HVALA!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

najbolji giros je bio kod hotela Ilijada,

preko puta rent-a-car...čini mi se da beše ANSA rent-a-car.

pišite kako je sada tamo...

baš sam radoznala.

dajte neku sliku iz šanka hotela:p

da vidim ko je još tamo..

srećan put

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Evo, i ja se vratih iz Guvije pre nedeljudana. Stvarno sam odusevljena mestom. Gde god da se smestite, bice vam fenomenalno, a za hotel Omiros sam cula da je odlican za malu decu. Iskreno, nisam bila tamo nego u hotelu Gouvia, ali znam ponesto. Sto se tice taverni, nismo ih nesto puno posecivali, izuzev taverne Aries, i bas smo se odusevili, tu imate i odlicnu grcku hranu. Tamo vam je odlican provod. Ima i dosta klubova za mlade, tipa diskoteka, i tako to.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Decko i ja smo uplatili od 01.09. smestaj u hotelu Omiros na Krfu.

Interesuje me kakva su vasa iskustva sa smestajem, kakve su sobe, usluga itd...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Decko i ja smo uplatili od 01.09. smestaj u hotelu Omiros na Krfu.

Interesuje me kakva su vasa iskustva sa smestajem, kakve su sobe, usluga itd...

Verovatno kasnim sa odgovorim, shit ...to je jako los hotel, cista prevara i sarena laza domacih agencija, steta sto kasnim sa odgovorom

Izmenjeno (suki)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Cao!

Svi komentari o hotelu Omiros su zakljucno sa 2006.-om godinom.

Da li neko moze da mi da neku "sveziju informaciju" o hotelu, tim pre sto su komentari bili protivurecni - jedni tvrde da je hotel pun bubasvaba a drugi ga hvale i preporucuju za porodice sa decom?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Cao!

Svi komentari o hotelu Omiros su zakljucno sa 2006.-om godinom.

Da li neko moze da mi da neku "sveziju informaciju" o hotelu, tim pre sto su komentari bili protivurecni - jedni tvrde da je hotel pun bubasvaba a drugi ga hvale i preporucuju za porodice sa decom?

Covece, zaista nemam uvid o profilu ljudi koji ti preporucuju Omiros / Umirus / al to je katastrofa od objekta! Ne moze se nazvati hotelom. Plaza u Guvia je ocajna, ne zasluzuje ni jedan dan posete.

Uzmi neke apartmane i naravno, racunaj da ti je obavezno potreban automobil za ostrvo.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Evo, i ja se vratih iz Guvije pre nedeljudana. Stvarno sam odusevljena mestom. Gde god da se smestite, bice vam fenomenalno, a za hotel Omiros sam cula da je odlican za malu decu. Iskreno, nisam bila tamo nego u hotelu Gouvia, ali znam ponesto. Sto se tice taverni, nismo ih nesto puno posecivali, izuzev taverne Aries, i bas smo se odusevili, tu imate i odlicnu grcku hranu. Tamo vam je odlican provod. Ima i dosta klubova za mlade, tipa diskoteka, i tako to.

U Umirusu ne postoji bas nista za decu, niti parce trave

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907229
    Ukupno poruka