Hilary***

Hotel Kamenec-Kiten

33 poruke u ovoj temi

Kakvi su vasi utisci o ovom hotelu?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Verovatno je najbolji u Kitenu (kad se uzme u obzir da je na plaži).

Postoji još jedan koji je u njegovom rangu (ili možda nešto bolji) - Kiten Beach - www.kitenbeach.com,

ali je on u centru naselja, daleko od plaže...

Izmenjeno (DraganV)
nema potrebe za citiranjem ako se odgovara na prethodni post
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ove godine sam se odlucila za Kiten, Hotel Kamenec - ne znam da li je izbor dobar, da li neko moze da mi napise nesto o njemu, smestaj, hrana, plaza - uopste utisci o samom mestu i hotelu -znam da ima dosta toga napisanog, ali da li ima najsvezijih podataka -od prosle godine

Hvala

Izmenjeno (DraganV)
nema potrebe za citiranjem ako se odgovara na prethodni post
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

A sta mislis za Grand Hotel Primorsko, ako je neko bio ili tako nesto neka napise, mislim da je najbolji u tom delu?!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala na opisima. Nisam se odlucila za Kamenec ovo leto, ali mozda u buducnosti bude nesto od toga. U svakom slucaju verujem da je hotel odlican! :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nisam mogla a da ne podelim utiske o ovom hotelu sa vama. Hotel je fenomenalan, lokacija na plazi, smestaj u sobama, sobe se ciste svaki dan, a peskiri i posteljina menjaju svaki drugi dan-treci dan, hrana je na bazi svedskog stola, mi smo uplatili all inclusive tako da nismo imali potrebe za ishranom van hotela, zaista se nadje za svaciji ukus po nesto, osoblje zaista ljubazno, bazen cist i za razliku od drugih hotela veliki sa nekih 50 lezaljki. Jednom recju za te pare extra hotel. Mesto i nije bas toliko malo koliko su mi napricali, ima gde da se proseta, idealno za porodicne ljude, pogotovo sa malom decom, u centru ima dosta decijih igralista. I da u samom hotelu ima i igraonica za decu sa animatorom, sauna, teretana itd.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pošto idem ove godine u Kamenec (preko Argusa), napiši molim te šta sve ulazi u All Inclusive po Hotelskim pravilima? Ima li ručka i šta sve daju za piće? Hvala unapred.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da i mi smo isli preko Argusa, u all inclusive ulazi dorucak od 8.00-10.00, rucak od 12.30-14.30, vecera od 19.00-21.00, uzina od 10.00-18.00 i sva domaca pica u neogranicenim kolicinama na sanku pored bazena i u restoranu. Uzina podrazumeva cajne kolacice, tost sendvice, pizza, kiflice slane i slatke, slane grickalice i sladoled na kugle od 16.00-18.00. Sto se tice ostalih obroka veruj mi ima za svaciji ukus, jeste da je ukus hrane malo drugaciji nego kod nas jer dodaju neke svoje zacine. Dosta mesa ima, tako da veruj mi necete ostati gladni.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala na informacijama. Poznajem Bugarsku hranu od ranije, ali prvi put idem na plaćen pansion. Ranijih godina sam se hranio u sopstvenom aranžmanu i bilo je više nego dobro i jeftino. Ali ovoj ponudi jednostavno nisam mogao da odolim uzevši u obzir pre svega cenu, kategoriju hotela, položaj i nadasve All Incl. varijantu, Sada tek vidim da nisam pogrešio. Još i da vreme posluži. Kako je sa autobuskim prevozom, jer bih da skoknem jedan dan do Sozopola?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zaista ne znam kakav je autobuski prevoz jer smo mi isli autom.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zaboravih: Ima li WiFi u hotelu?

Izmenjeno (Nikolami)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Svraćao sam do hotela i izgleda fenomenalno. Na recepciji su mi rekli da je četvorokrevetni apartman nešto manje od 1.000 Eura za 10 dana all inclusive, ali smo se ipak odlučili za sobu tip A u hotelu Sigma gde za 10 dana treba izdvojiti 450 Eura za noćenje sa doručkom.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bila sam pre par godina u hotelu!Odlican je..sve je besprekorno cisto..hrana raznovrsna i ukusna!Za svaku preporukuklap.gif

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li ima Wireless u hotelu?

Izmenjeno (DraganV)
nepotreban citat
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Za potencijalne goste Kameneca par informacija. Upravo sam se vratio, pa su iz prve ruke i sveže. Bitno je napomenuti da od ove godine rade samo All Inc. Dakle, o hotelu sve najbolje. Praktično je na samoj plaži, osoblje je na nivou, hrana više nego dobra, puno mesa za sve one koji vole dobro da jedu. Brza hrana preko celog dana, piće služe do 23 h. Bazen je veliki i tu su većinom porodice sa decom. Gosti su uglavnom Česi, Bugari, Poljaci i mi. Sveslovenska varijanta, nema Engleza i Nemaca što je meni odgovaralo. Idealan je za porodice sa decom zbog propratnih sadržaja. Uzevši u obzir cenu mislim da nema povoljnije varijante. Ima wireless koji zahteva posebno podešavanje za neke računare. Da, i besplatan sladoled od 16 do 18, malo guranja sa decom. U svakom slučaju, ko ode neće se kajati.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907229
    Ukupno poruka