plazmica

Noćni život u Kušadasiju

45 poruka u ovoj temi

Idem u Kusadasi sledece nedelje. Neke informacije sam pokupila na ovom forumu( hvala svima),ali me interesuju jos dve-tri stvari:

1) nacula sam da se placa ulaz u diskoteke; ako se placa, kolika je cena

2) od kad do kad traju dorucak i vecera ( velika sam spavalica pa da znam)

3) da li cena u dolmusima zavisi od blizine plaze i mogu li se iznajmiti suncobrani bez lezaljke)

hvala puno...... :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Ulaz i diskoteke neznam, definitivno nismo stigli.

Kod nas je doručak bio od 7 do 10 a večera od 20 do 22 časa a mislim da je tako u većini hotela.

Dolmuši imaju različite cene a sve zavisi gde ulaziš i dokle ideš. Primer- centar Kušadasija do Long Beach plaže ( hotel Ephesia ) je 2 lire ( oko 100 dinara)

Obično u kompletu idu 2 ležaljke i suncobran ali postoje puno plaža gde se ništa ne plaća pa sve zavisi od slučaja do slučaja.

Uostalom šarm tamo definitivno uspeva pa se pripremi i

uživaćeš..

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja isto nisam bas nesto stizao da idem u diskoteke od svih izleta i ranijeg ustajanja. Usli smo na kratko bili u 2, i nismo placali ulaz. Mada nisam ni od ostalih cuo da su placali ulaz, al se nisam mnogo ni interesovao. Verovatno zavisi od mesta do mesta.

U mom hoetelu je dorucak bio od 8-10, a vecera od 20-21.30h.

Cena dolmusa zavisi od blizine plaze. Cene iz cetra Kusadasija do plaza Ladies, Green, Paradise je 1.5 lira, za Kustur, Long je 2 lira. Za nacionalni park npr. je 5 lira.

1evro ~ 1.7 lira.

Za iznajmljivanje suncobrana bez lezaljki ne znam. Na nekim plazama placas ulaz, i onda te sleduju lezaljke i suncobran, a na ostalima pretpostavljam da moze da se uzme samo lezaljke, al ja nisam nikada uzimao bez suncobrana, jer je sunce jako.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

prosle godine sam bila u kusadasiju. sve klubove sam obisla i nigde se ulaz nije placao. jedino ako su ove godine nesto promenili ali cisto sumnjam.....

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pa prevashodno me zanima cene pica u diskotekama, ne mislim na one "napucane" nego tamo gde izlazi vecina mladih! I koje su to diskoteke u koje se izlazi u Kusadasiju?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sve diskoteke su koncentrisane u Bar street-u, jedna do druge, imaš irske pabove, onda diskoteke gde uglavnom idu naši (npr. Kalemegdan), Paddys bar, Jimmy bar,

Authentic bar, Kusadasi bar i mnoge druge. Ne znam sada baš tačne cene, nisam bila prošle godine tamo, ali su cene u okviru bar street-a uglavnom iste. Nešto malo jače od naših.

A van bar street-a, malo zavučena ulica takodje ima nekoliko barova, i oni su jači sa cenama, ali po mom mišljenju mnogo bolje ozvučenje, na otvorenom i bolji provod, definitivno. :smorilo:

P.S. I ovde izlazi većina mladih.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

A van bar street-a, malo zavučena ulica takodje ima nekoliko barova, i oni su jači sa cenama, ali po mom mišljenju mnogo bolje ozvučenje, na otvorenom i bolji provod, definitivno. :smorilo:

E dobro što s ovo pomenula! Ngede sam isto čitao o toj ulici sa fenomenalnim ali skupljim provodom!

Gde je to tačno? Jel obožavam klubove na otvorenom... Sada se setih i Ria u Budimpešti... :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Svi barovi van bar streeta su u centraknim ulicama i cesto je bolji provod u njima mada gde god krenes u sitne sate se opet vratis u bstreet

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Roli, pošto već ideš preko Argusa, 2. dan ćete imati info turu, moj ti je savet da ideš pošto prvi put ideš u Tursku. Tačno je da će vam pola dana "stradati", obilazićete fabriku kože, možda neku radnju sa ratlucima, i dobićete neke osnovne informacije u samom centru. U sklopu toga proći ćete tom ulicom o kojoj sam pričala, i imaćete koktel dobrodošlice u Another bar-u (bar je uvek tako bilo), i tu ćete imati prezentaciju o svim ekskurzijama u toku tih 10 dana. Usput je i taj restoran o kome sam već pisala (Oz Urfa), pošta itd. U pitanju je ulica Kaleici sokak. I moje je mišljenje da je tu mnogo bolji provod, nego u Bar street-u, jer je tamo mahom sve zatvoreno, loše ozvučenje i nije mi baš nešto WAUUUUUUUUUUU. Možda se mnogi sad sa mnom neće složiti, ali o ukusima ne treba raspravljati.

Mnogi nisu ni znali ranije, za ove barove van Bar street-a, ali sada su otkriveni.

To ne znači da ne treba obići, naravno i ostale. :D

Izmenjeno (majja_majja)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ulaz se ne plaća, prosto te vuku za ruku da udješ, ko je to provalio oko plaćanja. :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Dolmuš plaćati pri izlasku iz njega.

Ako neko izadje i ostavi svoju torbu za sobom - istog trenutka izlazite i vi! U tom cilju dobro je biti što bliže vratima i motriti na razvoj dogadjaja u kabini...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Baš znaš da nas utešiš! :bez-zuba: 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

A za dolmuše - pa šta ćeš... Ja sam bio nedelju dana posle onih bombaških napada u Kušadasiju (jedan takav u dolmušu). I eto, ostade trauma...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

I ja sam bila u Kušadasiju nekih 12 dana posle bombaškog napada. Mada nemam traume... :bez-zuba:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

U epohi pre nego sto su Srbi "okupirali" Kusadasi prednjacili su Irci. Secam se da je svaki drugi bar u Bar Street-u imao istaknutu detelinu, u nekom obliku. Kasnije sam cula da se neko dosetio da otvori i sprski bar u Kusadasiju, pa da li je neko od vas bio? Zivo me zanima u kom fazonu su to uredili!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907232
    Ukupno poruka