ingbabic

Bjela

14 poruka u ovoj temi

Zamolio bih sve koji su letovali ranije u Bjeloj kod Herceg Novog da nam prenesu svoja iskustva. Kakva je plaza, da li blizina brodogradilista utice na cistocu mora, smestaj, mogucnost zabave, da li ima lepih staza za setnju? Hvala puno unapred.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Stanujem u HN i ne preporucujem Bijelu.

Brodogradiliste utice na cistocu mora, a i na vizuelni utisak. Mjestani nisu bas za pohvalu. Naime, rijec je o ljudima koji su dosli sa strane i nisu bas najsjajniji turisticki radnici.

Vrlo je bucno, a provod i nije nesto.

Ako zelis periferiju radije odaberi Baosice, Djenovice ili Kumbor. Ako zelis da vidis i HN, mozes uzeti radio taxi ili autobus koji ide na svakih pola sata.

Pozz!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Molim te reci mi koji je to radio taxi i daj mi link za njihov sajt ako imaju

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li je neko letovao u Bijeloj, u apartmanu TM, i znate li za neki dobar smestaj tamo?

Izmenjeno (bojana5)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

letovala sam sa muzem i klincem od 4 godine u Bijeloj prosle godine,i bilo je skroz ok.Ima nekoliko plaza:sa velikim kamenjem,sa malo sitnijim,i sa najsitnijim(nije bas pesak,ali je priblizno).Brodogradiliste je sredjeno i nema nikakvog uticaja na vodu,koja je cista i nije mnogo hladna.Sto je najbitnije,nema mnogo saobracaja.Mi smo ostavljali peskire i suncobran na plazi,dok smo odlazili na popodnevni rucak i dremku,kao i vecina tamo.Bili smo u apartmanu sa kuhinjom i kupatilom,100m od plaze,sa predivnim dvoristem.Bijela nije mnogo bucna,uglavnom su svi tamo bili sa malom decom.Mislim cak da cemo i ove godine ponovo tamo ici.

Izmenjeno (DraganV)
ne citirati ako se poruka odnosi na prethodni post
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

To je idealno mesto za parove s decom,jer ima onaj luna park..

meni se posebno dopadaju plaze i sitan pesak.. Obozavam to..mesto je inace fino i mirno.. :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima,

Pronašao sam zanimljiv smeštaj (ne znam je li dozvoljeno da se spomene) a nikada nisam bio u Bijeloj,pa me zanima neko svežije iskustvo ljudi koji su bili tamo.Kakva je plaža,ima li gde čovek da prošeta uveče,itd..Idem sa malom decom pa me ne zanima provod,već generalno utisci o mestu..Hvala svima...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Za klince idealno. Imaš tih manjih plaža po mestu. Jedan deo ti je kod hotela Delfin, a drugi kod škole, gledaš u brodogradilište. Može se prošetati uveče uz obalu, a šetalištem možeš i do Baošića.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala puno,vidim da su neki naveli kao manu to brodogradilište u smislu prljanja vode i sl?

Ta plaža kod hotela Delfin je u redu?

Da li neko ima iskustva sa apartmanima Mia?Imaju bazen i na nekih 250 m su od mora,deluje mi ok ali nigde ne vidim iskustva ljudi..Hvala

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

U Bijeloj ima setaliste pored mora,ali nije veliko,i nema mnogo sadrzaja,par kafica i restorana i to je to(u pravcu prema trajektu).Nama je to bilo skroz OK,ne volimo one vasare,tezge,luna parkove zbog kojih deca polude.Na drugu stranu prema HN ima do Baosica setaliste uz more.Brodogradiliste uopste ne smeta,cak prosle godine nije ni radilo,mislim da sada samo remontuju jahte, (mnogo su velike kazne za bilo kakvo izlivanje u more).Ima nekoliko plaza,manjih,i sve su slobodne,bez lezaljki.I ni slucajno sa malom decom na plazu kod hotela Delfin,posto je puna velikog kamenja.Nama je tamo bilo super,zato sto je vecina kuca ispod magistrale,i nema saobracaja.I mnogo su dobre krofne na plazi kod jednog Bosanca.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ide li neko uopšte ove godine u Bijelu?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Tema je malo stara pa da je osvežim.:rolleyes: Da li neko bio u vili Mia u Bjeloj ? Kakav je smestaj koliko ima do plaže ali realno (piše 250 ali i na tarabi piše...) i uopšte nešto o mestu jer sam zadnji put tamo bio  1996! Hvala unapred svima na bilo kakvim informacijama!

Izmenjeno (Nikolina09)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bio sam ja sa devojkom pre 6-7 godina u pomenutoj vili.Vila nije losa i ima bazen i solidno su opremljeni apartmani.Ono sto je katastrofalno i na ivici krimainalnog je ponasanje vlasnika,koji ce vas izbaciti iz sobe ako im se tokom vaseg boravka najave Rusi kojima izdaju sobe po abnormalnim cenama.Tako su nama uradili a i mnogim drugim,nama su posle 5 dana rekli da napustimo sobu iako smo sve unapred platili,cak nisu hteli ni novac odmah da nam vrate vec u Beogradu ali sam se nekako izborio.Zaobidjite ovu vilu u sirokom luku

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Što se tiče brodogradilišta u "programiranom stečaju":bolje-da-cutim:veći dok su izvukli na sredinu tivatskog zaliva Holanđani i oterali za Litvaniju jer su Litvanci kupci,zaboravio sam cifru,mislim nekih 20 miliona €.Proces je trajao tri dana,brod je morao bukvalno da"legne u vodu"da bi podigao na sebe dok.Dva ogromna krana su razmontirana,po manji dok dolaze Turci kao kupci,tako da Bijela može imati bolju turističku perspektivu kada se ukloni brodogradilište komplet.Ali,budimo realni,plaže su nikakve,male i šljunkovite,ima dosta i izbetonirane obale,tek od Jaza počinju lepe plaže sa pogledom na pučinu.

Cene su dostigle grčke cene,mada će to naravno za 15 dana da ide sve dole.

U vezi CG generalno treba biti realan i shvatiti da su vremena radničkih odmarališta,donošenja hrane od kuće,cena istih kao kod nas davna prošlost.

M. Car i ekipa pucaju na elitni turizam i to je to.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907230
    Ukupno poruka