Lula

Zapadna obala: Seattle

6 poruka u ovoj temi

Pre par dana sam se vratila iz Sijetla gde sam boravila nedelju dana poslom, ali sam ipak i stigla nešto i da vidim. Planiram da napišem i neku reportažicu, ali dok ne saberem tutiske, pogledajte moju foto turu ovog grada i okoline.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

@Lula

Ja jedva čekam da ponovo odem, pa će me obradovati da pročitam šta ima novo, u Seattle-u i u Redmondu osmeh1.gif

Izmenjeno (mikap)
obrisan citat, direktan odgovor na post
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Grad je super i ma dosta za videti i ja se spremam neku mini reportazicu da napisem videcemo

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@Lula

Ja jedva čekam da ponovo odem, pa će me obradovati da pročitam šta ima novo, u Seattle-u i u Redmondu osmeh1.gif

Драганице, моје утиске из Сијетла и Редмонда можеш прочитати овде.

И ја бих да идем поново, јер је ово путовање било сувише кратко, имала сам пуно обавеза, а оно мало што сам видела од Сијетла ме је оставило без даха.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sijetl je divan grad na severu zapadne obale. Veliki, prostran, sa tipičnim centrom grada sa visokim poslovnim zgradama. U tom gradu je fabrika Boing, koju svakako treba obići jer ćete videti zgradu u kojoj se sklapaju najnoviji civilni avioni. Muzej i fabrika se nalaze severno od grada u mestu Mukliteo (Maklitio). Uz plaćenu ulaznicu možete obići osim fabrike, gde je tura sa vodičem i muzejski deo. Za sve to je potrebno nekoliko sati. Za obilazak grada najbolje je kupiti siti pas kartu koja nudi šest poseta, Space needle, dve posete; Obilazak grada, obale brodom; Posetu akvarijumu, Muzeju nauke gde je trenutno postavka izložbe Nacionalne Geografije- Tutankamonov Egipat, Muzej muzike gde je deo posvećen Džimi Hendriksu, Nirvani, AC DC i na kraju i filmu Avatar. Možete se zabaviti sviranjem gitare, bubnjeva, klavijature, snimati sopstveni CD...i kao šesti nude se alternativno dve postavke, ili zoo vrt ili muzej vazduhoplovstva na aerodromu SEATAC. Naravno, da smo posetili muzej, videli i ušli u ,,penzinere,, konkord, Air Force One... U Sijetlu je sahranjen i Brus Li, pa ko želi može lako da nađe i njegovu poslednju kuću na groblju Lake view, adresa je 1554, 15th Avenue East, Seattle. Od ulaza ide se pravo (sa desne strane su sahranjeni naši sunarodnici) prema brdu i sa desne strane iza belog spomenika u obliku srca, iza žbuna su sahranjeni Brus i njegov sin Brendon Li. Uvek ima ljudi koji posećuju ovo mesto i zaista nije teško da se pronađe.....

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907233
    Ukupno poruka