MiNmax

Pronalazenje smestaja na licu mesta

32 poruke u ovoj temi

Zdravo svima,

Da li je neko tražio smeštaj na ovaj način u ovim mestima (Asprovalta, Vrasna, Stavros...)? Koliko je rizično tako nešto pokušati krajem jula?

Čini mi se kao da veliki broj vila nema na booking.com. Pomislio sam da bi se možda mogao naći jeftiniji smeštaj na licu mesta. Prednost je i što uživo vidite smeštaj koji iznajmljujete. Šta vi mislite?

Hvala.

Prijatan dan.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Ja nisam bio zadovoljan smestajem koji sam rezervisao u Stavrosu (hotel Anthodi) seo sam u auto i obisao par smestaja o kojima sam se upoznao na internetu.

Vrlo brzo sam nasao smestaj ali ja sam bio od 01.07 do 10.07. Poslednji dan (doduse bila je nedelja, doslo je mnogo Grka iz unutrasnjosti) bila je poprilicna guzva.

Mislim da su ti sanse da smestaj nadjes jeftinije krajem jula male jer je tad najveca poseta i najskuplji su aranzmani.

Kada dodjes na vrata hotela i pitas za cenu moze ti se desiti da ti Grk zatrazi mnogo vise nego sto inace kosta apartman tako da treba biti obazriv i informisan.

Izmenjeno (elzner)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

http://asprovalta.com/html/stavros1.html

http://www.booking.com/searchresults.html?city=-828865&ssne=Stavrós&error_url=http%3A%2F%2Fwww.booking.com%2Fhotel%2Fgr%2Fstefanidis.sr.html%3Faid%3D333373%3Blabel%3Dstefanidis-lRNSgSIzi%252AW_HCSmsWwT4AS12091809712%3Bsid%3D60ad5160a88712b4b063f16e18b17d99%3Bdva%3D0%3B&aid=333373&label=stefanidis-lRNSgSIzi*W_HCSmsWwT4AS12091809

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Izvinite, sada sam pronašao jednu temu na opštem forumu Grčka koja govori o ovome. Ovo je link: http://www.putovanja.info/forum/topic/19104-privatan-smestaj-grcka/

Predlazem da se ova tema obriše.

Pozdrav.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Interesujeme kako se moze doci do telefona vlsnika vila iz Nea vrasne? Termini po turistickim agencijama su zauzeti a i ono malo sto je ostalo mi ne odgovaraju :lud: :lud:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Evo nekih brojeva koje sam ja pokupila ovog leta za sledece: u Nea Vrasni villa LA CONCA DORO,ac,tv-sat,wi-fi,tel:0030/6942 216829,e-mail:[email protected] ^_^ .A imam i br telefona lika iz Asprovalte koji ima app u Asprovalti i Nea Vrasni,zove se Vasilis (ako sam dobro procitala sa kartice) tel:0030/6973388913 :cool: Pozdrav

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@Jelena-Kv

Hvala ti Jelena-Kv,sigurno cu probati pa barem da mi bude u rezervi posto idemo na BUM ! :klap: :klap:

Izmenjeno (mikap)
obrisan citat, direktan odgovor na post
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ne želim da vas obeshrabrim, ali, mi smo išli na bum početkom avgusta i sve je bilo PUNO! Bilo je par soba prazno, ali lokacija i smeštaj nula,a opet je bilo skupo.

Opet, vi ne idete u sezoni, pa je sigurno mnogo lakše naći smeštaj!

Izmenjeno (mikap)
spajanje poruka
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@nacaa

Mi smo bili sredinom juna,i za prvu vilu koju sam navela LA CONCA DORO u drugom redu kuca od plaze,gazda je iznajmljivao app,trokrevetni za 30 e po danu...E sad,neka porodica iz Nisa je nasla trokrevetni app,na istom odstojanju od plaze za 13 dana-300 e,sasvim pristojan smestaj...Ipak je avgust u jeku sezone,tako da je verovatno tesko naci smestaj na licu mesta :nea: Pozdrav

Izmenjeno (mikap)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ukoliko zelite neke brojeve telefona u Asprovalti, mogu vam dati!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@nacaa

Pogledala sam Vasu fototuru Asprovalte,pa me zanima ako ste uzeli neki br tel za smestaj one vile URANIA,izgleda lepo,i na setalistu je samom....Moze i drugi brojevi... :klap:

Izmenjeno (mikap)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@nacaa

Pogledala sam Vasu fototuru Asprovalte,pa me zanima ako ste uzeli neki br tel za smestaj one vile URANIA,izgleda lepo,i na setalistu je samom....Moze i drugi brojevi... :klap:

Imam broj telefona vile "Urania".

(0030)2397022943, 6981959914

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala!!! :klap:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala!!! :klap:

Nema na cemu. Sigurno znam da poseduju dvokrevetne i trokrevetne studije i svi su sa klimom, koja je uracunata u cenu.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

A znate li mozda cenu app,koliko iznajmljuju? :cool:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907234
    Ukupno poruka