Bogalinac

Pomoć! Pušenje u hotelu!

6 poruka u ovoj temi

Da li neko pouzdano zna da li je dozvoljeno pušenje u hotelskim sobama u Bugarskoj, uzevši u obzir da su oni EU. Uplatio sam sobu bez terase, pa ako još u sobi ima onaj senzor, biće zabave. Nadam se da nisu još doneli te zakone.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Prošle godine sam bio nedelju dana po Bugarskoj i gotovo svugde je moglo da se puši. Samo u jednoj kafani je bilo zabranjeno pušenje, naravno odmah sam se okrenuo i otišao u sledeću. Ove godine sam bio dvaput po par sati u Sofiji i tom prilikom bio u dva različita restorana i u oba je bilo dozvoljeno pušenje. Što se tiče duvana u tvojoj sobi, pa ko to može da ti zabrani, samo otvoriš širom prozor i šnjari do mile volje. Ja se nikad nisam obazirao na te senzore i iz mog iskustva to najčešće ne radi.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala na ohrabrujućim rečima. Nije naodmet da ponesem šrafciger pa da otkačim kontakt u senzoru ako ga bude.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nemoj da brines oko tih senzora! Kao sto rece Baki, to uglavnom ne funkcionise. Jedino nisam mogla da zapalim cigaretu u jednom ultra modernom hotelu gde prozora i nije bilo.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

da li je neko bio u suncelovom bregu ovog leta, 2015, ili prosle godine, kakva je bila situacija sa pusenjem u hotelima

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Koliko se sećam, kad god sam bukirala hotel bio je izbor hoću li pušačku ili nepušačku sobu... nisam do sad naišla da negde baš uopšte ne može.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907228
    Ukupno poruka