mya

NEA MOUDANIA

379 poruka u ovoj temi

Da li je neko letovao bas u Nea Moudani? Kakav je utisak o mestu, plazi i sl.?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

O Nea Mudanji sam pisala dosta na temi o Dionisiosu. Plaza koja ide od Nea Mudanje u pravcu Dionisiosa (vidi se na nekim fotografijama u mojoj foto turi "Dionisios i okolina"), na prvi pogled je lepa, dugacka, prelepe vile, setaliste uz more, dug (cak previse dug plicak) ali voda u moru mi se nije svidela. To je zapravo jedini (i najveci!) nedostatak. Blizu je luka (i nesto sto mi lici na brodogradiliste ili stanicu za remont brodova) sto samo po sebi znaci prljavstina! Osim toga ima nekih kanala koji nanose crvenu zemlju sa brda u more... Nije bas preporucljivo mesto za one koji traze savrseno cisto more! Inace grad nista posebno, ni lose, ni dobro.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hotel Kassandra Mare, Nea Moudania

Molim sve one koji imaju iskustva sa ovim hotelom da mi odgovore , jako mi je bitno jer idem sa dvoje male dece. Hvala unapred!

Izmenjeno (mikap)
spajanje tema
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

http://www.putovanja.info/grcka/nea-moudania/hoteli/6863-hotel-kassandra-mare

http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g667132-d496065-Reviews-Kassandra_Mare-Nea_Moudhania_Halkidiki_Macedonia_Region.html

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zna li neko zna ima li u NM jos uvek Admiralova prodavnica?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Postoji, pre dvadesetak dana pazario sam neke stvarčice.

Moraš samo da se raspitaš o radnom vremenu u Mudanji, prošle godine sam oko 15 časova redom ljubio vrata na gotovo svim radnjama. Znam da je bio radni dan, ali se ne sećam koji.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Gde je taj Admiral i sta ima da se pazari?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nalazi se u centru Mudanje, odmah kod platoa, prodaje se sportska oprema istoimenog proizvođača.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@tihi74

Hvaaaala! :yesss:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Postoji, pre dvadesetak dana pazario sam neke stvarčice.

Moraš samo da se raspitaš o radnom vremenu u Mudanji, prošle godine sam oko 15 časova redom ljubio vrata na gotovo svim radnjama. Znam da je bio radni dan, ali se ne sećam koji.

u nea mudanji je dvokratno radno vreme u 99% objekata radnim danima :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Provereno pre dvadesetak dana, Ponedeljkom samo do 14, ostalim radnim danima od 9 do 14, i od 18 do 21-22.

Izvor. radnica na kasi u taverni Varelakia (redovno svratimo na giros).

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

nea moudanja - plaza koja vodi ka dionisusu :D ...

moudania.jpg

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zeko, pa ovo izgleda jako lepo!!!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Letovali smo u Nea Potidei, koja je 6 km udaljena od NM, zbog toga sto na vecini komentara o plazama oko NM stoji da je vetrovito te ljudi kolima idu u Nea Potideu na kupanje. Obisli smo NM i osim lepe crkve i ribarskog muzeja nismo nasli nista drugo cime bi pohvalili ovo mesto. Sredom je pijacni dan ali osim domacih prehrambenih proizvoda (sir, masline i riba) nema niceg drugog cega vec nema i po nasim buvljacima. Nema kineza ali ima puno kineske robe koja je pri tom skuplja nego kod nas. Prednost letovanja oko ovog grada je ta sto su tu lekarske ordinacije, apoteke i veliki marketi gde je roba, pored veceg izbora, znatno jeftinija nego u lokalnim prodavnicama.

Izmenjeno (Zoran Stefanović)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@Madjaste

nije lose :D ...

vetra ima po nekad kao i svuda i to je onaj prijatan vetar ...

ni jednom kad smo bili u mudanji ili oko nje nismo imali potrebu da idemo bilo gde jer na plazi imate sve sto vam je potrebno ...

siroka i dugacka pescana plaza sa postepenim ulazom i redom sljunka na ulazu u vodu ...

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907232
    Ukupno poruka