cekiceki

Koji hotel u Hurghadi ima najbolju ponudu hrane?

5 poruka u ovoj temi

Dakle, bez obzira na visinu kategorizacije hotela, kakva su vasa iskustva sa ishranom u hotelma? Koji od hotela ima vrhunsku ponudu menija, u bilo kojoj varijanti, pp. ili all inc. I konkretno koja je vrsta hrane? Da li hoteli sa 5* i 5* lux nude npr. morske specijalitete i koje? :blago:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Mislim da hrana ne zavisi mnogo od kategorije hotela,to je svuda uglavnom varijacija na istu temu.Govede i pilece meso,nesto malo ribe,morski plodovi retko.U Hurghadi nismo bili u 5*,ali smo bili Sharmu,Domino Oasis 5*,prvi put primio goste,promotivno preko Kon tikija,pa se ne secam da je bilo morskih plodova,mozda dva puta kao salata.Ali,nigde ne mozes da ostanes gladan.A,All,to je po meni cisto uzimanje para neobavestenima,i onima iz kojih sirotinja nije izasla,a oni iz nje jesu,pa mogu da plate i oci su im gladne,inace za te uslove PP je sasvim ok,kad spavas i nista ne radis,a vodu poneses na plazu.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pogresno razmisljanje nego si se ti prijatelju stiso,All ti pruza komfor pogotovo porodicama sa malom decom.

Izmenjeno (ljerka)
obrisan citat, direktan odgovor na post
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hotel Sindbad,ima veliki izbor vrlo ukusne hrane.Tako da i oni najizbirljiviji nece ostati gladni!!!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Malo me nasmejala tema, ali evo da dam svoj doprinos! :) Moja drugarica je bila u Albatrosu ( onom sa 5*, pošto ima i od 4*, za taj ne znam ) i bila je oduševljena hranom. Znam da je pominjala da je bilo i italijanske i kineske klope i raznih djakonija. Mislim da Spirt ove godine radi taj hotel.

Ne, nikako je ElPalacio, ako vam je hrana bitna. Ja sam bila prošle godine i jedva da sam nalazila nešto iole pristojno da pojedem, a uopšte nisam izbirjiva po pitanju hrane.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907231
    Ukupno poruka