graming_vlada

Aqua park

25 poruka u ovoj temi

Posto prvi put idem u Suncev breg zanima me da li postoje neki izleti tipa aqua park,ronjenje....

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Mi smo dve godine za redom isli u Bugarsku, u Nesebar i ove cemo ali malo cemo promeniti mesto cisto da vidimo jos lepota bugarskom mora .

Inace, sve pohvalei i to u svakom smislu.Mi smo oba puta bili u priv.smestaju jedne godien preko agencije a prosle u sopstvenoj reziji.Hrana je jeftina , svaki obrok smo jeli u restoranu (5e rucak ili vecera za dvoje) a ima i skupljih ali nema potrebe traziti skuplje jer je isti kvalitet .Dorucak nam je bio tradicionale-giros koji oboje obozavamo .Kafa espresso i nije bas bas , ali ima na ulicnim automatima mnogo lepse kafe .Mestani su jako ljubazni ,raspolozeni i jos kad cuju da ste iz Srbije odmah snizavaju cene .Plaza je predivna , cista , more jos cisitije, lezaljke se iznajmljuju .U Suncev breg moze se ici autobusom, lako se pamte linije i stajalista i bus ide na svakih 5-10min. ili taxijem(obavezno cenkanje)Sunny beach je pun dogadjanja ima aqua park , mislim da je ulaz 15e , i svasta jos .Provod za svakog i svacije usi .....(cak postoji kafic koji svako vece ima za gosta ELVISA!!!)TREBA DEFINITIVNO OBICI OVO MESTO B) :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Posto prvi put idem u Suncev breg zanima me da li postoje neki izleti tipa aqua park,ronjenje....

Ima...veoma dobar,organizovan aguapark u samom S.Bregu.Od hrane ama bas nista ne sme da se unese,ako ti sta nadju oduzimaju,ostave u garderobi pa ti vrate...Tamo postoji restoran,prodavnica...a cene su ohoho...Inace sve je cisto,blistavo...Imaju "sporu reku",bazen sa talasima.deciji bazen sa zezalicama i razne vrste tobogana,otvorenih i zatvorenih..lepo i zanimljivo! Inace,cula sam da od pre dve godine postoji i u Nesebaru jos bolji aqua park.

Izmenjeno (Vesna Ks)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

U svakom slucaju hvala pa ako neko bude isao valjda cemo se sresti,ja sam tamo 4. jula!pzdrav

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da, ja mislim da je pretprošle godine otvorn novi akvapark baš pored glavnog puta od Burgasa do Sunčevog Brega, negde kod skretanja za Nesebar. Mi smo bili prošle godine i ulaz je 45 leva za visinu preko 130cm. Fantastično je. Trenutno nisam kući ali ću već sutra okačiti neke slike za zainteresovane. Cene unutra i nisu nešto extra velike i to je definitivno provod za ceo dan. Inače mislim da je Bugarska definitivno prevazišla cenkanje i retko gde ćete to moći.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

aqua park postoji duze, ja sam bila 2004 i sve mi se cini da je postojao i pre, znam da sam bila pozitivno iznenadjena sto bugarska ga ima a kod nas nije bio ni u planu

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

da li neko zna cenu dnevne karte ove sezone?

Izmenjeno (majce22)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ako neko nije video postavio sam slike akvaparka kod skretanja za Nesebar pa pogledajte. Zaista je extra. :rolleyes:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Upravo se vratio iz Bugarske, bio u Aqua parku na Sunčevom bregu, pitajte šta vas interesuje!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Koliko kosta ulaz? Kakve su cene klope i pica unutra? Jel moze da se unese nesto?

Izmenjeno (DraganV)
nema potrebe za citiranjem ako se odgovara na prethodni post
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

28 leva ceo dan, a od 15h 20 leva, mi smo uneli pice i grickalice za decu, niko nije pregledao a cene unutra nisam gledao. 1Euro=1.91 leva

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Upravo se vratio iz Bugarske, bio u Aqua parku na Sunčevom bregu, pitajte šta vas interesuje!

od koliko sati radi park?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

od 9 do 19h. Autobusi Aqua parka voze besplatno.

Izmenjeno (DraganV)
nema potrebe za citiranjem ako se odgovara na prethodni post
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

slike iz aque parka izgledaju super...

imam samo jos jedno pitanje za tebe - da li je koriscenje lezaljki i svih atrakcija tamo besplatno i ulazi u cenu karte? (ne mislim naravno na kafic i slicno)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907233
    Ukupno poruka