hadrijan

RADOVICI sa decom?

5 poruka u ovoj temi

Evo mene opet, ovog puta sa novim idejama o odmoru 2011...

Od Perasta smo odustali, ali smo se okrenuli Radovicima kao dobroj destinaciji za porodicno letovanje...

Opet se neki prijatelji ukljucise u nasa razmisljanjai predlozise Radovice...

Kazu "Plavi horizonti blizu", dobro za decu, moze sei do Zanjica... Idemo autom na letovanje...

Molio bih ako neko ima iskustva sa letovnjaem u Radovicima da se javi ili neko ima preporuku za solidani ne preskup smestaj...

HVALA UNAPRED!

PS Interesuje me da li je voda u ovom delu Crne Gore cistija i toplija, mislim na potes "Plavi horizonti" - "Zanjice"?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Ako se odlucite za smestaj u Radovicima imajte na umu da do plaze Plavi horizonti imate kilometar i vise, zavisi gde bi ste bili, tako da sa decom tesko bez kola do plaze. Prosle godine me sestra zamolila da joj potrazim smestaj u Radovicima, trazila sam po netu, oglasima i preko poznanika i dobar smestaj je bio prilicno skup, s obzirom da Radovici ipak nisu na obali, pa je odustala. Mesto je prijatno,dobro snabdeveno, ali nekako nemam utisak da sam na moru.

Sto se tice cistoce i topline vode - na Plavim horizontima je voda mnogo toplija jer je plicak, ali u punoj sezoni bude i veoma prljava.

Zanjic, Miriste i ostale plaze na otvorenom moru - voda je bas cista, ali po meni mnogo hladna.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Po meni je hotel Plavi horizont za svaku preporuku za porodice sa decom.

Ne slazem se sa prethodnikom da je u sezoni prljavo.

Ja sam letovao avgusta 2009. i bilo je veoma čisto (i voda i plaža).

Ponešto o ovom hotelu sam naposao na ovom forumu u delu: Crna Gora / Mirno mesto bez gužve u C. G.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sta ces u Radovici kad to ne izlazi na more, posto si sa decom daleko je pes do Plavi, a parking se naplacuje 3e... Bolje bi ti bilo 2 km prije Radovici, naselje zvano Krasici, mnogo bolje ima i kafica i restorana i normalno je na more... Udaljenosti iz Plavi Horizont je 3-4km

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

kako je u krasicima,ima li gde da se proseta,restorana,picerija,sadrzaja za decu,kakve su plaze,ima li sljunkovitih?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907233
    Ukupno poruka