Uncle Sam

Ipsos ili Dasia?

91 poruka u ovoj temi

Od ova dva letovalista na Krfu,za koje bi ste se vi odlucili?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Nikako Dassia, lose mesto u svakom pogledu, losi turisti, losa plaze tj. nije ni mesto vec naselje pored magistrale !

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Misljenja su toliko podeljena da ne znas za koje mesto da se odlucis....

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da,stvarno. Za ipsos sam cuo sve pohvale sto se tice provoda i nocnog zivota,ali to je sve sto sam cuo :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Meni su bar svi koje sam pitala za Ipsos rekli da je super samo sto se tice provoda ali ne i da ti tamo bude baza....

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

O my God!

Sto?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Plaza je katastrofa...nocu ne mozes da spavas od buke....cak sam dobila i komentar da u vodi plivaju g....:( E sad da li je to tacno ne znam, jer nisam bila ....Kazu da je za bazu najbolja Dassia ...imas petnestak minuta hoda od Dasije di Ipsosa...nadam se da je to tacno:) nemam pojma ni ja jos uvek ne mogu da se odlucim sta da uplatim....

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Auuuu...

Ja sam odlucio za sebe,ali prijatelj se dvoumi izmedju ova dva,pa rekoh...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mozda ti pomogne.....www.krstaricarica.com/forum/turizam i putovanja/ tema...sve o krfu...........ima dosta toga.....

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

'document not found'...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Za ipsos sam cuo sve pohvale sto se tice provoda i nocnog zivota :D

sta ce ti vise... moja ekipa i ja smo se dvoumili izmedju parosa i iosa i odabrali ovo drugo...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

A i to sto kazes...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ako birate izmedju ta dva mesta onda mislim da vam je Dasia bolja. Oni su jedno pored drugog i to jeste oko desetak minuta hoda, bar tako delije kad ides kolima. Dasia ima dva veca hotela i iza njih veliku plazu koja je sredjena. Tipicna hotelska plaza, lep vrt, palme, cvece... Ali ima dosta ljudi. Ipsos ima odvratnu plazu, uska pored puta, mozes da se naslonis na ivicnjak dok se suncas. Za mene je idealno bilo mesto na severu Kasiopi, koje ima mnogo malih kamenitih uvalica. Sto se nocnog zivota tice i ja sam cula da je najbolje u Ipsosu, ali nisam bila. Sva ta mesta imaju dosta klubica pa uvek mozes negde da izadjes.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Možda je malo off topic, ali čula sam da na plaži u Dasiji sunce zađe već posle 16h i da postaje hladnjikavo. U tom slučaju, pošto ni Ipsos nije daleko... Znam da se duže kupa na zapadnoj strani i da su tamo zalasci sunca predivni, ali, odlazak sa plaže oko pola 5 popodne mi stvarno ne odgovara. Da li je to tačno? :(

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nije off topic,svaka informacija je dobro dosla!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907231
    Ukupno poruka