fes

Milano,opšta tema

401 poruka u ovoj temi

Da li neko zna za arazman za Milano! Gledo sam po nekim agencijama i nisam video da imaju samo Milano. Tako da ako neko zna neka mi javi!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Ako nisi nesto vec nasao,pogledaj Haloturs

Pet dana u Milanu,avio/bus kombinacija prevoza,pristojna cena...

Izmenjeno (DraganV)
Ne citirati ako se poruka odnosi na prethodni post
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi sam aranzman preko booking.com.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Molim Vas potrebna mi je Vasa pomoc. Da li znate neke hotele koji mogu primiti do 70-ak gostiju u Milanu za pristojnu cenu do 50 evra, hrana moze ali i ne mora biti ukljucena. Lokacija jeste bitna utoliko i ako se nalazi na periferiji da bude blizu gradskog saobracaja koji prevozi do centra grada. U pitanju je jedno nocenje.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

E pa vidim da ce biti forumasa na putu RIM-MILANO, 11.4....JESAM LI U PRAVU?Pridruzujem se pitanju.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li je neko isao preko Vive ili Kontikija u Milano? Vidim da se odseda u istom hotelu.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Planiram da otputujem sa prijateljima na utakmicu Inter - Partizan krajem oktobra. Prvi put idem u Milano (mada sam ranije bio na severu Italije) pa mi treba par saveta oko hotela-hostela u blizini stadiona i nekog povoljnog prevoza do tamo. Ukoliko je neko imao slicna iskustva svaka pomoc bi mi dobrodosla. Unapred hvala

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Posto je low cost italijanska kompanija AIR ONE

ukinula letove Milano Beograd

za koju sam jos pre 3 meseca kupio kartui

vise ne mogu da se vratim tom povratnom kartom jer nema vise letova posle 8 januara, a moja povratna je bila za 19 januar

potreban mi je drugi nacin da iz Milana dodjem do BG-a

pa jel zna neko koji autobuski prevoznici idu Milano - Beograd?

Ja na netu nasao neke linije - pise cena, pise satnica

ali nigde ne pise KO vozi!I kako da se raspitam

pa kao neko zna/putovao/cuo...

Grazie mille!

Hvala

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Stvarno bezveze, toliko se potrudimo da sve dobro isplaniramo i eto. Vozi Lasta ponedeljkom u 16h i subotom u 21:25. Vidim po netu da ima i varijanta vozom do Vićence, pa na Fudeksuvu liniju za BG (pon i petak u 17h). Evo i kod Autoturista postoji neki spisak sa cenama. Nisam se vozila, ali to nađoh na brzinu. Nadam se da će ti se nešto uklopiti u termin i finansije, srećno!

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ma, znaci, shit skroz!Jos sad zvao AIR ONE na broj koji ima u mailu

15 minuta sam slusao muziku i prekinuo!

Ko zna koliki ce racun da mi dodje!A jos nisam pitao

sta zelim - kako ce pare d a mi vrate koje mi skinuli sa kartice za povratnu?

I ja sam nesto gledao, videcu kako cu.Znaci, ovo me sad bas poremetilo, mada, priznajem, to je i najmanji moguci problem...sve dok idem na tamo i vratim se iz Maroka

komisura, u svakom slucaju, HVALA PUNO!!!!!!!!!!!

i ja cu ovih dana istrazivati sta i kako ima!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Vratice ti pare na karticu.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da, danas su me mailom obavestili.

:)

Grazie!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Procitao sam to u nekoj temi u kojoj sam i sam ucestvovao, ali kako se letnji odmor zavrsio, vec razmisljam o novoj destinaciji :)

A neki bar ili klub? morao bih da rezervisem preko interneta kartu unapred? ne bih verovatno mogao tamo da se obezbedim kad dodjem?

Ako moze samo jos jedna pomoc, kraj oko parka Sempione i Corso Sempione. To je u centru grada? kakav je to kraj?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jeste, to je jako fini kraj, prilicno luksuzan.

Sad ti je jos rano za Novu godinu, ovde to nije toliko znacajno da se rezervise mesecima unapred.

Vraticemo se na temu najesen.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja se nesto razmisljam da umesto da idem do Milana ovaj put, izmedju sletanja na Malpensu i polaska sutra ujutru za Maroko, da ostanem na aerodromu.

Jel neko nekada to radio?Mislite da 12 sati ima da prodje brzo?

Kad pomislim da cu 4 ili 5 sata od tih dvanaest provesti u prevozu/dolasku do hostela koji rezervisao i obrnuto, a da cu morati oko 5 ujutru da krenem nazad ka aerodromu jer let u 7h ...onda... ne znam

Do sada sam uvek, ma koliko kratko imao te intervale isao do Milana...sad mi nesto...a da ne spominjem i da cu ustedeti 60 evra

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907233
    Ukupno poruka