ljuba80

Vozom do Istanbula

32 poruke u ovoj temi

Cuo sam da je do Istanbula najbolje ici vozom pa me interesuje da li je neko skoro isao. Sta, kako....

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Dobra varijanta,ali samo za ljubitelje ekstremnih sportova...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

A zasto vozom, kad je autobusom brze i jeftinije. Ima dva polaska dnevno iz Beograda za Sofiju, a iz Sofije ima 12 polazaka dnevno za Istanbul.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zato sto je mnogo komotnije u vozu! Malo sam vislji i poludim kad nema mesta za noge u busu. :angry: Mozes uzeti spavaca kola i da prespavas do Turske. Saznao sam da je povratna karta oko 7000 din. pa izvolte.... Pozdrav

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li si ipak otputovao vozom,

ustvari da li je iko putovao vozom

da prenese deliće atmosfere? :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kako i čime najeftinije do Istanbula iz Bg-a ili Niša?

Zvao sam železničku i cena iz Niša, za potvratnu kartu je oko 75€ što nije baš malo. Postoji li jeftiniji način?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Путује се 24 часа, воз креће у 7.40 ч свако јутро и цена карте је 54, 5 евра.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Путује се 24 часа, воз креће у 7.40 ч свако јутро и цена карте је 54, 5 евра.

Da li ste upoznati za Balkan fleksipas ?

To je karta za putovanje vozom po svim balkanskim državama. Postoji varijanta za 5 putovanja u roku od mesec dana i košta pedesetak evra (mislim za one do 25 ili 26 godina) i 86 eura za starije. Ukoliko se neko od vas uklapa u te godine baš mu se isplati, ili ukoliko nameravate još negde dalje od Istanbula takođe se isplati. Inače ova karta važi za II klasu te se doplaćuje za spavaća kola nekih, kolko se sećam, desetak eura. Inače desi se da neki kontrolori (posebno turski) ne upišu datum putovanja. U tom slučaju vam ostaje neiskorišćena vožnja.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

I ja sam do Istanbula isao vozom...Nis - Sofija, onda jedno 5 sati pauze, taman da se grad vidi nesto

pa do Istanbula

Ja imam nekih 12 ili 13 dana slobodno oko Uskrsa/1 maja i planiram Lisabon/Barselonu

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Да и мислила сам на Balkan fleksipas. Тим возом већ доста дуго путујем само што не правим паузу у Бугарској већ настављам директно за Ист.

То ми је најјефтинија варијанта, а не журим нигде тако да ми је то одлична варијанта за путовање. :ziveli:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Да ли неко зна зашто је дошло до прекида директне линије воза Београд - Истанбул?

Јуче сам ишла да купим карту и кажу ми на шалтеру да је од јуче дошло до неких компликација на тој релацији и да ће то да потраје до априла.

Нисам све најбоље чула јер је била бука у холу, али оно што јесам чула је следеће:

Може да ми прода карту, али она важи до Свиленграда. Одатле је обезбеђен бус до не знам ког града јер нисам чула, предпостављам до границе, а затим се код Капикула враћа назад у воз. Док је све ово изговарала није деловала уверљиво да заиста зна шта се дешава и како. :neznam:

Покушала сам да их назовем, али нисам имала успеха. На званичном сајту не стоји никакво обавештење, барем не још. Послала сам им мејл да се распитам, али одговор још није стигао. Да, понадала сам се да ће неко да одговори на мејл. :nea:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ne znam razlog, ali mislim da ti je najbolje da odes vozom do Sofije, a odatle busom do Stanbola.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Пронађох. :smajl:

U periodu od 1/2.mart 2010. do 14/15.mart 2011. godine zbog izvođenja građevinskih radova na delu pruge BDŽ biće obustavljen saobraćaj između stanica Svilengrad - Kapikule. Za putnike voza 490/491 na pomenutoj relaciji obezbeđen je autobuski prevoz;

Добро, лакше је него онако како сам замишљала на основу приче са шалтера. Ипак ћу стићи на авион. :yesss: Јефтина авио карта се не пропушта тако лако. :dance:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907232
    Ukupno poruka