nenad38

Tunis 2010

265 poruka u ovoj temi

interesuje me koja agencija ima najpovolnije cene za tunis ove godine.I koje agencije priporučujete za letovanje?.

pozdrav is slo.

nenad

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

I mene zanima, cenio bih neku naznaku.

Hvala :-)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

interesuje me koja agencija ima najpovolnije cene za tunis ove godine.I koje agencije priporučujete za letovanje?.

pozdrav is slo.

nenad

Pozdrav,bio sam 5.puta u Tunisu sa boljim agencijama iz Srbije i Hrvatske i kada si vec u SLO najbolje da putujes sa KOMPASOM.HR neces se pokajati....Najpovoljniji u Srbiji je verovatno sada ARGUS jer daje popust do 30.4.2010. Pogledaj i EGIPAT za male pare mozes ici preko ARGUSA !!!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav,bio sam 5.puta u Tunisu sa boljim agencijama iz Srbije i Hrvatske i kada si vec u SLO najbolje da putujes sa KOMPASOM.HR neces se pokajati....Najpovoljniji u Srbiji je verovatno sada ARGUS jer daje popust do 30.4.2010. Pogledaj i EGIPAT za male pare mozes ici preko ARGUSA !!!

Kontiki takodje daje popust za uplate do 30.4. Treba pogledati termine, jer npr.za moj termin (jun), Kontiki je za isti hotel jeftiniji za samo 5 eura od Argusa. Ali zato je na nekim drugim terminima znatno jeftiniji Kontiki a na nekim Argus i to za apsolutno iste hotele. Nekako mi je Kontiki najsigurniji za taj Tunis, ne znam, mozda gresim. Hvale doduse i agenciju Nomad (www.nomad.rs), ali oni nikako da izbace cene, mada su bili jako ljubazni kada sam ih zvala telefonom i sve do tancina objasnili...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam isao sa KonTiki-jem i veoma sam zadovoljan pogotovo kad sam isao u Hamamet....Ali oko tih popusta...Treba ih iskoristiti ako u trenutku kad želite da putujete neko nudi, ali Tunis ima znacajna pomeranja cena i tokom sezone (naravno to ide od hotela do hotela) tako da recimo prošle godine oni "sajamski popusti" su prevaziđeni već u julu...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Planiram da ovo leto provedem u Tunisu preko Argusa krajem avgusta,koliko vidim cene su solidne,nadam se da ce izbor biti dobar. Pozdrav iz Nisa!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

putujem u tunis 13 maja.u pitanju je sus,hotel chams el hana.da li jos neko putuje u tom terminu.citala sam neke ranije postove gde pise ako se leti cetvrtkom za monasir,leti se preko tunisa,gde se ceka vise od sata.interesuje me da li je to tacno.

Izmenjeno (dusancica)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Najpovoljnija i najveca ponuda je od agencije wayout (www.wayout.rs) vlasnik je Tunizanin i uglavnom svi prodaju njihove aranzmane. :cool:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Najpovoljnija i najveca ponuda je od agencije wayout (www.wayout.rs) vlasnik je Tunizanin i uglavnom svi prodaju njihove aranzmane. cool.jpg

UMM kad je vlasnik Tunižanin zašto za ime svega u ponudi nema nacionalnu aviokompaniju?? TunisAir-a ni od korova... A ne vidim ni destinaciju Tunis/Monastir... (za avio prevoz posebno, ne hotel i boravak). Ne znam, oni mi deluju napucano i sa cenama i ovako...

Help btw. Jel neko zna koja je fora na online booking sajtovima naših agencija da karte za TU budu tako jeftine (sa sve taksama ne prelaze 19000 din) a kad zovnes agenciju kažu ti 24000? (nezavisno koliko je datum polaska "udaljen od trenutka u sadasnjosti" if u know what I mean (early booking) )

Hvala

Izmenjeno (cute_witch83)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

UMM kad je vlasnik Tunižanin zašto za ime svega u ponudi nema nacionalnu aviokompaniju?? TunisAir-a ni od korova... A ne vidim ni destinaciju Tunis/Monastir... (za avio prevoz posebno, ne hotel i boravak). Ne znam, oni mi deluju napucano i sa cenama i ovako...

Help btw. Jel neko zna koja je fora na online booking sajtovima naših agencija da karte za TU budu tako jeftine (sa sve taksama ne prelaze 19000 din) a kad zovnes agenciju kažu ti 24000? (nezavisno koliko je datum polaska "udaljen od trenutka u sadasnjosti" if u know what I mean (early booking) )

Hvala

Ma, tako za Wayout aranzmane za Egipat, na forumu ljudi pricaju da je vlasnik Egipcanin. Sumnjivo mi to nesto.:unsure:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Meni je koleginica rekla da je preko njih uplatila Egipat i da je upoznala vlasnika u agenciji i cini mi se da rece da je Tunizanin, mozda sam i pobrljala, ali da svi zivi prodaju njihove aranzmane je istina, znaci za tunis aranzmane imaju oni, jat i sun...(nesto), a svi ostali prodaju to isto za neki procenat ili sta vec.

Idem sutra kod njih pa cu da vidim poblize, mada ih nahvalise i za izlet, ne znam videcu, pa javljam, zbunili ste me sada... :wacko:

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Meni je koleginica rekla da je preko njih uplatila Egipat i da je upoznala vlasnika u agenciji i cini mi se da rece da je Tunizanin, mozda sam i pobrljala, ali da svi zivi prodaju njihove aranzmane je istina, znaci za tunis aranzmane imaju oni, jat i sun...(nesto), a svi ostali prodaju to isto za neki procenat ili sta vec.

Idem sutra kod njih pa cu da vidim poblize, mada ih nahvalise i za izlet, ne znam videcu, pa javljam, zbunili ste me sada... wacko.gif

Sun- nešto je Sunline, odnosno Nomad, i za njih mogu da garantujem (nije reklama,majke mi, evo ako adminu smeta, nek izbriše, samo da se zna da nisam imala zlu nameru bez-zuba.jpg ) A za ostale khm, Kontikijem ne bih išla ni da oni meni plate, loša iskustva sa više strana... Nije mi cilj da zbunim, samo sa ovakvim stvarima (uplaćivanjem aranžmana zaista treba biti obazriv... Posle nešto pođe naopako pa se čoveku smuči i putovanje i Tunis i sve, a sam Tunis za to nije kriv, a ni jadan turista koga je naša agencija namagarčila... ljutko.jpg Zato, triput meri jednom uplaćuj biggrin.jpg I srećno!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kontiki odlicno radi Tunis i ima odlicne vodice, govorim iz sopstvenog iskustva! Bila sam i preko Argusa, ali kada su izleti u pitanju nije za poredjenje!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

:uplakani: Ne uplatih ja danas nisa :ranjenik: , moj suprug je bio sumnjicav u vezi sa wayout-om, nemaju lokal, nego su u stanu, ne znaju da odgovore na pitanje, pitas jedno prica drugo :wacko: , pri tom pitali smo najnormalnije stvari, kolika je doplata sa pp na all, koliko se to naplacuju suncobrani lezaljke itsl. vidim sada kontiki ima neke specijalne ponude, sada cu njih da istrazim... Svi saveti dobrodosli :cool:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

:uplakani: Ne uplatih ja danas nisa :ranjenik: , moj suprug je bio sumnjicav u vezi sa wayout-om, nemaju lokal, nego su u stanu, ne znaju da odgovore na pitanje, pitas jedno prica drugo :wacko: , pri tom pitali smo najnormalnije stvari, kolika je doplata sa pp na all, koliko se to naplacuju suncobrani lezaljke itsl. vidim sada kontiki ima neke specijalne ponude, sada cu njih da istrazim... Svi saveti dobrodosli :cool:

E pa ako na takve stvari ne znaju ili neće da odgovore onda ---ćao!!Ja sam sa KT imao sjajna iskustva vodič za Hamamet je suuuper ni sledeći koji je drzao regiju PK nije loš...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Guest
Tema je sada zaključana za dalju diskusiju.

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907232
    Ukupno poruka