Ivan Minic

Teniski turniri

5 poruka u ovoj temi

Pozdrav svima, 

Vec godinama pratim tenis pasionirano, prosle godine kada smo konacno dobili ATP turnir, bio sam u USA i nisam mogao prisustvovati, pa sam planirao da ove ili naredne godine odem na jedan ili vise ATP turnira po Evropi, eventualno US Open van nje.

Zanima me da li neko uopste organizuje takve ture, posto nisam uspeo da nadjem nista...

Unapred zahvalan za svaku informaciju ;)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Organizuje par najvecih agencija, ali se to ne isplati jer je papreno skupo.

Iz licnog iskustva znam da je neuporedivo jeftinije sam organizovati putovanje i na vreme se prijaviti za zrebanje za karte (Roland Garros, Wimbledon) . U slucaju da te organizuju mastersi i turniri kategorije 500, karte uvek mozes da nadjes na licu mesta.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Svojevremeno sam gledao neki aranzman za US Open i bio je oprilicno ok, medjutim nije ukljucivao karte...

Hvala na savetu, praticu sta se desava, a opcija da u sopstvenom aranzmanu odem stoji ;)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam u sopstvenoj reziji prisustvovao zenskom finalu RG 2008, kada je Ana Ivanovic osvojila titulu, a Ziki i Nestor izgubili od Kuevasa i Horne. Nezaboravno iskustvo.

Izmenjeno (DraganV)
Ne citirati ako se poruka odnosi na prethodni post
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Svojevremeno sam gledao neki aranzman za US Open i bio je oprilicno ok, medjutim nije ukljucivao karte...

Hvala na savetu, praticu sta se desava, a opcija da u sopstvenom aranzmanu odem stoji ;)

Moja prijateljica i ja sljedece godine u sopstvenom aranzmanu idemo u Rim na turnir od 12.og do 20.og maja. Karte smo rezervisale preko interneta, smjestaj takodjer. Australian open i US open su za nas misaone imenice, ali zato su turniri po Evropi izvodljivi...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907232
    Ukupno poruka