misk0

Let za Meksiko preko GB i USA.

3 poruke u ovoj temi

Nije mi jasno i gubim se u informacijama koje nalazim na netu.

Imam bosanski pasos, zivim u Svici i putovao bih iz Ciriha preko Londona i NewYorka za Cancun. To je sve jedan let, samo se u NY I Londonu presjeda. Glavno pitanje:

Da li mi treba viza sa GB i USA? Po novim / najnovijim zakonima?

hvala, izgubljen sam i zbunjen.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Da odgovorim sam sebi - da, treba. Za bilo kakvo sletanje u USA je potrebna viza (tranzit). Koje smaranjeeeeee....

Promjenio sam let, idem preko Amsterdama.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Dobio sam neku dvomesecnu praksu za studente u Meksiku i trebalo bi da putujem pocetkom avgusta. Kako vreme prolazi, a meni se oduzuje sredjivanje papira, cini mi se da ce najpovoljnija opcija za putovanje biti preko VB ili USA. Cini mi se da ce mi manje vremena i peripetija trebati da sredim VB tranzitnu vizu. Gledao sam na njihovom sajtu i prilicno sam siguran da je meni neophodna tranzitna viza, zato sto ne idem ni u USA, ni u Kanadu, Australiju, Novi Zeland...vec Meksiko :-) Naravno, planiram samo da menjam terminal na aerodromu i da se zadrzim manje od 24 sata, ali mislim da to nista ne menja stvar zato sto je moja konacna destinacija Meksiko. Zanima me koliko ce mi vremena trebati za to, a i novca? I kako da pristupim tome-da li da pozovem ambasadu i raspitam se, ili odmah da popunim neki on-line obrazac...Ne znam nista, a vreme mi istice...Pomozite...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907229
    Ukupno poruka