mama3

rose

18 poruka u ovoj temi

Ako je neko letovao u Rosama molim za opis mesta i smestaja. Konkretno me interesuje petokrevetni apartman. Kakvo je snabdevanje u pomenutom mestu? Unapred hvala.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Ne znam koliko je ovo jos aktuelno pitanje, ali Rose su mi jedno od najdrazih mesta na crnogorskoj obali...malo, slatko, ususkano mesto...znam da postoji jedan restoran koji smo uvek posecivali, a u okviru njega su napravljeni bungalovi od trske...

Izmenjeno (pefkari)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mirno mjest...

Veoma gostoljubili ljudi...

Sviđa mi se..

Voda je kristalno čista.

Ako neko planira u rose, neka zna da je to zavučeno mjesto i priličnou udaljeno.. PRovod za mlade je daleko...

Znači, samo odmor i odmor i odmor...IDealno za parove koji žele samoću.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

ima li neko preporuku za smestaj u Rosama?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

ja upravo rezervisala za rose od 25.06. kod neke kace...mogu da ti dam broj ako zelis...ne znam kakav je smeštaj niti kakve su rose...nikada nisam bila....putujem sama i volela bih kada bi se pojavio neko ko bi bliže mogo da objasni plažu i sadržaj na rosama.... :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Колико се ја сећам тамо нема неких садржаја. Море је прелепо, плажа такође. Потпуно је изоловано од свега. Дешава се да ко не познаје крај, а иде колима, залута. Никад нисам тамо летовао, већ ишао на по један дан.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

kažu da rose uopšte nemaju plažu :(

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Мислим да се плажа зове Мале Росе, а месташце поред се зове Росе (нисам 100% сигуран).

Нису далеко једно од другог. Вероватно и место Росе има неку плажу.

То је лепа пешчана плажа. У близини има још пешчаних плажа.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

hvala puno... :)

bilo bi lepo ako bi još neko napisao još nešto o restoranima ili bilo šta što bi bilo korisno...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jedino mogu da pohvalim restoran na samoj obali. Odlican sir iz mesnice uz njeguski prsut

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

hvala puno... :)

bilo bi lepo ako bi još neko napisao još nešto o restoranima ili bilo šta što bi bilo korisno...

Ako si zelela lepo i jako mirno mesto za odmor, to su svakako Rose.

Nema nikakvih sadrzaja uvece ali objektivno cim si se odlucila za Rose, verovatno i nisi htela nesto posebno da ludujes.

Na samoj obali ima 3 restorancica gde je sasvim dobra hrana, nije nesto preskupo (nije ni jeftino) ali objektivno se moze tamo lepo hraniti.

Svakog dana imas brodic koji krece iz Krasica (u 9) ka Zanjicama i H.Novom. Sem tog brodica iz Krasica, jako cesto dolaze i brodici iz H.Novog

tako da ces imati opciju da bez auta obidjes i H.Novi i Zanjice a ta dva mesta uz Rose su i vise nego dovoljno da ti ne bude jednolican odmor.

Plaza nije vrhunska (mada je tesko reci da je bilo gde u CG vrhunska), klasicna je kamena. No opet kazem, Zanjice su odlican izbor ako zelis nesto sto lici na pravu plazu (jedino malo ubija kamenje ali da se istrpeti).

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

ja upravo rezervisala za rose od 25.06. kod neke kace...mogu da ti dam broj ako zelis...ne znam kakav je smeštaj niti kakve su rose...nikada nisam bila....putujem sama i volela bih kada bi se pojavio neko ko bi bliže mogo da objasni plažu i sadržaj na rosama.... osmeh1.gif

ako nisi nikada videla rose pogledaj na***** crna gora vrlo intetresantno !!

Izmenjeno (DraganV)
Reklama, obrisan link
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

ja upravo rezervisala za rose od 25.06. kod neke kace...mogu da ti dam broj ako zelis...ne znam kakav je smeštaj niti kakve su rose...nikada nisam bila....putujem sama i volela bih kada bi se pojavio neko ko bi bliže mogo da objasni plažu i sadržaj na rosama.... :)

Moze li broj tel i cena na PP, kako ste nasli smestaj?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima. Ukoliko nije problem, molim vas da i meni posaljete kontakte za smestaj u Rosama

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Molim nekoga ko zna kako da pronadjem smestaj za jednu osobu na Rosama, da mi prosledi telefon, link ili bilo sta sto zna, moze na pp!

hvala

Izmenjeno (matke)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907232
    Ukupno poruka