suncokret

Bronze hotel, Gumbet

14 poruka u ovoj temi

Molim vas bilo sta o ovom otelu ako je neko boravio u njemu,koliko je udaljen od plaze, od ostalih hotela, centrakakva je hrana, bazen , sobe...Hvala

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Ja sam danas stigla iz Gumbeta (hotel Bronze). Hotelcic je super, u centru. Sve je jako blizu. Imas tri paralelne ulice gde ti se sve nalazi (prodavnice, resorani, hoteli, kafici...). Do plaze ti treba 5 min niz ulicu. Nemoj da se uplasis more se ne vidi iz hotela :-). Lezaljke se ne naplacuju, ali je obavezno jedno pice :-) (voda 0.5 l je 2 lire, sokovi i pivo 5 lira, cedjena pomorandza 6 lira). More je super, imas zezalica na vodi (flyfish ...), ali ih ne primecujes, ogradjene su bovama i imas sasvim dovoljno prostora za plivanje. Plaza se puni tek oko 12 sati.

Hotel ima i svoj bazen koji radi od 10 do 19. Cista je voda, ali cemu bazen kad je more fenomenalno. Pored bazena imas i bar. U hotelu ima i tursko kupatilo (ako imas zelju da ga koristis uradi to prvih dana dok ne dobijes boju, cena je oko 5e). Osoblje hotela je jako ljubazno. To su decaci od nekih 19, 20 godina. Druzeljubivi su i nisu napadni i nametljivi kao u nekim hotelima. Peskire menjaju svaki dan, a posteljinu svaki drugi. Sobe su prostrane i ciste. Mi smo imali pp (dorucak i vecera) i to nam je bilo dovoljno. Dorucak je od 8 do 10, a vecera od pola 8 do pola 10. U hotelu su uglavnom debeli Nemci i Englezi koji u pola 8 hitaju na veceru :-). Naoruzaj se strpljenjem da dodjes na red, jer restoran ne moze da primi sve goste odjednom. Svaka soba ima mali frizider i klimu. Sef je na recepciji i kosta 20e za 10 dana. Mislim da je to sigurnije. U prodavnicama bez cena ne kupujte nista. Ima par marketa i u njima su cene hrane, vode ok. Mnogo vole da igraju! Svi, frizeri, konobari... BREAK DANCE!!!! Svi "densuju" :-). Cene po kaficima u centru su malo manje nego na plazi, ali svugde imas cenovnik ispred ulaza pa vidis. Izlet brodicem nikako ne propusti. SUPER JE!!!!!!!!! Takodje i Efes! Sladoled na kugle prave od OVCIJEG mleka!!!!!! :-)

Sve u svemu Gumbet je malo i simpaticno mesto :-)

P.S. Ako ides preko Argusa obavezno pozdravi vodica Daljana i kuvara Jaltana, sa njima nismo stigli da se pozdravimo :-)

Lep provod!!!!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sve si mi ispisala sto me zanima, jedino mi reci molim te sto se tice sobe, jesi li dobila na spratu ili u prizemlju,posto sam videla sliku da ima u prizemlju, a to mi se bas i ne dopada...i da li sobe imaju terase na kojim moze da se sedi?

Hvala!!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi smo trazili sobu na spratu i dobili i imali pogled na bazen i restoran. Ima mala terasica za dve stolice i moze da se sedi. A devojke koje su bile sa nama u gupi dobile su sobu u prizemlju, tj suterenu. Razlika je sto nisu imale tus kabinu u kupatilu vec samo zavesu. One su bile okrenute ka ulici i sve sobe u tom prizemlju imaju jednu zajednicku terasu i stolice isperd. MAda neke sobe imaju i bastenske garniture. Sa te strane u prizemlju ima 5, 6 soba. Ostale sobe u prizemlju koje su okrenute bazenu, tj unutrasnosti hotela nemaju ogradjene terase, ali imas stolice ispred i mozes da sedis u cvecu :-). Cak mislim sve ostale sobe imaju pogled na bazen. Mislim da ima i jedna zica za susenje vesa :-) Ljudi su opusteno drzali peskire i kupace napolju i nocu, domaca je atmosfra. Mali je hotel i posle dva dana svi ti se javljaju :-). Uvece u baru hotela imas muziku, ali nije mnogo bucna, barmen voli Brajana Adamsa, Selin Dion... :-). Ja iskreno nisam imala problema sa spavanjem i bukom, a i hotel je na cosku i nemas u blizini neki bucniji kafic. Bucniji je deo grada prema Bodrumu, tamo su ti kafici. Kad se spustis na plazu, levo ti je pesak, a desno pocinje sljunak i kamenje (tako su nam rekli, nismo isli da proverimo). Odmah levo imas jedan veliki kafic gde ti je posle 3 glasnija muzika, konobari su im dosadni i smaraju te sa ponudama za izlete, kupatila ... Mi smo se kupali na plazi pored tok kafica i bilo je ok, konobari su ok i ne guse.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala ti puno,super si mi sve opisala! Ja cu isto traziti sobu na sprat,valjda ce nam dati. Hvala jos jednom,pozdrav!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Svaka soba ima mali frizider i klimu. Sef je na recepciji i kosta 20e za 10 dana.

Izvini,zaboravila sam da pitam kada vec mogu, jel ima u sobi fen i tv? POZZ :stidljivko:

Izmenjeno (suncokret)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Moze li neko da kaze kakva je klopa u hotelu?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

bio sam tamo prosle godine u julu i hrana je bila extra

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

A sta je recimo bilo za dorucak i veceru. Ne mora bas detaljno ali da se stekne neki utisak... :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Volela bih da mi Bronze hotel, okolinu, Gumbet i izlete opise neko ko je 2011.god boravio tamo.

HVALA :srce::srce::srce:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja nisam bila ove godine nego prosle ali sumnjam da se nesto posebno izmenilo od tada.

Mi smo u hotelu Bronze boravili u periodu od 20. septembra do 1. oktobra.

Sto se tice samog hotela, ja sam ocekivala mnogo gore nakon citanja postova Britanaca, kojih u hotelu ima oko 95%. Medjutim, na svu srecu, jos jednom se ispostavilo da su oni, i pored toga sto su im ceo Bodrum i Gumbet podredjeni, strasno razmazeni :)

Sam hotel je super. Medjutim, kao sto i pise na Argusovom sajtu, postoje sobe u prizemlju koje nije moguce menjati. Mi smo, onog dana kada smo dosli dobili upravo tu sobu ali su nam radnici u hotelu bez naseg insistiranja rekli da ce nam ujutru zameniti sobu za bolju. Problem sa prvobitnom sobom nije neki veliki sem same cinjenice da ste u suturenu. Soba je bila mala, a kupatilo je imalo tus kabinu koja je propustala vodu. Na svu srecu, ujutru smo dobili novu sobu koja je bila fenomenalna. To je bila soba koja je u posebnom delu i koja sa jos jednom sobom pored jedina ima pogled na more:)

Soba je bila velika,imala je i hodnicic gde je stajao orman. Levo se penjes na dva stepenika i tu je bila soba a desno je kupatilo. Kupatilo je bilo ok, vece nego u prethodnoj sobi i iako je imalo samo zavesu, poplave se nisu desavale jer je sama tus kabina za nivo nize od celog kupatila.

Cistacica je dolazila svakog dana i cistila sobu a svakog drugog je menajala peskire i posteljinu. Cak nam i ukljuci klimu da nas doceka hladna soba kada se vratimo sa plaze ;)

Sto se hrane tice, mi smo bili odusevljeni. za dorucak uglavnom imate iste stvari ali to je nekih desetak razlicitih jela tako da svaki dan mozete da jedete nesto drugo. Na primer:virsle, kuvana jaja, przena jaja, pasulj(engleski),musli, kornfleks,razni namazi(puter,dzem, med, krem,tahin i razni drugi lokalni namazi koji su se meni svideli) salame, sveze salate, sir kackavalj, masline plus nekoliko salata koje se mogu jesti kao zaseban obrok i to nije sve jer sam sto sta zaboravila:) Takodje, uvek su tu sveza kafa i caj.

Sto se vecere tice, ona je stvarno perfektna. Svake veceri ima razlicita corba(od povrca, mesa,pecuraka, paradajza...). Tu su i najmanje dva kuvana jela. To je nesto poput naseg paprikasa sa mesom, pilava, razna mesa, fish fingersi,krompir na razne nacine, pirinac, kus kus... Naravno opet pun je sto raznih salata i umaka. Uvek na kraju mozete da se zasladite nekim slatkisem popout baklava,tulumba i drugih tradicionalnih turskih kolaca a jedno vece smo imali cak i tortu. Svako vece se takodje sluzi i voce. Jedno vece u toku letovanja kuvari za goste pripremaju rostilj pored bazena. Pored piletine, bilo je i grilovano povrce.

Bazen je super ali okupiran od strane Britanaca tako da na njemu nismo posebno ni boravili. Restoran u sklopu hotela je super, jeli smo jednom picu i pastu i bile su odlicne. Sve u svemu, svima bih preporucila ovaj hotel. Lokacija je odlicna, 2 minuta od plaze, blizu je centar Gumbeta a pored hotela staju dolmusi za Bodrum. Hrana je odlicna, necete ostati gladni nikada a cena za takvu uslugu i vise nego pristupacna. Lep provod! ;)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala Hellen 85.

Kakvo je vreme u tom periodu kada ste bili u Gumbetu?

Ima li tada kisa i vetrova?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nama je vreme bilo odlicno. Preko dana 32-33 stepena a uvece prijatno, par stepeni niza temperatura. Dva dana je duvao vetar ali nam nije mnogo smetao :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li je neko skoro boravo u ovom hotelu i kakva je situacija sada? Jesu li ostali ovako ljubazni i sa odlicnom higijenom, hranom i uslugom?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907229
    Ukupno poruka