IvanPKV

Rentiranje automobila,skutera u Kušadasiju

17 poruka u ovoj temi

Pozdrav svima!

Izvinjavam se unapred ako sam duplirao temu.

Potrebna mi je informacija u vezi rentiranja automobila ili skutera. Skutera prvensveno.

Interesuje me kako se krecu cene rentiranja. Gde se nalaze agencije i kako se zovu?

Razmisljam o varijanti rentiranja skutera. Ima li smisla rentirati skuter i vozikati se po Kusadasiju? Od plaze do plaze, od lokacije do lokacije.

Nije mi ideja da prodjem sto jeftinije, nego da boravak u Kusadasiu bude sto interesantiji. Ideja je iskljucivo avanturistickog karaktera. Voleo bih da sednem na skuter i neke lokalitete u blizini Kusadasija sam obidjem :)

Sta vi mislete o svemu ovome? Ima li ko iskustva sa ovim?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Pa po načinu koji Turci voze,po meni i nije dobra ideja. :) Mada ti proceni sam. Ideja je odlična i nama je prošla kroz glavu,ali posle nekoliko dana smo odustali. Videli smo jedan rent-a-bike u "Srpskoj ulici" i činimi se da je skuter bio oko 11 evra dnevno.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jel treba neka dozvola kad iznajmis skuter ?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pa treba sigurno,ali da li treba međunarodna nemam pojma!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ne znam da li treba vozacka(mislim da ne)Trazice ti pasos da ostavis kao dokaz da im neces ukrasti ili ostetiti motor,mi nismo hteli da im damo pasos pa smo im ostavili medjunarodnu vozacku.Nikad nas milicija nije zaustavila,tako da ne znam da li ti treba.

Nas je skuter kostao oko 100e za 10 dana. Mi smo sami na Efes otisli,platili na ulazu i razgledali.Poneli smo na put laptop a u sobi smo imali wifi,lepo odes na net i pogledas sta sve ima da se vidi u i oko Kusadasija,sednes na skuter i obilazis. Meni je to bio najbolji provod do sada.

S'obzirom da mi je hotel bio udaljen 2km od centra,preci 2km na skuteru i nije bilo nista rizicno,jeste guzva ali samo u tom delu ka centru,nije velika guzva i nisu vozili toliko ludacki,meni je bilo bas bezbedno i stvarno se ni jednog trenutka nisam uplasila.Kad smo isli na Efes i u akvapark(posto su na istoj strani) tek nije bilo guzve,put je sirok i stvarno nema nikakvih problema. Isto je bilo i kad smo isli za Selcuk. Taj saobracajni haos je uglavnom uvece i u centru Kusadasija,mada je i voznja uvece jako bezbedna.Voze oni ko ludaci ali niko ne vozi toliko ludo da te ubije.Moja topla preporuka je skuter :)

I ako se odlucis skuterom do efesa ponesi tonu vode i kapu :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Dugo niko nista nije napisao na ovu temu... Dakle putujem u Kusadasi i planiram da iznajmim skuter. Molila bih ljude koji imaju neke informacije o rentiranju, cenama i slicnim stvarima da napisu koju rec jer bi mi veoma znacilo!?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mene zanima da li postoji mogucnos iznajmljivanja "quad-a" (cetvorotockas), kolika je cena i da li treba medjunarodna(tj da li moze da se iznajmi i bez nje) ?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

ja to u Kusadasiju nisam vidjala a i Turci su ocajni vozaci tako da definitivno ne bi preporucila rentiranje kola tamo

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Voze kao ludaci...sesti tamo na motor ravno samoubistvu...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam razmilsljala o cetvorotockasu... Smesteni smo u Diasu i ne jase mi se dolmus dva puta dnevno :dosada: . Ili skuter... Jel uzimao neko? Ja se samo plasim tih agencija jer su prosle godine na Zakintosu nasamari neke ljude za ogromnu lovu, pretili im,cista mafija...Joj kad se samo setim. Ako je neko rentirao nesto neka pise sta kako....

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Drugarica i ja smo takodje u Dias-u od 19.7 i vodjeni iskustvom iz Grcke zelimo i u Kusu da se oprobamo na skuteru ili kvadu. Obisli smo 4 grcka ostrva na istim i nikada nismo imali ni jedan jedini problem, ali nisam cula nikakvo sveze iskustvo iz Turske. Bilo bi lepo nesto konkretno cuti?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@Buva89

Cini mi se da smo bili preko iste agencije(Rapsody) na Zaku i u isto vreme(19.07.)...:))

Tebe boli uvo sto si prespavala tih 28h, jos si i dobila besplatne izlete i narukvicu!:DD

Slazem se za quad, najbolja stvar...mi smo dalje zato bih to bas voleo da iznajmim...ali niko nista ne pominje...znam da postoji mogucnost da se to iznajmi u nac parku, ali samo kao izlet i to pratis lika koji vozi ispred tebe jer zna dobra mesta za voznju..:/

@Radma

Verujem da ima...ali me samo interesuje da li moze bez medjunarodne...znam da u Laganasu negde treba,negde ne...pa me zanima da li moze da se iznajmi bez nje, jer cujem da nema policije uopste po ulicama i nikog ne startuju za dokumenta...:DD

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@Neodlucni, isla sam i ja preko Rapsodija ali 10.jula :turista: . I nisam nista boga mi dobla besplatno, isterali mi 150 evrica za te izlete i gluposti.

Mi imamo medjunarodnu od prosle godine, mozda je bolje da izvadite. 2000 je bila cini mi se.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mislim da je bolje da izvadimo medjunarodnu, nego da nam trze i da zbog toga ne mozemo iznajmiti.Kao sto rekoste u Grckoj neko trazi, neko ne, pa je mozda takva situacija i sa turcima.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

drugo je Grcka tamo ne mozes nista da vidis ako ne iznajmis kola ili skuter u Turskoj je prevoz super organizovan i nema potrebe za tim a kao sto sam gore vec napisala jako su losi vozaci i zbog toga vam ne bi preporucila da iznajmljujete ni kola a kamo li skuter oni uopste ne postuju pravila u saobracaju a znate i sami kakve sve probleme mozete da imate u agenciji ako se vozilo osteti pa razmislite dal vam se to isplati

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907232
    Ukupno poruka