sasans

Smeštaj u Čanju

11 poruka u ovoj temi

Pozdrav svima, interesuje me ima li u Čanju tro i četvoro krevetnih kompletno opremljenih apartmana blizu obale. Da poseduju kompletno opremljenu kuhinju, klimu, Tv parking za auto i da ima vode i hladne i tople non stop. Trebaju mi dva za period od 25.07. i da cena bude prihvatljiva a ne kao da se letuje na Palma de Majorci. Hvala. Možete mi odgovoriti na pvt ili na [email protected]

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Ja sam 2001 bio u nekoj vili preko puta Hotela Galeb. Nova vila tada nije imala klimu i TV ali su verovatno to do sada ubacili. Svega toga je bilo u Hotelu Galeb i to po malo većoj ceni ako se dobro sećam. To je možda malo pretenciozno nazvano Hotel,više mi je ličio na klasičan smeštaj sa restoranom u kome hrana nije bila baš neka. Nalazi se jedno stotinak metara od plaže pored nekog kampa, to su ustvari bungalovi za decu ili tako nešto. Na tom putu ima još nekoliko vila koji su mi bolje izgledale nego ova u kojoj sam bio. Ako se dobro sećam osim TN Biserna obala tu se jedino mogao naći pristojan smeštaj.

Imaš još neke stvari na ovom sajtu pa pogledaj.

Link

Inače vode je bilo non-stop kao i narednih godina kada sam letovao u Rafailovićima i Petrovcu,kao i ostalog osim parking mesta u Rafailovićima tako da nije baš da ne može da se nađe. Crnogorci u svaki aprtman ubacuju klimu i TV.

Jedino što je Čanj jedna velika rupa, bar je tako bilo, plaža je velika i lepa ali kao i sve na kojima sam bio, prljava kako obala tako i more. Možda se nešto promenilo do sada.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala na odgovoru i ja tražim u tom delu to je kada se prođe biserna obala i cela plaža pa u toj uvali. Mislim da sam našao nešto. A što se tiče rupe bitno je mir i tišina i peščana plaža u tom delu zbog dece a kolim možemo stići bilo gde u šetnju. Pozdrav.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da pa i ja sam išao tamo jer su mi deca bila mala 1 i 3 godine. Jedino je veliki problem ona ulica do Biserne obale koja je ujedno i šetalište. Ako ste autom onda je OK mada je onaj prilaz katastrofalan još ako se neki autobus zaglavi..

Izmenjeno (DraganV)
nema potrebe za citiranjem ako se odgovara na prethodni post
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima!

Evo malog opisa smeštaja u Čanju u hotelu Biserna Obala. Bili smo krajem juna i početkom jula 2013. Kao što sam već pisao, Čanj bi mogao da bude odlično mesto za odmor ali nažalost nije.

Hotel Biserna Obala ne zaslužuje naziv hotel, već rupčaga. Verovatno je to nekada izgledalo dobro, ali je odtad prošlo mnogo vremena i gostiju, a slabo se ulagalo u održavanje. Povrh svega, osoblje koje radi, naročito glavna recepcionerka i tip koji kobajagi radi na tekućem održavanju su blago rečeno nonšalantni, ustvari bezobrazni. Čim smo došli, videli smo da je soba užas, da je tuš kada istrulila, da vodokotlić ne radi, da su stolice polomljene, vrata klaparaju a soba prljava. Teško je opisati izgled takve sobe, bez upotrebe reči kao što su tragedija i katastrofa. Recepcionerka je rekla da će upisati primedbu i poslati majstora, ali ništa se nije desilo ni posle nekoliko dana i bar 10 puta ponovljenih primedbi. Kada se majstor pojavio, jer su ga spremačice zvale "zbog poplave", a u stvari sam ja sipao vodu tušem u neispravni vodokotlić, rekao je da je samo "trebalo da ga obavestimo, a on bi to odmah sredio". Nisam hteo da se raspravljam, u nadi da će popraviti vodokotlić, ali naravno on je "otišao po delove" i nikada se nije više pojavljivao.

Svo vreme boravka, tople vode nije bilo ni za lek, svi gosti su se žalili, ali nikom ništa. Kad pogledate kako izgleda deo gde se greje voda, i angažovani majstori (divan pogled iz naše sobe), nije ni čudo.

Kad smo došli, spustili smo se autom do hotela, putićem koji vodi pored drugih hotela do kruga hotela. Istovario sam stvari i odmah pitao da li je dozvoljeno parkiranje u krugu hotela, odgovor je bio da, nema problema. Sutradan sam na autu pronašao odštampano obaveštenje da je tu zabranjeno parkiranje i da pomerim auto. Oni koji nisu odmah pomerili auto, našli su se u čudu jer je preko noći "nikla" rampa koja blokira izlaz. Povrh svega, kad sam pokušao istim putem kojim sam i došao da odvezem decu do Bara kod lekara, naišao sam na rampu sa katancem, i naravno niko nije imao pojma ko ima ključ, već sam morao da prođem kroz pešačku zonu Čanja, između tezgi i šetača.

Mi smo imali uplaćen švedski sto za doručak i večeru, ali kad smo stigli, rečeno nam je da švedski sto može da se koristi tek početkom jula, ali da će nam izaći u susret i dati gratis sva tri obroka. Nismo imali izbora i pristali smo. Hrana je prava "iz menze", sa puno začina, masnoće. Doručak je posebna priča, sa "slanim i slatkim namazom", tj. marmeladom ili paštetom i hlebom. Pri tom, izuzetno mali broj konobara bio je raspoređen na ogroman broj gostiju. Konobari su mahom bili neka deca, verovatno srednjoškolci, i iako su se stvarno trudili, nisu mogli da postignu da sve usluže, pa smo čekali i po sat vremena. Kad sam šefa sale upitao da li može nešto da preuzme, on mi je podrugljivo rekao da "se ovde ne žuri, već da treba da se opustim i malo sačekam". Bezobrazluk!

Sve u svemu, Čanj i Biserna obala, a verovatno i Crna Gora nas više neće videti.

img20130704084705.jpg

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sve u svemu, Čanj i Biserna obala, a verovatno i Crna Gora nas više neće videti

Pa zaista mi nije jasno-otišli ste u najveću rupu na CG obali u najgori smještaj koji se mogao naći(i vjerovatno najjeftiniji).

Što ste očekivali??? Čanj slovi kao mjesto gdje odmaraju ili socijalni slučajevi ili ljudi koji nisu to ali im je primarno da za boravak na moru plate što je moguće manje.

Kad se ode na takvo mjesto i pod tim uslovima očekivanja treba da budu realna-rupčagu plaćaš i rupčagu dobijaš-što je tu nejasno i otkud toliki revolt i razočaranje ???????'

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ne mozete tako da kazete! Za Vas je to mozda mali novac, za nekog veliki. Bez obzira na novce, smatram da osnovni smestaj treba biti "normalan ", a ne ovakav. A od drugih stvari i usluga ( finesa) cena ce ici na vise.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ne mozete tako da kazete!

Mogu,kako ne mogu i čak bih rekao moram!

Smjestili ste se u mjesto koje je rupa u smještaj koji je rupa i onda ste šokirani pa i Crna Gora cijela neće vas više vidjeti kao gosta.,toliko ste ljuti što se žaba nije pretvorila u princa :)

A da komedija bude potpuna turističko naselje Biserna Obala u Čanju je vlasništvo firme iz Srbije-Recreaturs.

Dakle vaše nezadovoljstvo smještajem nema veze sa Crnom Gorom nego sa niskim kvalitetom smještaja kojeg po jeftinim cijenama prodaje firma iz Srbije Recreaturs(bivši SIZ za odmor i rekreaciju radnika Beograd) koja je vlasnik pomenutog hotela a čije kapacitete usudio bih se reći ne bi,ovakve kakvi su mogla prodati nikome na bijelom svijetu ali vama je eto uspjela.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Moram da se složim sa prethodnim kolegom...bio sam redovan posetilac Čanja od '89 do pre 5 god.Igrom slučaja jer majčin otac,a moj deda ima svoj smeštaj kod nekadašnjeg Kablarovog odmarališta.Međutim moram da kažem i ovo,a i da zamerim da Crnogorska rivijera da je tako nazovem nisu samo Budva,Sv. Stefan,Tivat itd.Mislim da Čanj ima odličnu plažu i živa je šteta što se više ne ulaže,prljavo,neuredno i javašluk na sve strane.A i ljudi koji drže apartmane svašta iznajmljuju,pa do plaže im nekada treba i tri sata jahanja.Toliko.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mislim da ste izabrali samo pogrešan smeštaj. Hotel "Biserna obala" u Čanju i depadansi "Krušik", Paviljoni i "Bakar" pripadaju Recreatoursu koji nije ulagao u objekte godinama, duguju za sve moguće i pitanje je dana kada će ti objekti prestati sa radom.

Ja sam prošle godine letovala u Čanju, u hotelu "Vila Babović", svaka je soba sa kupatilom (nove tuš kabine), TV, klima (ne plaća se), internet, frižider, hrana je izvrsna, osoblje i vlasnici hotela su više nego ljubazni.

Aranžman sam uplatila preko agencije i opet ću rado otići u ovaj objekat. Slike koje su na sajtu agencije su potpuno realne. Hotel je pre sezone renoviran tako da ga toplo preporučujem svima, a jeftiniji je od svakog Recreatoursovog hotela.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Има ли неко искуства са хотелом Златибор у Чању?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907233
    Ukupno poruka