Peca72

Velesko jezero

15 poruka u ovoj temi

Da li je ko boravio ili obilazio Velesko jezero i kakve impresije nosi sa sobom? Hvala puno. Pozzz

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Јагодинац,ја сам био прошле године језеро је вештачко и прилично мало .Има леп прилаз уређен са сунцобранима од трске али нисам се купао у њему већ сам се брчкао са клинцима у базену хотела,,Романтик,,где сам и преноћио.Хотел је сасвим пристојан(и више од тога),клопа је добра -уопште за сваку препоруку.Није искључено да и ове године поновим исто(мада од кад је БЈРМ призанала оно што са није смело признати....можда и не свратим тамо)

Izmenjeno (DraganV)
Nije potrebno citirati ako se poruka odnosi na prethodni post
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li je ko boravio ili obilazio Velesko jezero i kakve impresije nosi sa sobom? Hvala puno. Pozzz

Letos, na putu ka Grckoj, svratili smo do hotela "Romantik" na Veleskom jezeru...bilo je 36 stepeni...na parkingu guzva....restoran-basta je bio prilicno popunjen, a obzirom da je radila klima unutra, suprug i ja smo rucali "unutra"...od trenutka kada smo usli u bastu do izlaska pratili su nas extra ljubazni i nasmejani domacini...usluga je bila na nivou, a obilan rucak nas je kostao oko 1200 dinara ("ubili smo se" od hrane!)

Bazen i plaza su izgledali simpaticno, toalet je bio cist, skuteri su picili po jezeru...imala sam utisak da smo na moru...nismo prisli vodi da bih ti rekla kakva je plaza tacno...

Ako zelis, mogu da "nakacim" nesto slika....

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pefkari tebi i 100 caru puno hvala na ovim informacijama i ako ti nije problem okaci koju sliku. Pozzz

P.S. Pefkari tvoje MFT-e su super. Pozzz

Izmenjeno (DraganV)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Peco, drago mi je da ti se svidjaju MFT koje sam postavila...u jednoj od njih je bilo i slika hotela "Romantik", ali, evo, sve koje su vredele sam "poskidala" i sada cu ih "okaciti"!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

p7050384hq4.th.jpg p7050388ge3.th.jpg p7050389st1.th.jpg p7050390zm1.th.jpg

p7050391ts2.th.jpg p7050393pl1.th.jpg p7050394ss7.th.jpg p7050400ux5.th.jpg

p7050401zz4.th.jpg

Izmenjeno (pefkari)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

p7050396kp9.th.jpg p7050402ns3.th.jpg p7050403da1.th.jpgp7050404xb6.th.jpg

p7050405gl7.th.jpg p7050412wv7.th.jpg

Nadam se da sam bar malo pomogla da odlucis da li da se tamo zadrzis ili ne! :D

Izmenjeno (pefkari)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pefkari hvala puno na ovim prelepim slikama. Mnogo su mi pomogle i verovatno cemo svratiti da malo odmorimo a i da rucamo, jer ovako obilato rucati za male pare nemoze svugde. Jos jednom hvala ti i imas veliki pozzzz.

Izmenjeno (DraganV)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

:D Uvek tu, ako nesto mogu pomoci! :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Poštovani forumaši

Ima li koga na forumu od Veles? naime, dolazim u julu na nekoliko dana ribolov i odmor na jezero Mladost. Zanima me, ima li krap (šaran) u jezero jer volim da pecam "uhvati i pusti"...

Volio bih kaku info u vezi toga.

Več treču godinu dolazim u Makedoniju, nekako me potpuno preuzela ova zemlja....ljudi i sve

l.p. Frane- Ljubljana

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Naravno da ima :) Ima svega na Veleskom Jezeru, a moja Makedonija je prava carolija :) Pozz Ljubljani iz Skoplja :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala na brzom odgovoru, da nešto sam našao po netu ali o ribama baš malo piše....ali kada navratim ču da se potrudim malo i napravim koju lepu fotku na krap.

Dali možda znate gdje mogu nabavit dozvolu za ribolov -hotel romantiq- ili ??

Prošle i predprošle godine obišao sam sjeverno istočni dijeo Kočani,Vinica,kalimanci...itd i očaran sam nad svega od hrane priroda,ljudi i pogotovu gostoprimstvo na ljudi pa makar samo u prolazu. Mislim, da me uhvatila ona Jugonastalgija......

l.p.Frane

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nemam pojma pravo da ti kazem ne volim pecanje :D Takvi smo ti mi ljubazni domacini :) Svako ko je dosao opet se vraca :) Nadam se na si bio i na Osogovo to je planina iznad kocani ski centar ponikva, bozanstvena priroda...ako treba koji savet u vezi MKD slobodno :) Pozz

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pa na Osogovo nisam stigao, možda ove godina, u početku jula dolazim na Mladost i onda ču biti još nešto u Kočanima jer sam upoznao neke ljude i sada moram da ih posetim...

Možda se javi koji forumaš od Veles,pa da mi još dade pokoju info o jezeru

Na netu ima malo toga, recimo samo opšte..

l.p. Frane

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Voda bash nije neka za kupanje, ali unajmite pedalinu i idete do sredine jezera da se brcnete. Cena je nekih 1,6 evra.... Imate dva hotela, a u restorani je klopa, bash ono, povoljna. Pozdrav Frane! :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907231
    Ukupno poruka