Janny

Odmor u novembru Tunis/Egipat

10 poruka u ovoj temi

zdravo svima

molila bih za malu pomoc,da li vredi ici u tunis ili egipat u novembru,recimo prva nedelja? isla bih sa deckom,nikakvo ludilo,nego cisto da se malo odmorimo.

ili imate neke druge predloge?

hvala unapred

pozdrav :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Ako zelis plivati,samo napred -Egipat je u tom periodu najlepsi ,al za Tunis bas i nije,zameni ga sa Kiprom.To je sto se tice pasivnog odmora ,a ako zelis aktivan odmor onda ti preporucujem Cejlon za iste pare :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

znaci ipak egipat,hvala na savetima.pa ja sam mozda vise za varijantu aktivnijeg odmora,recimo neka tura po evropi,ali nismo nigde bili 2 god,pa smo vise za lencarenje,uzivanje i opustanje ceo dan :zaljubiska:

valjda cemo nesto iskombinovati

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ako zelis plivati,samo napred -Egipat je u tom periodu najlepsi ,al za Tunis bas i nije,zameni ga sa Kiprom.To je sto se tice pasivnog odmora ,a ako zelis aktivan odmor onda ti preporucujem Cejlon za iste pare :D

Cejlon, kako to mislis za iste pare? Za koliko se moze naci karta za Sri Lanku?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pa moglo se iz Istanbula za 330 e air arabiom,znaci 400 e iz Cacka :D ,sorry sto sam tek sad video pitanje.

Izmenjeno (Cvrča)
Obrisan nepotrebni citat.
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

hahaahahhaaaaa....lepo se nasmejah u ovoj tihoj noci...hahaaha...sigurno ce lavu biti od pomoci tvoj odgovorthlaugh.gif

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pa moglo se iz Istanbula za 330 e air arabiom,znaci 400 e iz Cacka :D ,sorry sto sam tek sad video pitanje.

Ti se uvek bas lepo snadjes! :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

U tom smislu imam pitanje za Janny. Gde si bila 2008. kako je bilo i sta preporucujes?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sasha036, potpuno se slazem sa tobom, bio sam 100% intopic dok me covek nije oterao u off .. Mogao je, ako je vec tako dobronameran na PP da me posavetuje. Ali ko bi to video, a i ne bi mu rastao broj poslatih poruka ..

Nije moj obicaj, ne promasujem temu nikad, brisite ovo !

Komsija dobrodosao ti nama na forum,i nemoj da se ljutis,mislim da ti je dobronamerno skrenuo paznju na neke stvari koje ni meni nisu bile jasne.Zaboravimo na to.biggrin.jpg

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Dejane, imaš pp.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907233
    Ukupno poruka