slobodan

Duty free shop

6 poruka u ovoj temi

Dali DUTY FREE SHOPovi jos postoje u Bugarskoj i Turskoj. Nesto se nesecam da sam

ih video zadnjh godina na ovim granicnim prelazima. Ako ih ima, kakve su cene? Dali se isplati gubiti vreme na granici? Naravno bile bi pozeljne neke informacije svezijeg datuma.

Pozdrav svima na forumu.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Imas FREE SHOP na Bugarskoj strani granice. Cene su povoljne za cigarete i viski. Nisam bas sigurna ali mislim da smo prosle godine 1l Johnnie Walkera placali 10e. Inace dozvoljeno je da se prenese preko granice 2 boksa cigareta i jedan litar viskija po osobi.

Izmenjeno (DraganV)
nema potrebe za citiranjem ako se odgovara na prethodni post
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

LJUDI NE RACUNAJTE VISE NA FREE SHOP-OVE zatvoreni su, a i oni koji jos postoje mozete u njih samo u povratku mada vozaci nisu raspolozeni da stanu

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jel su zatvoreni i oni Turski free shopovi? Bilo ih je baš dosta, sa obe strane.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

zatvoreni skoro svi, ima cini mi se jedan ne secam se tacno sa koje strane ali nije nesto povoljan i imas uslov da valjda budes neko vreme u zemlji da bi kupovao tamo, ocigledno je namenjen turskim gastarbajterima

Izmenjeno (DraganV)
nema potrebe za citiranjem ako se odgovara na prethodni post
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Prosli put su trazili da im pokazes pasos, a nasi pasosi su bili kod vodica tako da nista nije bilo od kupovine. Ali zato preko puta (sa leve strane kad se ide u Tursku) nisu trazili pasos.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907228
    Ukupno poruka