sanica

Tunis

21 poruka u ovoj temi

Da li je možda neko bio u hotelu EL MOURADI MAHDIA 5*, mesto je Mahdia i izgleda da ga samo kontiki ima u ponudi. Treba mi što više informacija uopšteno o Tunisu, ovom mestu, hotelu jer nikad nisam bila, a planiram početkom septembra.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Da li je možda neko bio u hotelu EL MOURADI MAHDIA 5*, mesto je Mahdia i izgleda da ga samo kontiki ima u ponudi. Treba mi što više informacija uopšteno o Tunisu, ovom mestu, hotelu jer nikad nisam bila, a planiram početkom septembra.

Cao

Za hotel je najbolje da se raspitas preko holidaycheck.com ili tripadvisor.com. Tu mozes da nadjes sve o hotelu a imaju i komentari gostiju koji su tamo bili.

Ja sam bila prosle godine u Tunisu isto u septembru, pa pitaj sta god da te interesuje :D. Ako se odlucis da ides sigurno ces se super provesti

POZDRAV

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Cao

Za hotel je najbolje da se raspitas preko holidaycheck.com ili tripadvisor.com. Tu mozes da nadjes sve o hotelu a imaju i komentari gostiju koji su tamo bili.

Ja sam bila prosle godine u Tunisu isto u septembru, pa pitaj sta god da te interesuje :D . Ako se odlucis da ides sigurno ces se super provesti

POZDRAV

hvala za linkove sigurno će mi dosta pomoći u izboru. Kakvo je vreme u Tunisu u septembru odnosni da li može da se kupa,strah me je da ne zakačim neko loše vreme

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

hvala za linkove sigurno će mi dosta pomoći u izboru. Kakvo je vreme u Tunisu u septembru odnosni da li može da se kupa,strah me je da ne zakačim neko loše vreme

Nama je vreme bilo super, jedino je vece pred polazak bila oluja, provala oblaka, kisa je bukvalno lila, ali vec sutradan je opet bilo toplo, suvo kao da kise nije ni bilo. Od mestana smo culi da je u avgustu bilo pakleno, temperatura je non stop bila oko 45st. U septembru je bas prijatno, toplo je, oko 35st ali duva neki blagi vetar, koji te taman rashladi, ali i zavara, jer mozes cak i tad da izgoris.

Jedino sto mozda zavisi od regije, ali ako ste juznije nemas brige. :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li je neko bio u Marhaba palace-u u Portu? Dvoumimo se izmedju Yasmin hamameta i Porta...izgleda da je opsti utisak da su plaze bolje u YH a da je Port lepse mestasce :D Koliko shvatih sezona meduza je od juna do polovine avgusta :ljutko: mi bi isli pocetkom septembra, da li ih ima tada? Kakva su vasa iskustva? Mnogo pitam... :bez-zuba: HVALA!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li je neko bio u Marhaba palace-u u Portu? Dvoumimo se izmedju Yasmin hamameta i Porta...izgleda da je opsti utisak da su plaze bolje u YH a da je Port lepse mestasce :D Koliko shvatih sezona meduza je od juna do polovine avgusta :ljutko: mi bi isli pocetkom septembra, da li ih ima tada? Kakva su vasa iskustva? Mnogo pitam... :bez-zuba: HVALA!

Ja sam isao uvek na jesen septembar/oktobar i nikada nisam imao problema sa meduzama..Cuo sam svasta o tome ali iskreno nikada nisam video meduze u Tunisu u tom periodu..

Sto se tice hotela Merhaba...svi ama bas svi hoteli iz tog lanca su odlicni,tako da u koji god da odes bice ti lepo..Kao i na primer lanac Mouradi....

A Port i Yh....Nisam skoro bio u Tunisu,zadnji put u Portu 2005 i uvek mi se vise svidjalo da letujem tamo nego u YH....Lepo je i jedno i drugo mesto a plaze su dobre i slicne i tamo i ovamo..Bar u to vreme YH nekako nije bio zaokruzen kao celina dok je Port prelepo mesto,sa lepom marinom a i u blizni ti je Sus.Ako pored kupanja volis i da se setas sukovima ,da osetis bas nacin zivota Tunizana onda ces uzivati u setnji Susom...Slican je i Hamamet ali je to ipak mnogo manje mesto ....

Pogledaj neke fotke,neki video zapis oba mesta ali mislim da ti je mnogo bolja kombinacija Sus-Port

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam bila u avgustu prosle godine. Meduza ima pa ima, recimo da sam za deset dana videla dvoje opecenih ljudi, ali se od toga ne umire :D . Hotel je super i ima savrsenu pescanu plazu. Na odlicnom mestu je, sve u Portu je na nekoliko min od njega. Mislim da spada u one 4*sup. Dosta Italijana je bilo obizrom da je bio avgust:). Cak i nesto Amera. Jedina zamerka mu je sto je previse tih,ali je to svar ukusa...

Port je super turisticko mestasce. Do Susa se stize za 10-15min taxijem ili vozicem ili tuk tukom.

p.s. iskucah veliki post i puce net. Ako te zanima jos nesto pitaj.

Izmenjeno (blue)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Puno vam hvala na informacijama! divni ste! mene ste ubedili :) samo jos ja da ubedim ostale i palimo u Port! Javljam se ja sa jos pitanja sigurno, samo da potvrdimo odlazak! :P

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav,

Jedno pitanje. Dvoumim se između Tunisa i Turske. Tunis me više privlači ali malo mi frka zbog malecke (žešće sam paranoičan kada je dete u pitanju... :P )

Voda, stomačni problemi, treba li da se gutaju tablete kao recimo u Egiptu i sl.

Hvala unapred!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi se upravo vratili iz Porta, ma fantastično, dete od dve godine i ja u petom mjesecu trudnoce, sve odlično podneli. Niko nije imao stomačnih problema, jedino jedan ujed meduze, ali poslije kremice koju smo dobili na plaži, prošlo za 5 min. Slobodno idite sa detetom i uživajte.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Λ Danke Mela, dakle opusteno... Ajd' da probam...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav,

Jedno pitanje. Dvoumim se između Tunisa i Turske. Tunis me više privlači ali malo mi frka zbog malecke (žešće sam paranoičan kada je dete u pitanju... :P )

Voda, stomačni problemi, treba li da se gutaju tablete kao recimo u Egiptu i sl.

Hvala unapred!

Ne trebaju ti nikakve tablete u Tunisu..Pa cak ni u Saharskom delu...Voda je tamo ispravna ali naravno ne pijes je kao sto se ne preporucije ni u Spaniji,Francuskoj....

Koliko ja znam nema ameba u vodi...

Klopu mozes svu jesti.Voce slobodono prati vodom.Cak i da u lokalnoj poslasticarnici kupis kg nekih kolaca,makruda,baklava nece ti biti nista....

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Evo par slicica Tunisa, sa par utisaka,

tunis_africa_summer.jpg

Tunis – topla oaza u ogromnoj afričkoj peščanoj površini, koja nasmejano dočekuje turiste nudeći im čisto more, prelepe sunčane plaže, fantastične hotele i još mnoge druge autentične prizore.

U ovoj najsevernijoj i najmanjoj afričkoj zemlji živi oko deset miliona stanovnika.

Tamnoputi ljudi govore francuski, jer engleski nije zvaničan jezik. Arapski se takodje može čuti, koji je i službeni jezik. Beli hoteli sa plavim ili šarenim dekorom po obodima afričke obale su puni tokom cele godine, pružajući priliku svima koji su se tu obreli da uživaju u mešavini tradicije i savremenog poimanja života.

Tunis foto reportaza

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Slobodno idi!!! Pa česmovaču ne piješ ni u Beogradu! Lično mislim da je Tunis bolja destinacija sa malom decom, mirniji je. A nama sa tim malim rogatim andjelima pre svega treba odmor. Mi smo bili u Portu a ćera mi je tada imala 5 god.Sa nama u hotelu je bilo dosta bračnih parova sa bebama, čak su ih vodili i na safari sa kamilama. Ako će ti biti ohrabrenje upoznali smo Dankinju koja je došla sa bebom od 3 NEDELJE!!!! Obavezno pite po kafičima voćne sokove, oni cede voće, toliko vitamina nismo uneli nikad ko tih 12 dana.Prema tome put pod noge i srećan put i ne baš u hotele ispod 4*!!!!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Guest
Tema je sada zaključana za dalju diskusiju.

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907232
    Ukupno poruka