mayaimp

Petrovac

39 poruka u ovoj temi

Zanima me da li je iko cuo za naselje Mainici u Petrovcu? To bi bilo negde u blizini autobuske stanice. Koliko je to zaista udaljeno od plaze? Plasim se da nije na nekom brdu.

Cula sam da je Sveti Stefan ove godine otvoren za javnost. Da li je to tacno i da li se placa ulaz za Kraljicinu i Kraljevu plazu?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Ako je u blizini autobuske stanice to znaci da je od plaze udaljeno desetak minuta lagane setnje, nista strasno.

Sto se Svetog Stefana tice, koliko znam on je na 30 godina dat na koriscenje nekoj singapurskoj kompaniji, koja trenutno radi na njegovom renoviranju, tako da je zatvoren za posetioce.

Ulaz na Kraljicinu plazu placa se 25eur, sitnica :wacko:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zanima me da li je iko cuo za naselje Mainici u Petrovcu? To bi bilo negde u blizini autobuske stanice. Koliko je to zaista udaljeno od plaze? Plasim se da nije na nekom brdu.

Cula sam da je Sveti Stefan ove godine otvoren za javnost. Da li je to tacno i da li se placa ulaz za Kraljicinu i Kraljevu plazu?

glavna plaza u petrovcu je odlicna ali uvek puna , plaza pored (zaboravih kako se zove )

je mnogo bolja , ima tuseve a i manja je guzva :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Koliko se sećam, plaža pored Petrovca se zove Lučice. OK je, manja je gužva, ali ima manje hlada nego na Petrovačkoj plaži

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Preporuka za smestaj?..moze na p.p!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav!

Interesuje me par stvari vezano za Petrovac.

Idemo krajem avgusta, rezervisali smo smještaj, pa me interesuje da li je tad manja gužva na plažama. I može li se iznajmiti samo suncobran i koliko im to košta? :) Kakve su cijene u marketima, restoranima, kafićima...?

Zahvaljujem! :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Samo suncobran nemoze, cene kao u srbiji...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi smo bili pre dve godine krajem avgusta,od 22, i bila je ogromna guzva. Kako na gradskoj tako i na Lucicama. Mislim da ne mozes samo suncobran da uzmes...Komplet,dve lezaljke i suncobran, 10 evra.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav!

Interesuje me par stvari vezano za Petrovac.

Idemo krajem avgusta, rezervisali smo smještaj, pa me interesuje da li je tad manja gužva na plažama. I može li se iznajmiti samo suncobran i koliko im to košta? :) Kakve su cijene u marketima, restoranima, kafićima...?

Zahvaljujem! :)

Cene u marketima, manje/vise kao i u Srbiji, povrce skuplje koliko sam video. Cene po restoranima ~:

- gazirana pica (Kola, Fanta...) od 2.20e pa navise

- negazirana od 2e +

- svezi sokovi (cedjena pomorandza, ananas itd ) od 3e pa navise (uglavnom 3.5e)

- espreso 1.2-1.5e

- gazirana voda 1.5

- mineralna voda 1

Restorani:

- corbe/supe 3e

- predjela tipa njeguski sir, kajmak, prsut itd do 5e

- rostilj od 5-6e pa navise

- jela po narudzbini prosek 10-15e (npr medaljoni u sosu od pecuraka su od 12-15e) ali je slab izbor ovakvih jela u Petrovcu

- obavezno probati njeguski stek (12e)

- riba (prva klasa 40e/kg, druga oko 20e), gambori od 10-15, lignje prosek 8e

- pice od 5e

- brza hrana (hamburgeri, itd) od 2e, pica parce 1.5 - 2.5

- salate obroci (cezar 5-7e, morski plogovi 7-10)

- klasicne salate od 1.5

- vocne salate (mix. lubenica, dinja) 3e

Mozda sam nesto zaboravio ali to je to. Ove cene su uglavnom bile po restoranima koje sam posecivao tokom boravka u Petrovcu.

Na plazi Lucice bolje kupite suncobran za 10e i zabodite na slobodnom delu, jer oni drveni slabo rade posao.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Stevang, hvala ti na iscrpnim informacijama, mnogo si pomogao. :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nema na cemu.

Izabrali ste po meni najlepse mesto u CG i uz to imate Lucice gde je voda kristalno cista. Kad se vratis, podeli svoje utiske.

Lepo se provedite.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Imate li neku preporuku za smestaj. Do sada smo letovali u Grckoj i smucilo nam se vise, isli bi krajem avgusta suprug, beba od 18 meseci i ja kolima dole, samo ne znam gde da pogledam smestaj i koje su cene smestaja u tom periodu.

Da li tamo ima problema sa vodom i kako je za malo dete.

Srdacan pozdrav

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Posl Vam linkove na pm.

Koliko znam, niko od ljudi sa kojima sam pricao nije imao problema sa vodom.

Sto se tice cena, ne verujem da je apt u tom periodu skup jer je kraj sezone.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala Vam puno, samo jos jedno pitanje da li na plazi u Petrovcu moze da se stavi sopstveni suncobran ili je sve okupirano kaficima.

Pozdrav

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

I mene interesuje privatni smeštaj... Kod bratovog drugara je sve zauzeto. Mi idemo od 24.-31. avgusta.. tako nam je iskrslo...

Koliko su ležaljke?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907228
    Ukupno poruka