bireli

Najbolja AI usluga?

12 poruka u ovoj temi

Pocetkom oktobra planiram prvi put da idem u Egipat,posto blagovremeno planiram da obidjem sva letovalista ovaj put mi nije bitno u koje idem,bitan mi je dobar hotel i dobra AI usluga.

Za sada mi je za oko najvise zapao Steigenberger beach hotel za koji sam na forumu procitao uglavnom pozitivne komentare,tako da me intereuje hotel u toj kategoriji i da aranzman ne prelazi 700e po osobi za 7dana.

Hvala unapred.

Pozdrav.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Pogledajte Intercontinental Abu Soma jedan od najboljih u Hurgadi.....

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Slazem se da je Intercontinental Abu Soma dobar, ali s obzirom da taj hotel radi trenutno jedino United, koji je ubedljivo najgora agencija, onda ti taj hotel ne bih predlozila. 7 dana bi ti preko pomenute agencije bilo na kraju 5 tako da..

Preporucujem ipak Steigenberger beach hotel. Na savrsenoj lokaciji, na samom setalistu, a usluga i vise nego savrsena. :) Zaista kvalitetan hotel. Sad videh da ga Wayout ima u ponudi. Cena za 10 dan 680e za polupansion, a doplata za all inclusive 110e. Znaci, 790e ali za 10 dana.

Dobro je ocenjen i hotel Sentido Crystal Bay, ima ultra all inclusive uslugu za 700e i to za 10 dana. :) Ima ga i preko Wayouta i preko Spirita..

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala na predlozima,pogledao sam pomenute hotele i na kraju mi se ipak najvise svidja od ponudjenih Steigenberger beach hotel ali je problem sto taj hotel u meni odgovarajucem terminu radi sam United dok je Spirit rasprodao sve svoje aranzmane pa ne znam sta mi je ciniti,da li da rizikujem sa Unitedom i odem tamo na 5,5 dana. :-)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

ja sam bila u Steingerberger beach hotelu pre dve godine. Išla sam preko agencije Kontiki i mogu izneti samo najbolje utiske. Inače svake godine letujem u Egiptu prošla sam sva letpvališta od Hurgade, Sharma do Tabe, bila i na krstarenju Nilom takođe preko Kontikija. Kako slobodno mogu reći da sam prekaljeni egipatski turista, stojim iza tvrdnje da je od postojeće ponude u našim agencijama, što se tiče Hurgade, Steingerberger najbolji hotel kako po veličini, urednosti i komfornosti soba, tako i po ogromnom bazenskom kompleksu. Hrana u hotelu je zadovoljavajuća i uobičajena za egipatske hotele tog ranga. Sama plaža kod hotela nije najreprezentativnija (to kažem jer sam u Egiptu, naročito u Tabi, viđala lepše plaže i more), ali sve je stvar ličnog afiniteta i onoga što čovek očekuje od letovanja. Hotel se nalazi u novom delu Hurgade na lepom, uređenom šetalištu. Ne očekujte preveliku animaciju u hotelu, jer je zbog svoje ekskluzivnosti hotel prihvatio koncept relaksirajućeg odmora i opuštene atmosfere, bez mnogo gužve i buke. Večernji program i zabava u samom hotelu je dosta skromna, pa ako ste za zabavu, morate je pronaći izvan hotela. Ipak, osoblje hotela je veoma ljubazno i profesionalno i učiniće sve kako bi vam boravak u hotelu ostao nezaboravan. U svakom slučaju, hotel je za svaku preporuku.

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Slazem se da je Intercontinental Abu Soma dobar, ali s obzirom da taj hotel radi trenutno jedino United, koji je ubedljivo najgora agencija, onda ti taj hotel ne bih predlozila. 7 dana bi ti preko pomenute agencije bilo na kraju 5 tako da..

:tuga: ju, šta je sada ovo? svi sa kojima sam pričala su bili zadovoljni i hotelskom uslugom i agencijom. nikome nije uskraćen dan odmora. šta se tebi desilo?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pogledajte Intercontinental Abu Soma jedan od najboljih u Hurgadi.....

da li je ovde bilo te "krađe dana" o kojoj roki piše? :o

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

pa pisao sam i ja o tom otimanju dana...:)..

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

tema all inclusiv,napisacu nesto vezano za tu temu,a iz ugla mog iskustva...ovo je fakat a ne spekulacija,ALL KONCEPT JE IZRICITO VEZAN ZA POLITIKU HOTELA ,nikakve veze nema sa nekim pravilima i NIJE STANDARNIZOVAN...mozete ga zvati,ULTRA,PLATINUM,GIGA,MEGA EGZEKUTIV,EKSKLUZIV...svodi se na ono sto je hotel odredio kao formulu,bio sam u hotelima obican all,gde sam imao 3 masaze u 10 dana,i civas regal dve fotelje, a imao 4 zvezdice a bio sam gde je bilo po dve vecere u 3 restorana ala card,u all konceptu a bio i u ekskluziv all gde to nisam imao ...uvek trazite od agencije ili jos bolje od hotela all koncept...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

sta podrazumeva ALL,uvek trazite od svoje agencije.jer ono sto je za engleze npr.ne vazi za nas..zavisi kakav ugovor agencija sklopi sa hotelom..

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ne dovodim u pitanje konstatacije beogradjanina,ali ja nisam bio u hotelu gde je postojalo raslojavanje all inclusiv-a

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

apsolutno sam se u brzini pogresno izrazila..

elem,u nekih hotelima ima all,ultra all i slicno..a nama npr.agencija ponudila samo all-pa onda covek moze da se zbuni kad vidi da drugi imaju vise usluga nego mi,a to je u stvari zbog toga.

takodje,treba obratiti paznju da sve ono nabrajanje u katalogu sta sve hotel nudi-masaza,jahanje konja i sl.-ne znaci da je ukljuceno u vas all-to je samo nabrajanje sta je sve dostupno.

zato kazem da covek treba tacno da zna sta u njegovom hotelu znaci all.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907233
    Ukupno poruka