vladadjole

Sta u slucaju kvara automobila?

539 poruka u ovoj temi

Bilo bi korisno kada bi neko dao nekakvo uputstvo kada se,ne daj boze, nekom pokvari automobil na halkidikiju.Da li mozda neko ima iskustvo sa majstorima??Dajte neki koristan savet!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

@vladadjole

najbolje AMS kartica medjunardonog osiguranja posto onda imash saradnju u inostranstvu.

ili uplata kratkorocnog putnog osiguranja (za kola naravno) u osiguravajucim kucama. Prosle godine je bilo 1-2700din zavisno od nivoa paketa. SKuplji paketi ti obezbedjuju transfer kuci, a popravka kola, slep i slicno sa druge strane itd...detaljnije informacije bolje u nekoj osiguravajucoj kuci (stranoj) :) jer ja sa nasim ne bih imao nista.

Izmenjeno (mikap)
obrisan citat, direktan odgovor na post
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@vladadjole

najbolje AMS kartica medjunardonog osiguranja posto onda imash saradnju u inostranstvu.

ili uplata kratkorocnog putnog osiguranja (za kola naravno) u osiguravajucim kucama. Prosle godine je bilo 1-2700din zavisno od nivoa paketa. SKuplji paketi ti obezbedjuju transfer kuci, a popravka kola, slep i slicno sa druge strane itd...detaljnije informacije bolje u nekoj osiguravajucoj kuci (stranoj) :) jer ja sa nasim ne bih imao nista.

AMSS im 2 kartice, meka osnovna i druga koja pruza vise usluga

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Osnovna je prvenstveno za Srbiju i tu je uračunato šlepovanje do 20 km u oba pravca ,i još po nešto . Drgua je za inostranstvo i ima niz povoljnosti za nedaj Bože . Ja svake godine uzimam veću i uz nju dobijam i manju karticu . Trenutno preko on line prijave preko sajta AMSS može se uzeti velika članarina za 1800 din i stiže na kućnu adresu.

http://www.amss.org.rs/index.php?option=com_content&view=article&id=164&Itemid=166

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Moji prijatelji su pre tri godine imali saobraćajku na Halkidikiju. Nisu bili krivi, tip ih je na otvorenom sustigao i raspalio. Od odštete ništa, a šlep do NS su platili oko 1000 e. Ko nema kasko (koje može da potegne naplatu štete) obavezno neka uzme neko dopunsko osiguranje.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nije losa tema, a niko nije dao neku korisnu informaciju tipa:

"Koga nazvati (slep sluzba ili lokalni auto moto savez) u slucaju kvara ili nezgode u Makedoniji ili Grckoj"?

Mislim da se u Grckoj zove ELPA i da je broj 104 00?

U Makedoniji je AMSM i broj 196?

Jedino sto ne znam da li se i sa mobilnog moze zvati ovako ovi brojevi ili treba neki pozivni ispred ili slicno!?!

P.S.

Bilo bi stvarno interesantno procitati necije iskustvo ko je imao problem sa kolima u Grckoj ili Makedoniji i kako ga je resio.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Meni je danas stigla "žuta kartica AMSS" Nekoj e već pisao na forumu da je imao iskustva u Grčkoj i da su im pomogli.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

meni su pomogli ove godine u CG, ja uplacujem AMSS godinama unazad jer imaju ogromnu mrezu sirom Evrope, postoje dosta dugo i ozbiljna su organizacija. nisam se pokajala, vrlo su ljubazni, pazljivi, ekspeditivni i efikasni :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

I ja je imam vec nekoliko godina. Molim te zanima me konkretno kako su ti pomogli.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ukratko, pozvala AMSS u Beogradu, trazili podatke o problemu, gde se nalazim, broj clanske i info o autu i rekli da ce proslediti informacije CG AMSS i da ce me neko nazvati. Posle recimo 20 mina do pola sata su zvali iz centrale CG AMSS pitali otprilike iste informacije i rekli da ce poslati nekog i da ce mi javiti sta i kako. Onda mi je isti lik posle nekog vremena javio da dolazi kolega za 20ak minuta dok zavrsi drugu intervenciju, pitao me da li je sve ok, da li sam sama u autu, da li se bojim i slicno :). U medjuvremenu su zvali iz centrale iz Beograda da provere da li su me kontaktirali iz CG AMSS i da li je sve ok. Posle pola sata je stigao covek iz AMSS i resili smo problem :)

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nije losa tema, a niko nije dao neku korisnu informaciju tipa:

"Koga nazvati (slep sluzba ili lokalni auto moto savez) u slucaju kvara ili nezgode u Makedoniji ili Grckoj"?

Mislim da se u Grckoj zove ELPA i da je broj 104 00?

U Makedoniji je AMSM i broj 196?

Jedino sto ne znam da li se i sa mobilnog moze zvati ovako ovi brojevi ili treba neki pozivni ispred ili slicno!?!

P.S.

Bilo bi stvarno interesantno procitati necije iskustvo ko je imao problem sa kolima u Grckoj ili Makedoniji i kako ga je resio.

Za Auto moto savez Makedonije vrti +389 196 i to je to :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ukratko, pozvala AMSS u Beogradu, trazili podatke o problemu, gde se nalazim, broj clanske i info o autu i rekli da ce proslediti informacije CG AMSS i da ce me neko nazvati. Posle recimo 20 mina do pola sata su zvali iz centrale CG AMSS pitali otprilike iste informacije i rekli da ce poslati nekog i da ce mi javiti sta i kako. Onda mi je isti lik posle nekog vremena javio da dolazi kolega za 20ak minuta dok zavrsi drugu intervenciju, pitao me da li je sve ok, da li sam sama u autu, da li se bojim i slicno :). U medjuvremenu su zvali iz centrale iz Beograda da provere da li su me kontaktirali iz CG AMSS i da li je sve ok. Posle pola sata je stigao covek iz AMSS i resili smo problem :)

samo mala ispravka ...amss je skracenica od auto moto savez srbije...tako da u crnoj gori ne moze da dodje covek iz amss :hladjenje: ..ali bitno je to da su ti pomogli....

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

u pravu si :D my bad ;)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Drago mi je da su mnogi ucesnici foruma prihvatili incijativu da malo poblize popricamo na ovu temu.

Ali evo recimo sta mene interesuje:

Sta u slucaju kvara na autu. a posedujem tu "super clansku karticu amss".

Koga da zovem amss ili lokalni auto mot savez u Makedoniji ili Grckoj?

P.S.

Nadam se da ce svi shvatiti poentu mog posta?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

AMSS zoves na +381987 i onda oni provere broj clanske karte i zovu dalje ( tako sam barem ja skontala)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27105
    Ukupno tema
    907230
    Ukupno poruka